Şimdi Ara

Trendyol'da Süper Bayram (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
22.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne şüphe uyandırması

pek tabi ki çok işlerine geliyor

üyelik yapmak çok kolay trendyolda
    ama 10 senelik üyelikte alışverişi kestiğim yıllarda hep kendileri SENİ ÖZLEDİK diye altlimitsiz 30 tl hediye kuponları verdiler
    kendileri tahrik ettiler gereksiz alışverişler de yaptırttılar kupon boşa gitmesin diye kullandık trendyolu hata ettik

alıştık bu zamana kadar; efsane cuma süper bayram , deli divane kampanya diye verdik siparişleri baktılar trendyol aşınıyormuş yağ kaçırmaya başlamış , dişliler yalama yapmış: rot balansını mı bozmuşuz ki?

her canlı yardıma bağlandığımda YENİ HESAP AÇ
    YENİ ÜYELİK AÇ diyen bir acayip tuhaf mekanizmaları var

bunu takım liderleri de dedi. amaç üye sayısı 21 senelik pazarpayı en fazla en bilinen yarışılamayan duayen hepbiburadayı geçmek!

ama çakal satıcılarını komisyoru bol alıp koruyup kolladıklarından yaptıkları fütursuzca iptallerden verdikleri 25 tl kuponları (25 çeki zorla almıyoruz ki kendileri veriyorlar!!! ) kullandırmamak için akla mantığa aykırı taklalar atıyorlar sirk cambazlarını geçtiler mübarek

• Melike hanım sahalara dönmüş, şimdi onlar düşünsün.
  • Saat ve yüz temizleme makinesi aldım demin. Saat 15 liraydı Kargo vs derken 27 TL verdim. Google’dan baktığım kadarıyla en ucuz buydu. Markası blueberry öyle casio falan değil ama napayım göstermeyiz markasını . Yüz temizleme makinesini de 50 TL ye ( normalde 55 TL ama yorum indirimi ile 5 TL azalttım ) aldım. Almadan önce bi araştırma yaptım video koyan herkes ürünü beğendiğini ve indirimden 50 TL ye aldığını söylüyordu. Yani gene bindirip indirmişler ama kupon kodu sayesinde aynı fiyata aldım gibi bir şey oldu. Kısa günün karı buna da şükür

Edit : ürünü alanların yorumlarını okudum herkes bozuldu demiş hemen. İade ettim direk. Başka yüz temizleme cihazı arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teyfik Sikret -- 7 Temmuz 2020; 19:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitriol

ne şüphe uyandırması

pek tabi ki çok işlerine geliyor

üyelik yapmak çok kolay trendyolda
    ama 10 senelik üyelikte alışverişi kestiğim yıllarda hep kendileri SENİ ÖZLEDİK diye altlimitsiz 30 tl hediye kuponları verdiler
    kendileri tahrik ettiler gereksiz alışverişler de yaptırttılar kupon boşa gitmesin diye kullandık trendyolu hata ettik

alıştık bu zamana kadar; efsane cuma süper bayram , deli divane kampanya diye verdik siparişleri baktılar trendyol aşınıyormuş yağ kaçırmaya başlamış , dişliler yalama yapmış: rot balansını mı bozmuşuz ki?

her canlı yardıma bağlandığımda YENİ HESAP AÇ
    YENİ ÜYELİK AÇ diyen bir acayip tuhaf mekanizmaları var

bunu takım liderleri de dedi. amaç üye sayısı 21 senelik pazarpayı en fazla en bilinen yarışılamayan duayen hepbiburadayı geçmek!

ama çakal satıcılarını komisyoru bol alıp koruyup kolladıklarından yaptıkları fütursuzca iptallerden verdikleri 25 tl kuponları (25 çeki zorla almıyoruz ki kendileri veriyorlar!!! ) kullandırmamak için akla mantığa aykırı taklalar atıyorlar sirk cambazlarını geçtiler mübarek
    Ben şahsen trendyol kullanmıyorum hiç zaten, arayüzü, kullanışlılığı çok kötü, ürün bilgisi bir tane descriptiondan ibaret. Her yerde biz şöyleyiz, böyleyiz, yazılımsal olarak 10 sene sonradayız diye konuşuyorlar ama bir efsane cumada site göçmekten ayağa kalkamadı. Hepsiburada kullanmamama rağmen(hesabımı sildirdim), Hepsiburada Trendyol'un baya bir önünde, hem ürün, hem teknoloji hem de pazarlama olarak.

Alibaba ana hissedar olunca bir şeyler değişir diye düşündüm ama fayda etmedi. E-Ticarette umudum, malesef Amerikan menşei olan amazon.com.tr. Yeni bir pazara çok geç girmelerine rağmen başarılı buluyorum, bir keresinde akşam 23:30'da verdiğim sipariş ertesi sabah 09:30'da elimdeydi(Aynı gün teslimat işaretlemedim(!)).

Özetle, isterlerse 100m kullanıcıya ulaşsınlar, ortadaki reklam giderleri, satış gelirleri, son 3 ay içerisinde alışveriş yapan özgün kişi sayısı belli, Trendyol'un Hepsiburada'yı geçmesi için daha çok yolu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanka -- 7 Temmuz 2020; 14:28:35 >

• Trendyol'da Süper Bayram

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hadi yine iyisin

aman o çekleri hesap bloke edilmeden kullan mirim
    trendşok bu ne yapcağı belli olmaz

çek tanımlanmışsa biraz beklettik mi hesabı bloke ediyorlar "çek suistimali" barkod sorunu gibi gubidik abidik mantıksz bahanelerle
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    ben sorun yaşamadım şu ana kadar q

• trendyol hesabımı askıya aldı

cüzdandaki parayı geri çekemiyorum

tutarı yazıyorum onayla diyorum gene aynı ekran geliyor yazıyorum gene aynı ekran geliyor

aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar
  • Müdür42 kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun müdür benim de içinde yüklü para olan 3 cüzdan hesabı var trendyolda 25 çekleri kullandım ama sen yazınca kurt düştü şimdi

senin durum gibi o hesaplarım da da bloke veya askıya alma olursa ne yaparım diye düşünmeye başladım

hadi tamam 25 tl müşteri memnuniyeti(!) çeklere el koyabilirler vermezler hesaba bloke mantıksız yaparlar ama kesinlikle Trendyol Cüzdandaki kendi yatırdığımız paraya el koyamazlar! mutlak iade etmeleri gerekir etmezlerse gasptır yaptıkları.

ne mi yapılır? önce canlı yardımdan chat yazışması: gerçi oradaki an daval not alır mailinize bilgilendireceğiz diye

ama maile birşey yazmazlar. iyisi mi telefonla Çağrı Merkezi: 0 212 331 0 200 biri çıkasıya kadar aramak bağlanabilmek

öbür türlü trendyolda ilgilenen biri olmazsa cüzdandaki parayı kredi karta iade etmezlerse Cimerden Sanayi bakanlığına bunları şikayet etmek

• vitriol kullanıcısına yanıt
    Canlı destek tende yazdım

Mh yide aradım

Biz birşey yapamayız diyorlar kendi kendine düzelecek miş olaya bak

Çaresizler yani bu konuda kendi sistemlerinden haberleri yok Bi alay cahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müdür42

Canlı destek tende yazdım

Mh yide aradım

Biz birşey yapamayız diyorlar kendi kendine düzelecek miş olaya bak

Çaresizler yani bu konuda kendi sistemlerinden haberleri yok Bi alay cahil
    sosyal medya dahil şikayet edilmesi gereken neresi varsa şikayet ettim. müşteri hizmetlerini aradım açtım ağzımı yumdum gözümü en sonunda hesabımı geri aldim.

Peşini bırakma müdür

• Trendyolu Trendyol yapan bu forumdur. Yani çek satış takas bölümüdür. bunu sakın unutmayın.

Haaa. Limango Markafoni"yide batıran yine ayrıca bu forumdur. o da bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furza -- 7 Temmuz 2020; 20:0:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.