Şimdi Ara

Trendyol'da Süper Bayram (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
3
Favori
22.313
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeri burası değil ama bir şey sormak istiyorum. 50/25 kuponum var ve almak istediğim ürün 49.90. Nasıl bir yol izleyebilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • düş hekimi D kullanıcısına yanıt
    Aldığın ürünü başka satıcılar satıyor ise atıyorum 50-51-52 liradan öyle alabilirsin , ek ürün eklediğin zaman ona da kargo cıkmaması için , ürün aldığın satıcının profiline tıkla oradan en ucuz ürünü sepetine ekle . Bu 2 şekil alabilirsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman ürün fiyatıyla orantılı olarak mı çeki kullanıyor. Atıyorum 30 liralık ürün ekledim. O zaman 25 TL indirimin atıyorum 15 lirasını 49.90 lık üründe, 10 lirasını da 30 liralık üründe mi kullanacak. Eğer böyleyse ve ben 30 liralık ürünü sonradan iptal edersem sadece 15 TL indirim mi yansıyacak. Çok karışık anlatmadım inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: düş hekimi

Hocam o zaman ürün fiyatıyla orantılı olarak mı çeki kullanıyor. Atıyorum 30 liralık ürün ekledim. O zaman 25 TL indirimin atıyorum 15 lirasını 49.90 lık üründe, 10 lirasını da 30 liralık üründe mi kullanacak. Eğer böyleyse ve ben 30 liralık ürünü sonradan iptal edersem sadece 15 TL indirim mi yansıyacak. Çok karışık anlatmadım inşallah
    malesef öyle değil. örneğin 30 ve 20 liralık ürün aldın .25 lira çeki kullandın . sonra 30 liralık ürünü iptal ettin. 25 liralık çek ve 5lirada kartına iade olur.20 liralık ürünü iptal edersen sadece 20 lira çek geri döner.30 liralık ürünü 5 lira indirimle almış olursun

yani gittigidiyor gibi orantılı dağıtmıyor çeki. keser gibi hep bana diyor TRENDYOL

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, mecbur başka bir şeye yöneleceğiz o zaman

• bayram gelmeden Süper Bayram yapan Trendyol kafası

bakalım önümüzdeki 2 hafta sonra Kurban Bayramı haftası

nasıl kafa kopartan kampanya yapar?

Müşterilerinin hesaplarını 100/50 çek pohuna kurban etti

illa ki yeni feykhesaplar açın diyorlar tahrik ediyorlar

üye sayısı hepsburadayı kat kat geçmiş olursa kesinlikle Katarlılara kalan hisselerini satacaklardır

bu zamanda anam dinim para! müşteri memnuniyetiymiş kul hakkıymış ahilikmiş esnaflıkmış hepsi hikaye!
  • düş hekimi D kullanıcısına yanıt
    Hocam , benden önce arkadaş anlatmış. 30 tl ve 20 tl ürün eklersen , kargo bedava değilse kargo çıkacak ek olarak , birde 30 tl altı ürünlerde kargo bedava yok yeni sistem böyle , ürünü iade etme mevzu aynen arkadaşın anlattığı gibi , zarar oluyor kısacası , 50 tl ve üzeri tek ürün almaya bakacaksın. 2. Olarak eğer 2 ürün alacaksan aynı satıcıdan almaya bakacaksın , anlattığım gibi eğer bir ürün aldın diyelim 40 tl aynı satıcıdan 10 tl daha ürün eklersen , ek olarak kargonda cıkmaz. Ama gidip 2 farklı satıcıdan ürün alırsan en az 14 tl kargo ödersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melike abla nerdesin kodun bizi buralarda ıssız virane.

seni bu kurban bayramına yine görebileceh miyiz

başlığı açıp gaçtın gittin yaban ellere

bak bizim köyde karabataklar vardı onlar geldi aklıma

bak tirendyolun yolu yol değil sana güvendik siparişler verdik trendiyol madik attı bize
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.