Abs lambasi ve sol arka park lambasi temassizlik yapip sondu agir kusurdan kaldi. Toplam 2.400 tl para verildi muayene + emisyon çok pahalanmis. Asgari ucretli bir insanin çeyrek maasini vermis olduk. Diger sorunda cam silecek suyu calismiyor püskürtmüyor. Silecek suyu calismamasi agir kusur mu ? Baktim listeye yazmiyordu. ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Transitim muayeneden kaldi 😪

-
-
Silecekten dolayı ağır kusurdan kalır tabii. Aydınlatman yanmayan ampul olursa o da öyle ağır kusur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 3 Ocak 2024; 19:56:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Migciğim, mana itibarıyla arabanın eksiklerini gidermiş oldun… baksaydın ya gitmeden tüv’e!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Masraflar patrondan mı yoksa masrafa ortak mı ediyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 3 Ocak 2024; 20:40:47 >
Muayeneye Aralık'ta girseysin ya biz öyle yaptık. 28 inde 2 araç muayeneye soktuk.
ABS ağır kusur
Ön sis park lambaları ve plaka aydınlatma harici tüm lambalar yapmadığı zaman ağır kusur.
Cam suyu da ağır kusur. Pompa 200 lira falandır kendin bile değiştirirsin. Kolda arıza varsa eğer 10 TL ye düğme al tak aracın bir yerine sorunu çözersin.
66vos un korna bozuktu düğme taktık çözüm :)))
cok ayip etmis, kizdim ona.
-
Terbiyesizlik yapmış Tüvtürk kınıyorum. Altı üstü park lambası yanmıyormuş, ABS ışığı yanıyormuş, silecek suyu çalışmıyormuş
İnsan bunlar için arabayı muayeneden bırakır mı canımmm, en azından araba yürüyor işte daha ne olsun
-
Abs lambası ile niye muayeneye gittiniz anlamadım..Park lambası vs. çalışmaması şanssızlık olabilir de, koskoca abs lambası gözünüzün önünde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.McRae -- 4 Ocak 2024; 13:19:20 >
Aslan besliyorsan yeminden şikayet etmeyeceksin.
Patromdan biz normal gariban calisaniz yeni model E180 var adamda gecen geldi baktim tüpte yok arabada. Benim transit saglam 5 ileri 120ps bu baskasinindi muayeneye goturdum. Benimkinde asilcan fordta ön takim salinca,travers, fren balatasi,disk ve el freni yapildi suan tik yok.
Benim degil gotcugum baskasininkini goturdum. Muayeneyi yapan teknisyen 2007 transit dokulmus hasati cikmis bunun deyince senin benim maasimla alamayiz bunu her sey para olmus sen ssk dan emekli olup emekli ikramiyenle alabilecen mi sifir bir transit deyince adam kizardi
Yani sonuç olarak şirket aracı değil mi ? Giderini de şirket karşılamıyor mu ?
O kadar dert etmekte yani ne bileyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X