Popüler kültür ögelerinin donanım üreticileri ile buluşma organizasyonları devam ediyor. Ülkemizde geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren ve şimdiye kadar elde ettiği 150 milyon Dolarlık hasılat ile yaza hatta yıla dmagasını vuracağının sinyallerini veren Transformers filminin yarattığı rüzgardan faydalanmak isteyen dizüstü bilgisayar üreticilerinden Haier, Transformers temalı yeni dizüstü bilgisayarını gün yüzüne çıkardı.
Haier'in hazırladığı yeni dizüstü bilgisayar evet belki bir robota dönüşmüyor olabilir ama sahip olduğu güçlü donanımsal özellikleri ile de dikkatlerden kaçmıyor. Intel'in mobil Core 2 Duo işlemcileri ile desteklenen dizüstü bilgisayar üzerinde yine Intel'in PM965 yonga seti yer alıyor. Yani anlıyacağınız üzere bilgisayar Intel'in yeni nesil Santa Rosa platformunu kullanıyor. 1920 x 1200 çözünürlüğü destekleyen 17-inç ekrana sahip olan dizüstü bilgisayarın grafik sorumluluğu 512MB belleğe sahip olan GeForce 7950GTX'e emanet edilmiş durumda.
2GB sistem belleğine ve 120GB'lık hard diske sahip olan dizüstü bilgisayar gelişmiş ses ve Full HD 1080p desteklerine de sahip. Ürünün fiyatı ve piyasaya giriş tarihi konusunda ise net bir bilgi bulunmuyor. Hatırlanacağı üzere daha önce de Alienware Superman Returns filminin vizyona giriş tarihine paralel olaral Superman temalı dizüstü bilgisyarını hazırlamıştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx57 -- 9 Temmuz 2007; 13:14:54 >
bu disüstü ile birlikte transformers filiminin HD versiyonunuda verseler ilk siparis benden gelebilir
Kesinlikle istemezdim
güzel tasarım...
bu mutfak robotunamı dönüşüyo
dizüstü aldı başını
Haier firması nedir hiç duymadım adını?? Ansızın birden dönüşür falan ben almayayım :D tşk..
Filmi gördüm ilk günü hiçbir filmde benzeri görülmemiş manyak bir görsel efekt var mutlaka görün derim. :D
filmi çok güzeldi eğer bu laptopta arabaya,cep telefonuna filan dönüşüyosa güzel olur
küp değdimi buna değdi ise sakata gelmeyelim :P
Benim için tema mema önemli değil özellikler önemli
Hiçbir cazibesi yok bence...
quote:
Orjinalden alıntı: elektro67
bu mutfak robotunamı dönüşüyo
bu hesap makinasına donuşuyormus
Tmm özellikleri fln güzel de haier ne be abi ilk defa duydum
haier sanırım beyaz eşya üreten alman bi firma idi hatta büyük kuru temizleme makineleri olduğunu hatırlıyorum ne alası varsa lap top la ilginç bi çalışma.bence dönüşen bi tarafları olsa makinenin ne bilim altından ayaklar açılsa monitör dönse ,klavye kaybolum tamamı çizim pad i olsa filan(çok uçtum heralde) filan ozman çok özel bi seri olur işte ozaman değer bunu almaya.yoksa bende yapıştırırım üstüne logo.iş mi yani yaptıkları.
tipi güzele benziyor 1 kaç resim daha yok mu ????
Çok şık bi tasarımı var
Tasarım fena değil ama ben istemezdim..
Üzerindeki logodan başka pek bir farkı yok ki. Şöyle bişeyer çıksa sağından solundan iyi olurdu.
+1903
gayet guzel bence. robot karakterlerin özelliklerine ve güçlerine göre modelleri olmalı. ben uçağa dönüşebileninden istiyorum. adı Megatron'du herhalde.