evde lan game oyun oynucaz iki bilgisayar..serios sam tarzı ilerlemeli bi oyun arıyoruz..bildiğiniz bi oyun varsa yazarsanız sevnirim..
bir sürü oyun var benim tercihim
1-cod 1-2 2-area 51 3-moh:airborne(çıkmadı ama mp sini iyi yaparlar diye tahmin ediyorum) 4-CS 5-swat 4 6-F.E.A.R(bu oyunu mutlaka Lan üzerinden oynamalısınız yada online da oynayabilirsiniz)
bunlar arasında şahsen oynayıpta beğendiğim 2 oyun var birisi area 51 diğeri ise fear.Fear ı mutlaka oynamalısın
Ya banada LAN üzerinden oynanabilecek oyun lazım ama CS ve COD gibi olmayacak onları ztn oynuyoruz.Bana lazım olan lan dan arkadaşlarla beraber olacaz böle single oynar gibi ilerleyip bölüm gecicez varmı böyle bi oyun tavsiyeniz?
fear tabikide.
serious sam tarzı demissin, gene de sansımı deneyeyim, belki canınız sıkılır, degisiklik istersiniz..
Emperor: Rise of the Middle Kingdom
sehir kurma oyunudur, 8 kişiye kadar lan destegi var, asama asama bolum gecme, rekabet, hersey var. tavsiye ederim
Mortal Combat yükleyin mutlaka multi yapınca süper oluyo.İki kişi ister takım olarak ister birbirinize karşı kapışabilirsiniz.
hakkaten böle iki işi aynı teamde olup ilerleyebileceğimiz senaryolu bi action süper olur tavsiye =)
Fifa 05 ve ondan sonra gelen serileri oynamak çok zevkli oluyor bizdede aynı olay var c.s 1.5 de oynuyoruz Pes serilerinide oynabilirsiniz.
age of serileri özellikle mytology..
cs ve red alert 2 değişmez
yannız arkadaş ilerlemeli demiş o tarzda iki bilgisyardan multi olmuyo pek..
o şekilde co-op modu olan devil may cry 3 yada omishuma gibi oyunlar oynayabilirsin
2 kişiyle oyananabilecek en iyi oyun bence strateji oyunlarıdır total war serilerini tavsiye ederim
fear ve cs oynayın alayına gider
Ghost Recon Advanced Warfighter 2 yi tavsiye ederim. Co-op. multiplayer özelliği ile iki ya da daha fazla oyuncu olması (max. 4 kişi) oyunu daha zevkli hale getiriyor.
F.E.A.R veya nostaljik takılmak için AoE
Ghost Recon Advanced Warfighter 1 ve 2 Swat 4 ve ek paketi Stetchkov Syndicate Splinter Cell 3 Chaos Theory (SC4 Co-op modu var mı bilmiyorum) Birde, Rainbow Six Vegas'ta co-op olabilir bi bakın..
Cod 2 m.player oynayın. İlerlemeliden daha zevkli.