Yarbay
14 Ağustos 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 90 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba,

19v-13A adaptor ile calisan tasinabilir bir projektorum var ve genellikle ev disinda kullaniyorum. Elimde birkac tane 18V el aleti bataryasi var ve bu bataryalar ile uyumlu bir inverter sayesinde 18V DC den 110V AC aliyorum. Bu sayede projektoru calistirabiliyorum ama mevcut sistem cok verimsiz. 18V bataryadan direkt 19V sabit cikti alabilecegim bir devreye ya da guc kaynagina ihtiyacim var. Kendi yapabilecegim bir devre ya da hazir bir urun olabilir. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Mevcut kullandigim urunlerin listesini yaziyorum;

Projektor:

xgımı official store us
Horizon Pro - 4K Projector
https://us.xgimi.com/pages/horizon-pro

Bataryalar:

www.milwaukeetool.com
M18 REDLITHIUM HIGH OUTPUT XC8.0 Battery Pack | Milwaukee Tool
https://www.milwaukeetool.com/Products/Batteries-and-Chargers/M18-Batteries-and-Chargers/48-11-1880

Inverter:

https://www.milwaukeetool.com/Products/Batteries-and-Chargers/Other/2846-20

Merhaba,

120.000 Kasim 2013 uretimi Passat B7 Highline DSG 2.0TDI aldim, 177 beygir olan versiyon. Aracin 110.000 de triger degisimi yapilmis ve degisim sirasinda su pompasini da yenilemisler. Yaklasik 10.000 km dir kullaniyorum ve herhangi bir sorun yasamadim ama enjektor temizleyici kullanmayi dusunuyorum.Liqui Moly Pro-Line Diesel System Cleaner 500ml diye bir urun aldim ve gelecek pazartesi 1000km yapmayi planliyorum. Aracin deposunu doldurup, bu urunu ekleyecegim ve sonra 160km hizla (Devir bu hizda yaklasik 3000 civarinda oluyor ) sabit 1000km yapmayi planliyorum. Bu islem partikul filtresinin tikanmasina neden olur mu?

Ayri bir sorun daha var, araci P ye aldigimda el frenini otomatik cekmesini istiyorum, bunu yapmanin yolu var mi? Auto hold rezalet calistigi icin Auto Hold u devreye almiyorum.
Merhaba,

Evimde lazer siyah beyaz yazici var, sadece renkli fotograf cikartmak icin yazici almayi dusunuyorum. 700tl ye kadar butcem var, benim icin onemli olan ciktinin kalitesi. 300 tl ye cok iyi cikti veren kartuslu bir yazici da alabilirm, 700 tl ye ayni kalitede cikti veren doldurulabilir bir yazici da alabilirim. Benim icin onemli ciktinin yuksek kalitede olmasi, ciktilarin bir fotografcidan cikartilan fotograflara yakin kalitede olmasi lazim, esim cocuk fotograflari icin kullanacak. Kaliteli bir fotograf kagidi ile wifi uzerinden cepte telefonundan cikti alabilecegim birsey ariyorum. Hangi modelleri tavsiye edersiniz?
Merhaba arkadaşlar,

26.03.2014 tarihinde İnventus bilgisayardan aldığım Corsair AX860 modeli güç kaynağım geçen perşembe günü arızalandı. Bilgisayarım önce bir kaç kez windows çalışırken resetlendi, sonra bios ekranında resetlenmeye başladı ve en sonunda bios overclock failed uyarısı verdi. Biosta 12V,5V, 3.3V değerlerim kırmızıydı. Ekran görüntüsünü aşağıya koydum.

[/simage]

Cuma sabah İnventus bilgisayarı aradım ve sorunu anlattım. Görüştüğüm kişi, sorunun PSU kaynaklı olduğunu ve ürünü göndermemi istediler ama benim ürünü aldığım dönemdeki distribütörün battığını, bu nedenle değişimin Türkiye içinde değil doğrudan Corsair tarafından yapılması gerektiğini söyledi ve bu işlemlerin 2-3 ay sürebileceğini bildirdi. Sürecin daha hızlı olması için ellerinden geleni yapacaklarını da ekledi.

Ben de bilgisayarsız kalamayacağım için güç kaynağını cumartesi sabah elden teslim etmeye ve gitmişken de uygun fiyatlı 2-3 ay idare edecek bir güç kaynağı almaya karar verdim. Cumartesi sabah İnventus bilgisayara gittimde Ertuğrul bey beni karşıladı. Sorunumu anlattım, hemen Corsair ürün müdürünü aradı, durumu anlattı ve değişim talep etti. Görüştüğü kişi değişim için olumlu cevap verdi, servis stoğunda AX860 modeli olmadığını AX860i verebileceklerini söyledi. Ertuğrul bey ürünüzü pazartesi günü talep ederiz, en geç çarşamba günü elinizde olur dedi. Ben de daha hızlı bir çözüm yolu var mı diye sordum. Ertuğrul Bey stoklarına baktı, kendilerinde AX860i vardı ve servis stoğundan gelecek ürünü beklemeden ellerindeki bana verip, servisten gelecek olanı stoğa koyabileceklerini söyledi ve bana AX860i getirdi. Bu arada benim PSU yu üst kattaki teknik servise kontrole götürdü. Ertuğrul bey değişim evraklarını hazırladı, tam çıkacakken teknik servis benim PSUda bir sorun olmadığını söyledi. Voltajlar normalmiş. Ertuğrul Bey, öyleyse ben insiyatıf alıp size yeni PSU yu veriyim, siz bilgisayarında deneyin, bazen ilk testlerde sorun çıkmıyor ama PSU bozuk olabiliyor dedi. Ben de dün AX860i ile sistemi çalıştırdım ve voltajlar düzeldi.

Uzun yıllardır donanimhaber.com üyesiyim, donanim ile baya uğraştım. Şu ana kadar müşteri memnuniyetine ve sorun çözmeye bu kadar önem veren başka bir firma ile karşılaşmamıştım. Donanim alırken her zaman en uygun fiyata bakıyoruz ama sorun yaşadığınızda size yardımcı olacak bir firmadan alışveriş yapmak uzun vadede hem daha karlı hem de daha sorunsuz bir tecrube yaşamanızı sağlayabiliyor. İnventus ile ilgili hep olumlu şeyler okumuştum, yaşadığım bu tecrübe okuduğum olumlu yazıların az bile olduğunu bana gösterdi.

Umarım okunmayacak kadar uzun olmamıştır.
Aracıma hava filtresi almak istiyorum. K&N ve ITG benzer fiyata satılıyor. Bu filtreleri tavsiye eder misiniz? Söylendiği gibi temizleyerek kullanilabiliyorsa uzun dönemde normal filtreye göre çok daha pahalı oluyor gibi görünüyor.
Merhaba,

2000 model Civic 1.6i ES aracım var. Araç lpg ile çalışırken rölantide acayip titreme yapıyor. Neredeyse stop edecek kadar titriyor. İlk çalışmada ya da motor soğukken pek titreme yapmıyor ama 30-40 km yol yaptıktan sonra kırmızı ışıkta falan durunca titriyor. Arabanın çekişinde herhangi bir sorun yok ama kalkışlarda ilk başta yığılıyor sonra düzeliyor. LPG ayarı yeni yapıldı. Buji ve buji kablolarından olur dediler. Buji kablolarını yeni değiştirdim ama sorun düzelmedi. NGK marka lpg bujisi almayı düşünüyorum ama tanesi yaklaşık 50tl. Sorunu çözeceğini bilsem hemen alacağım ama buji dışında başka birşeyden kaynaklı bir sorun olabilir mi?
Turkcell Platinum üyeleri Deniz taksiyi %50 indirimli kullanabiliyormuş. Turkcell Platinum üyesi olan, indirim konusunda yardım edebilecek birisi varsa özel mesaj atabilir mi?
Merhaba, 1.6 ies 2000 model honda civic aracım var. Geçen gun ön lastiklerden birini taş kesti ve ön lastikleri yenileyeceğim. Arkada yaklaşık 30.000km lik kumho kh15 modeli var. 185/65/14 boyutlarında alacağım. Biraz hızlı kullanıyorum. 160 yaptığım oluyor. İstanbulda oturuyorum ve iş için gebzeye gidiyorum. Michelin energy alacaktim ama balon yapıyor ve ıslak yol performansı kotu diye karar veremedim. Bridgestone Turanza ER300 almayı düşündüm ama satıcı o senin arabana iyi olmaz dedi. Konfordan daha çok yol tutuş ve fren performansı önemli. Ama sessiz olması da fena olmaz. Michelin, Bridgestone, Goodyear ya da Continental hangi lastigi tavsiye edersiniz.
Merhaba, Honda civic 1.6 ies 2000 model aracım var. Far yükseklik ayarını nasıl yapabilirim. Bir de gecen hafta osram nightbreaker plus taktım. Taktıktan sonra far içleri buğu yapmaya başladı. Bu sorunu nasıl gözebilirim. Ampulleri iyice yerleştirdim ama hala yapıyor.
Merhaba, bilgisayarıma format attim ve eski itunes ayarlarım kayboldu. Telefonumu itunes'a bağladım ve transfer my purchases yaptım. Uygulamaları sync etmek istediğim telefonumdaki klasor yapılarını bozuyor ve 4 sayfa olan uygulama listem 8 sayfaya çıkıyor. Ben de bu nedenle sync yapamıyorum. Telefonumdaki klasorleri bozmadan uygulamaları sync edebilir miyim?
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Sorunsuz Alışveriş yaptığım arkadaşlar : zdhakan , mene, nesimdural, ecay
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Desktop
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.714
İkinci El Bölümü Mesajları: 78
Konularının görüntülenme sayısı: 17.418 (Bu ay: 437)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 236 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.