Şimdi Ara

Transformers: Revenge of the Fallen (2009) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
31.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bende filmi izledim. Filmi çok beğendim.
    Ama Devastator çabuk egale edildi.
    Birde İronhide, Sideswipe ve diğer robotların sahneleri çok azdı. Örneğin:
    Filmin başlarında Sideswipe, Audi R8 i yani Sideways i ortadan ikiye böldü ve sonra ortadan kayboldu.
    Biraz daha dövüş sahnesi olsa iyi oludu. Özellikle Mısır da geçen sahnelerde daha çok askeri gösteri vardı.
    Ama film çok güzeldi. Bir kez daha izlemeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-810924ED0 -- 26 Haziran 2009; 11:16:15 >
  • Müthişti film.3.yüde görmek nasip olur umarım.Lakin geçen sefer Megatron'la baş edemiyen Optimus bu sefer neredeyse hem sc'i hem o diğer robotu hemde Megatron'u , 3'ünü birden nasıl tuttu anlayamadım.Fallen'de çok çabuk yenildi.Zamanında 3-4 tane Prime baş edememişler şimdi bir Optimus işi bitirdi çok kısa sürede.
  • Arkadaşlar Megan Fox 54 yaşındaymış ya daha yeni öğrendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Arkadaşlar Megan Fox 54 yaşındaymış ya daha yeni öğrendim.

54

• quote:

• 16 Mayıs 1955 Vikipedi'de böyle yazıyor hakikaten.Uyanığın biri düzenlemiş .
  • Spike Jonze ve Charlie Kaufman’ın sürreal komedi şaheseri John Malkovich Olmak’ı hatırlarmısınız? Hani filmde gizli bir portal karakterlerin John Malkovich’in beynine girmelerini olanaklı kılıyordu? Bende geçenlerde kitaplığımın arkasında benzer bir portal keşfettim. Fakat bu portal John Malkovich’in değil, iki Transformers’ın da yönetmeni Michael Bay’in beynine giriyor. Transformers 2’nin çekimleri boyunca ara sıra Bay’in kafasına girip düşüncelerini dinledim. Aşağıdakiler Bay’in düşüncelerinden rastgele alıntılar sunmaktadır:

...KRAŞŞ, BUMM, KÜTT, KRAŞŞ, KRAŞŞ, EEEEEK, KÜTT, KÜTT, KLANK, bir tane daha KLANKK!! Güzel, harika oldu sahne. Bir sonraki sahnede ekstra KÜTT istiyorum...

...Şu benim görüntü yönetmeni kadar saf bir adam yok dünyada. “Ana karakterlerin aşklarını tartıştıkları sahnede kamerayı sabit tutsak mı?” dedi utanmadan. Hayır, illa ki kamera dönecek, dönecek de dönecek etraflarında. Bir an, bir saniye bile kamera yerinde duramaz. Şimdi düşündüm de, geçen günkü diyalog sahnesinde kamera bir-iki kare sebepsizce sallanmadı gibi. O sahneyi yeniden çekmek lazım...

...Ya şu senaryo pek mantıklı değil gibi. Biraz daha mı çalışsam üzerinde? Ne fark eder ya, şuraya bir tane daha bitmek bilmeyen robot kavga sahnesi ekleyelim, hikayenin eksikliklerini kapatır. Bu seferki sahneye ekstra KRAŞŞ koyarım, kim takar senaryoyu. Ne dahiyim be...

...Bin bir türlü değişen robot yetmedi, film daha büyük, daha kafa karıştırıcı olmalı. Daha büyük, daha da büyük, BÜYÜK, BÜYÜK, KRAŞŞ, KÜTT, BUM, BUM!! Dağıldım yine, ne diyordum? Ha, Terminatör iş yaptı, kapışmak lazım. Sebepsizce bir Terminator kız koyalım filme. Nerden geldiği belirsiz rastgele aşırmacılıktan bahsetmişken, bir sahnede karakterlerin en kısa yoldan Amerika’dan Mısır’a gitmesi lazım. Buldum, Uzay Yolu’ndaki gibi ışınlansınlar! Nasıl mı ışınlansınlar? Robot’un ışınlanma gücü var işte. Ya kim takar hikaye tutarlılığını? Seyirci geri zekalı zaten. Ne versem yerler...

...Filme fazla mı robot cinsel organı şakası sıkıştırdım acaba? Neyse, seyirci kitlesinin zihin olgunluğu yaşı ortalama beş zaten, aslında yeterince robot cinsel organı şakası var mı diye sormam lazım. Şimdi bir bakalım, bir sahnede minyatür robot, devasa robotik penisiyle ev eşyalarını hayata geçiriyor. Bir diğer sahnede başka küçük bir robot kızın bacağını düzüyor. Başka ne koysam? Ha buldum, bir sahnede dev robota dev metal testisler koyayım. Bu fikir özel efektçilerin hoşuna gider. Sonuçta kim günler boyunca bilgisayarın önünde üç boyutlu demir testisler animasyonuyla uğraşmak istemez? Filme çocuklar gider mi acaba? Ne fark eder, yaşamın gerçeklerini eninde sonunda öğrenecekler zaten...

...Kamerayı salla, daha da salla, salla, SALLA, SALLA!! YETERİNCE SALLAMIYORSUN!!!...

...Amerikan ordusuna biraz daha yalakalık yapsam bir kaç milyon dolar daha “yardım” alabilir miyim acaba? Ne yapsam da para koparsam? Buldum, Otobotlara Amerikan askeri, Deseptikonlara Müslüman terörist muamelesi yapalım. Deseptikonlar her fırsatta Amerikan bayrağını yere fırlatsın. Hatta bir sahnede Deseptikon “Cihad!” diye bağırsın. Kültürel hassasiyet mi? O da ne?...

...Montaj mı, ne montajı? Ya al bir kaç çekimi rastgele at ekrana kardeşim. Uyuşmasa ne fark eder, yeterince KRAŞŞ, BUMM, KÜTT olduğu sürece izler geri zekalı seyirci. Böyle önemsiz konularla rahatsız ediyorlar, şurda bir kaç tane daha robot penisi şakası yaratmak gibi önemli meselelerle uğraşıyorum...

...Yıldız Savaşları’ndaki Jar-Jar Binks, marka blockbuster tarihinin en stereotipik, rahatsız edici karakteriydi. Jar-Jar’ı tahtından indirmek lazım, ama nasıl? Buldum, gettodan çıkma siyahi klişe iki robot koyayım filme. Bu robotlar o kadar ırkçı olsun ki, Amerikan sinemasında siyahların gelişimini elli sene geriye götürsün. Spike Lee şikayet etse ne olur? O gerçek yönetmen değil zaten. Gerçek yönetmen dediğin durmadan kamerayı sallar, döndürür, bir şey yapar. O ne öyle, kamera durgun, sallanmıyor falan...

...Ya şu Megan Fox biraz fazla yeteneksiz ve odunumsu gibi. Kızdan bir gıdım inanılır oyunculuk çıkarmak imkansız. Neyse, bol bol yavaş çekim koştuğu sahne koyarım, neandarthal erkek seyirciyi mutlu ederim, arayı kapatırım...

...Unutmamam lazım ki, seyriciye ne kadar geri zekalı muamelesi yapsam, zihinlerini ne kadar aşağılasam, gereksiz gürültü ve görsel bombardımanla duyularına ne kadar tecavüz etsem az. Seyirci böyle istiyor, eğlencelik filmler bunlar, oyunun kuralları böyle. Kimin umurunda Demir Adam ve Kara Şovalye gibi diğer blockbuster filmlerin görsel bakımdan nefes kesici olmakla beraber seyircisini aşağılamadan muazzam eğlencelikler sunmaları? Ben robot penisi şakalarından hoşlananlara, 0.2 saniyelik konsantrasyon süresine sahip olan “genel seyirci”ye film yapıyorum. KRAŞŞ, KÜTT, BUM, BUMM, KRAŞŞ, KLANK, BUMM, KÜTT!!!...

• quote:

Orjinalden alıntı: Winterspring

Müthişti film.3.yüde görmek nasip olur umarım.Lakin geçen sefer Megatron'la baş edemiyen Optimus bu sefer neredeyse hem sc'i hem o diğer robotu hemde Megatron'u , 3'ünü birden nasıl tuttu anlayamadım.Fallen'de çok çabuk yenildi.Zamanında 3-4 tane Prime baş edememişler şimdi bir Optimus işi bitirdi çok kısa sürede.

Robot kendini decepticons avlayarak geliştirmiş işte..Filmin başında anlatıyordu tek açıklaması böyle olur.
  • quote:

Yok 80.
    1986 doğumlu hatun
    http://www.imdb.com/name/nm1083271/
    http://www.imdb.com/name/nm1083271/bio

Megan Fox was born May 16, 1986 in Tennessee.

• quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Spike Jonze ve Charlie Kaufman’ın sürreal komedi şaheseri John Malkovich Olmak’ı hatırlarmısınız? Hani filmde gizli bir portal karakterlerin John Malkovich’in beynine girmelerini olanaklı kılıyordu? Bende geçenlerde kitaplığımın arkasında benzer bir portal keşfettim. Fakat bu portal John Malkovich’in değil, iki Transformers’ın da yönetmeni Michael Bay’in beynine giriyor. Transformers 2’nin çekimleri boyunca ara sıra Bay’in kafasına girip düşüncelerini dinledim. Aşağıdakiler Bay’in düşüncelerinden rastgele alıntılar sunmaktadır:

...KRAŞŞ, BUMM, KÜTT, KRAŞŞ, KRAŞŞ, EEEEEK, KÜTT, KÜTT, KLANK, bir tane daha KLANKK!! Güzel, harika oldu sahne. Bir sonraki sahnede ekstra KÜTT istiyorum...

...Şu benim görüntü yönetmeni kadar saf bir adam yok dünyada. “Ana karakterlerin aşklarını tartıştıkları sahnede kamerayı sabit tutsak mı?” dedi utanmadan. Hayır, illa ki kamera dönecek, dönecek de dönecek etraflarında. Bir an, bir saniye bile kamera yerinde duramaz. Şimdi düşündüm de, geçen günkü diyalog sahnesinde kamera bir-iki kare sebepsizce sallanmadı gibi. O sahneyi yeniden çekmek lazım...

...Ya şu senaryo pek mantıklı değil gibi. Biraz daha mı çalışsam üzerinde? Ne fark eder ya, şuraya bir tane daha bitmek bilmeyen robot kavga sahnesi ekleyelim, hikayenin eksikliklerini kapatır. Bu seferki sahneye ekstra KRAŞŞ koyarım, kim takar senaryoyu. Ne dahiyim be...

...Bin bir türlü değişen robot yetmedi, film daha büyük, daha kafa karıştırıcı olmalı. Daha büyük, daha da büyük, BÜYÜK, BÜYÜK, KRAŞŞ, KÜTT, BUM, BUM!! Dağıldım yine, ne diyordum? Ha, Terminatör iş yaptı, kapışmak lazım. Sebepsizce bir Terminator kız koyalım filme. Nerden geldiği belirsiz rastgele aşırmacılıktan bahsetmişken, bir sahnede karakterlerin en kısa yoldan Amerika’dan Mısır’a gitmesi lazım. Buldum, Uzay Yolu’ndaki gibi ışınlansınlar! Nasıl mı ışınlansınlar? Robot’un ışınlanma gücü var işte. Ya kim takar hikaye tutarlılığını? Seyirci geri zekalı zaten. Ne versem yerler...

...Filme fazla mı robot cinsel organı şakası sıkıştırdım acaba? Neyse, seyirci kitlesinin zihin olgunluğu yaşı ortalama beş zaten, aslında yeterince robot cinsel organı şakası var mı diye sormam lazım. Şimdi bir bakalım, bir sahnede minyatür robot, devasa robotik penisiyle ev eşyalarını hayata geçiriyor. Bir diğer sahnede başka küçük bir robot kızın bacağını düzüyor. Başka ne koysam? Ha buldum, bir sahnede dev robota dev metal testisler koyayım. Bu fikir özel efektçilerin hoşuna gider. Sonuçta kim günler boyunca bilgisayarın önünde üç boyutlu demir testisler animasyonuyla uğraşmak istemez? Filme çocuklar gider mi acaba? Ne fark eder, yaşamın gerçeklerini eninde sonunda öğrenecekler zaten...

...Kamerayı salla, daha da salla, salla, SALLA, SALLA!! YETERİNCE SALLAMIYORSUN!!!...

...Amerikan ordusuna biraz daha yalakalık yapsam bir kaç milyon dolar daha “yardım” alabilir miyim acaba? Ne yapsam da para koparsam? Buldum, Otobotlara Amerikan askeri, Deseptikonlara Müslüman terörist muamelesi yapalım. Deseptikonlar her fırsatta Amerikan bayrağını yere fırlatsın. Hatta bir sahnede Deseptikon “Cihad!” diye bağırsın. Kültürel hassasiyet mi? O da ne?...

...Montaj mı, ne montajı? Ya al bir kaç çekimi rastgele at ekrana kardeşim. Uyuşmasa ne fark eder, yeterince KRAŞŞ, BUMM, KÜTT olduğu sürece izler geri zekalı seyirci. Böyle önemsiz konularla rahatsız ediyorlar, şurda bir kaç tane daha robot penisi şakası yaratmak gibi önemli meselelerle uğraşıyorum...

...Yıldız Savaşları’ndaki Jar-Jar Binks, marka blockbuster tarihinin en stereotipik, rahatsız edici karakteriydi. Jar-Jar’ı tahtından indirmek lazım, ama nasıl? Buldum, gettodan çıkma siyahi klişe iki robot koyayım filme. Bu robotlar o kadar ırkçı olsun ki, Amerikan sinemasında siyahların gelişimini elli sene geriye götürsün. Spike Lee şikayet etse ne olur? O gerçek yönetmen değil zaten. Gerçek yönetmen dediğin durmadan kamerayı sallar, döndürür, bir şey yapar. O ne öyle, kamera durgun, sallanmıyor falan...

...Ya şu Megan Fox biraz fazla yeteneksiz ve odunumsu gibi. Kızdan bir gıdım inanılır oyunculuk çıkarmak imkansız. Neyse, bol bol yavaş çekim koştuğu sahne koyarım, neandarthal erkek seyirciyi mutlu ederim, arayı kapatırım...

...Unutmamam lazım ki, seyriciye ne kadar geri zekalı muamelesi yapsam, zihinlerini ne kadar aşağılasam, gereksiz gürültü ve görsel bombardımanla duyularına ne kadar tecavüz etsem az. Seyirci böyle istiyor, eğlencelik filmler bunlar, oyunun kuralları böyle. Kimin umurunda Demir Adam ve Kara Şovalye gibi diğer blockbuster filmlerin görsel bakımdan nefes kesici olmakla beraber seyircisini aşağılamadan muazzam eğlencelikler sunmaları? Ben robot penisi şakalarından hoşlananlara, 0.2 saniyelik konsantrasyon süresine sahip olan “genel seyirci”ye film yapıyorum. KRAŞŞ, KÜTT, BUM, BUMM, KRAŞŞ, KLANK, BUMM, KÜTT!!!...

İlk filmde de reklam fiyaskosu vardı, izleyenler genel olarak fark etmiyor mu yoksa görmezden mi geliyor bilmiyorum ama çok barizdi, böyle popüler filmlerde hiç görülmemiş bir şekilde abartılıydı.Reklamı yapılan markalar : General Motors, Nokia, Apple, Mountain Dew, Xbox 360, Panasonic vs.

• Valla ben memnunun felsefe beklemıodum filmden gözlerim bayram etti çocukluğumdaki robotları beyazperdede gördüm daha ne olsunyeter bana...
  • yapmayın arkadaşlar filmin en büyük felsefesini starscream yaptı : Size korkak dediğimden değil ama efendim. Bazen korkaklar hayatta kalır.(böyle birşeydi sanırım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

yapmayın arkadaşlar filmin en büyük felsefesini starscream yaptı : Size korkak dediğimden değil ama efendim. Bazen korkaklar hayatta kalır.(böyle birşeydi sanırım)

eevet çok pis laf edio megatrona aslnda ama megatron fallen'ın ölmesi üzerine derin düşünceler içinde ...

ayrıca megatronun devastatore ve starscreame bağrıo orda megatronu seslendiren kişi ne ruha bürünmüşse artık benim bile megatrona efendim diyesim geldi (inglzce seslendirme)

• Bu salı gidicem(6tl)
  • film gerçekten çok güzeldi ama. sıkıldım artık amerikan ordusu gövde gösterisinden, neredeyse her filmde dünyayı biz kurtardık en iyi teknoloji bizde, tamam öyle anladık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay KospiR

film gerçekten çok güzeldi ama. sıkıldım artık amerikan ordusu gövde gösterisinden, neredeyse her filmde dünyayı biz kurtardık en iyi teknoloji bizde, tamam öyle anladık

Dünyanın beynine kazındı artık dünya dışından gelen bütün tehditleri Amerika yok edicek.Dünyanın autobotu
  • 14.00 seyansına gittim (6 TL)sadece Türkçe Dublaj vardı sadece sinemada (ilk filmi alt yazılı izlemiştim) dublaj fena olmamış gayet güzel.
    Filme gelirsek eğer oldukça güzeldi gözlerim bayram etti aksiyon, aşk, komedi vs. herşey var sinemadaki görsel efektlerin geldiği son noktayı görmek inanılmazdı ilkine göre filme gerçekten iyi para harcanmış. Gidin izleyin bu filme para vermeyeceksek hangisine para vereceğiz.
  • Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi bol bol Amerikan propagandası var ama bu sefer Ürdünlüler ve Mısırlılar yardım ediyor Amerika'ya. Birde sürekli ezan sesi vardı bir kaç sahnede kasti mi koymuşlar acaba yoksa raslantımı?
  • http://www.transformersmovie.com/intl/tr/

Yukardaki fragmanda MichaeL Bay yazdıktan sonra başLayan şarkıyı buLabiLen yada ismini biLen varmı arkadaşLar ya ¿
  • Film bittikten sonra çalan şarkıyı bilen var mı acaba çok hareketli ve güzel br şarkı bulabilen varsa yazsın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.