Şimdi Ara

Transformers: Revenge of the Fallen (2009) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
31.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Transformers: Revenge of the Fallen Soundtracks:

1. New Divide - Linkin Park
    2. 21 Guns - Green Day
    3. Let It Go - Cavo
    4. Capital M-E - Taking Back Sunday
    5. Never Say Never - The Fray
    6. Burn It To The Ground - Nickelback
    7. Burning Down The House - The Used
    8. Not Meant To Be - Theory Of A Deadman
    9. Real World - The All-American Rejects
    10. I Don't Think I Love You - Hoobastank
    11. This Is It - Staind
    12. Almost Easy - Avenged Sevenfold
    13. Transformers: The Fallen Remix - Cheap Trick

Bütün şarkılar birbirinden güzel filmi gibi soundtrackte iddalı olmuş.
  • film bittikten sonra çalan şarkı linkin park - new divide
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay KospiR

film gerçekten çok güzeldi ama. sıkıldım artık amerikan ordusu gövde gösterisinden, neredeyse her filmde dünyayı biz kurtardık en iyi teknoloji bizde, tamam öyle anladık

Ama bu doğal zaten..Yani adamın tüm filmleri böyle..Yok ABD miş şuymuş buymuşş Adam iiyi yapıyor mu işini tamamdır bitti bu kadar ..
    Ben bile askeri üsteki görüntülerde gaza geldim yani..
    Adam kalkıp da Rusya ordusunu gösterecek değil ya.

• Gidemedim. Şimdi filmin yarısına gelmiş olacaktım.
  • Nasıl insan formuna girebilmiş?

Bu arada filmin en cool robotunu açıklıyorum

Soundwave

Baba kurulmuş uyduya takılıyordu valla
  • evet yaa hele seslendirmesi gerçekten ürkütücü "all decepticons mobilize." 3. filmde onu savaşırken görmek istiyorum
  • Transformers t-shirtleri alabileceğimiz yer var mıdır acaba ? Pasajlarda falan ara ara yok bulammamıştım.3-5 kişi de görmüştüm
  • İnternetten indirmek gibi bir hata yapmayın gidin sinemada izleyin filmi,gözünüz gönlünüz açılsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

İnternetten indirmek gibi bir hata yapmayın gidin sinemada izleyin filmi,gözünüz gönlünüz açılsın.
    İndirdim ama cam'ler izlenecek gibi değil, para bayılıp sinemaya gidecez artık
  • Bence 1.si daha güzeldi. Çok fazla savaş sahnesi var. Başım şişti vallahi. Daha fazla para harcadık demek için filmi bol bol robot kapışması ile doldurmuşlar. Daha etkin bir senaryo beklerdim.
  • Gidecek arkadaşlara önerim Ormandaki Optimus sahnesini pür dikkat izleyin kamera fazla dönmüyor kimin kime vurduğu açıkça belli oluyor ve oradaki kapışma süper.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Gidecek arkadaşlara önerim Ormandaki Optimus sahnesini pür dikkat izleyin kamera fazla dönmüyor kimin kime vurduğu açıkça belli oluyor ve oradaki kapışma süper.

+1905 iLk baştaki dövüş sahnesi gibi karışık değiL ormandaki sahne ve gerçekten çok iyi.
  • En kısa zamanda izleyeceğim. Bundna önceki çok hoşuma gitmişti. Belki sinemaya bile giderim.
  • quote:

Gidecek arkadaşlara önerim Ormandaki Optimus sahnesini pür dikkat izleyin kamera fazla dönmüyor kimin kime vurduğu açıkça belli oluyor ve oradaki kapışma süper.

çok şükür optimus ilk filmdeki gibi ezik değildi. ormanda döktürdü valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of the Shadows

Bence 1.si daha güzeldi. Çok fazla savaş sahnesi var. Başım şişti vallahi. Daha fazla para harcadık demek için filmi bol bol robot kapışması ile doldurmuşlar. Daha etkin bir senaryo beklerdim.

İlk filmden daha fazla güldürüyor birde,bazen saçmalamışlar ama yinede iyiydi.

Hele o küçük robot'un Mikaela'ya sarkması öldürdü beni.

• Ben hale izleyemedim
    Hala gelmedi bu Çorum'a
  • dün izledim çok güzel filimdi keşke ingilizcem daha iyi olsaydı; alt yazı okurken sahneler kaçıyor bence türkçe dublajlısına gidin eğer imkanınız varsa.
  • @ M1A2Abrams

Bence yazını editle çok fazla spoiler var izlememiş arkadaşlar olabilir.
  • quote:

@ M1A2Abrams

Bence yazını editle çok fazla spoiler var izlememiş arkadaşlar olabilir.

zaten silinmiş ...
  • İzlediğim en kötü devam filmlerinden biriydi.

Sürekli dönen bir kamera (normal konuşma sırasında bile kamera döner mi arkadaş nasıl iş) , Saçma sapan bir senaryo, gereksiz bir uzunluk, saçma sapan espri olduğunu sandıkları komedi, inanılmaz bir Zoom, transformersların dötüne kadar giren ve çıkmayan bir kamera, her 3 sahnenin birinde ABD bayrağı-Abd askerleri-Abd uçak modelleri..

İnanılmaz birşey ben o ilk muhteşem filmden sonra neler beklerken ne çıktı karşıma.

Tek iyi bölümü, 2.bölümdeki bir 10dk lık bölüm. Hani o dev robotun birleştiği sahne gerçekten çok güzel çekilmiş..

O sahnenin hatrına , 5 / 10

Fazlası çıkmaz..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.