Şimdi Ara

Trabzona Kaç Maç ceza Gelecek Bakalım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1 mac en fazla.

Sirf para cezasida olabilir.
  • Şu maçlarda artık caydırıcı bireysel ceza verilmesi lazım. Çünkü maç boyunca bu olaylar 3-4 kere oldu hep aynı tribünden bir de.
  • Trabzon taraftarını genellemiyorum fakat ne böyle terörist gibi geçen sene de bıçak muhabbeti vardı süper lig takımına yakışan hareketler değil bunlar
  • Bu tip taraftar profili takımına zarar vermekten öte birşey yapmıyor, Trabzon yönetiminin yerinde olsam bu ses bombasını atanları mahkemeye verirdim, bu sezon için de Beşiktaş yönetimi böyle bir uygulamaya gitmişti, gayet de hoş olmuştu, tribün terörünü b
  • Taraftar bu cisimleri nasıl sokuyor bu stata ? Bence en ağır ceza verilmeli futbolcu hayatını riske atmak ne demek ? Bizim ligimizde biraz yemez ama ligden düşürsünler takımları hangi takı olursa olsun düşürülsün bakın bidaha olacakmı.
  • iyi ki rakip takım taraftarı gitmiyor deplasmana. adamlar afedersiniz mahrem yerine bomba atıyorlar. rakip takım taraftarı olsa ne yapacaklardı, bundan daha kötü bir görüntü mü olacaktı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu ses bombasını atan adam direkt cinayete teşebbüsten yargılanıp 5-10 yıl yatmalı. Yuh
  • Beyler böyle saha kapatma işlerini işin erbablarına soracaksınız.

Max 3 maç gelir. :)

iyi forumlar.
  • Sadri şener bu taraftarıda savunur şimdi , öyle bir adam işte.
  • Oyunculara caydırıcı olsun diye iki katı ceza veriliyor. Aynı şey bu durumlar için de geçerli. Maçın başında Burak'a atılan para mesela. Gözüne gelseydi? Belki de adamın futbol hayatı bitecekti. Yazık.
  • Cidden durum vahim, insan inanmak istemiyor cidden.
    Bu arada Selçuk ve Burak arasında görüntülerde geçen diyaloğun içeriği nedir var mı bilen?
  • Stad' a sis bombası attılar, bozuk para ve su şişesi atan keskin nişancılar vardı. Bunları kameralardan tespit edip sabah evlerinden alıp haklarında yürürlükteki şu meşhur şiddet yasasını işletirsen birdaha birisi birşey atmak isterse 2-3 kez düşünür. Yoksa bu sahayı tüm sene kapa yine ilk açılış maçında bir aklı kısa çıkar aynı haltı yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Sadri şener bu taraftarıda savunur şimdi , öyle bir adam işte.

o şimdi meşgul, meirellesin saç şeklini ve dövmesini konuşuyor :)
  • trabzon fb maçına molotof kokteyli hazırlıyormus
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormeagle2

trabzon fb maçına molotof kokteyli hazırlıyormus

Bizim maçta böyle olaylar olduysa, sis bombası atıldıysa, Fener maçına soba borusundan yapılma bazukalarla gelir bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

Beyler böyle saha kapatma işlerini işin erbablarına soracaksınız.

Max 3 maç gelir. :)

iyi forumlar.

Ya nedense çok güldüm yoruma . Bu kadar samimi yorum atılmaz. Ulan bakayım hangi takımlı dedim , adam harbi Beşiktaş'lı çıktı ... Sabah sabah çok güldüm ya !

Artık forum öyle bir hale gelmiş k, , yazılan yorumlardan takım analizi yapmak olağan... Sabah sabah iyi güldüm.Sağol hocam

• ulan bu niye şampiyonlar liginde yapamıyorlar onu anlamıyorum yoksa Türkiyede ceza verecek kurum mu yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.