Şimdi Ara

TR/ takıma support aranıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiyede serverında oynayan 4 arkadaşız kendimizi oyunda geliştirmek ve oyundan daha fazla keyif almak adına takıma support arıyoruz normal oyunlardaki dengesiz eşleştirmeler anlayışsız agresif küfürbaz oyunculardan bıktığımızdan takıma 5.yi bulup oyun oynarken eğlenmek ve turnuvalara katılmak istiyoruz.

kendimizden kısaca bahsedersem;

Takımdaki 3 Arkadaş 3 yıldır lol oynuyor(öncesinde 2 yıllık dota tecrübesi),ben 5 ay önce başladım (5 yıllık dota tecrübesi)

Takımdaki adc eksiğinden dolayı adc olarak oyuna başladım ve 5 aydırda adc oynuyorum.

Takımdaki diğer 3 arkadaşım solo olarak oynamayı sevmiyorlar bu yüzden 3v3 oynadılar ve takımı 61/7 challanger yatpılar

Yaşlarımızı soran arkadaşlar olmuş ekleyeyim dedim

22
    21
    21
    19

Takım : Forever Alone Team

Aradığımız belli başlı özellikler

18 Yaş ve üzeri olsun
    Genelde Akşamları ve hafta sonları oynamayı düşünüyoruz
    Skype Kullanılsın
    Agresif,sinirli,ergen ruhlu olmasın
    Takımın adına yakışır olsun(olmasada olur)
    Main lane support olan, ve main olarak nami,zyra,thresh,sona oynayan , metayı takip eden

Donanım Haber üzerinden pm ile konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azeotrop -- 9 Ekim 2013; 11:42:34 >

• Çok güzel nidale sup oynarım w skilli ward oluyor zaten e ile can basıyom bide ligim bronz 5 ama sorun olur mu?

Edit: Şaka bir yana umarım aradığınız sup u bulursunuz. Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalala25 -- 8 Ekim 2013; 23:16:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalala25

Çok güzel nidale sup oynarım w skilli ward oluyor zaten e ile can basıyom bide ligim bronz 5 ama sorun olur mu?

Edit: Şaka bir yana umarım aradığınız sup u bulursunuz. Başarılar.

kill alırım farmlara dokunmam yazmamışsın
  • ek olarak en az olması gereken ligide yazın malum dh tamamen çilingir değil

yoksa öylemi
  • Takım olayı falan degil de unrankedim henuz baya once bırakmıştım tekrar başladım falan filan karışık mesele benimadam eksik olursa falan oynamaya çalışırım maddelere de uyuyorum cok şükürsona ile oynamayı seviyorum janna da oynarım thresh ile de pratik lazım

• Merhaba, ben Gold1 support oyuncusuyum. Takimim universiteye hazirlanacagi icin suanda bosta kaldim. Skype, ts3 kullaniyorum. Profilimden bakabilirsiniz KIM Squirtle

• quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Quinn

ek olarak en az olması gereken ligide yazın malum dh tamamen çilingir değil

yoksa öylemi

istediğimiz şey plat olması değil oyun zekası olsun , oyunu bilsin takımdaki arkadaşlarım mesela solo oynamadıkları için solo eloları düşük o tarz arkadaşlar olabilir aradığımız oyunu bilmesi çünkü ligi hiçbirşey belirlemiyor eloboost cart curt herşey olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal 2 Co-op'a Oyuncu Aranıyor!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azeotrop

quote:

yoksa öylemi

istediğimiz şey plat olması değil oyun zekası olsun , oyunu bilsin takımdaki arkadaşlarım mesela solo oynamadıkları için solo eloları düşük o tarz arkadaşlar olabilir aradığımız oyunu bilmesi çünkü ligi hiçbirşey belirlemiyor eloboost cart curt herşey olabilir

dediğiniz üzere 3 arkadaşınız 3 yıldır lol oynamakta şimdi burdan silver yada bronz biri çıkıp ben uranyum seviyesindeyim ama bronzdayım derse ne olucak?

Diye yazmıştım hocam ama siz bilirsiniz tabiki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: azeotrop

quote:

yoksa öylemi

dediğiniz üzere 3 arkadaşınız 3 yıldır lol oynamakta şimdi burdan silver yada bronz biri çıkıp ben uranyum seviyesindeyim ama bronzdayım derse ne olucak?

Diye yazmıştım hocam ama siz bilirsiniz tabiki.

direk aramıza alıp hoşgeldin turnuvaya giriyoruz olmayacak beraber normal oyun olacak anlaşamazsak, oyununu beğenmezsek başka arkadaşları deniyeceğiz veya dediğiniz gibi elbet olacaktur uranyumum diyen fakat lolkingte kastığı itemden, minyon sayısından(support için gerekmez ama diğer oyunlarıda olacaktır oyunu bilmesi olarak) elbet birşeylerden buluruz seviyesini

• Ben katılabilirim aranıza. Ama önce tr de support rune larımı tamamlamam gerek. Buyrun bu sürekli oynadığım hesabımın Linki

Cuma günü memleketime dönmek zorundayım bayram dolayısıyla. Bayramdan sonra aranıza katılabilirim en erken. Yaşım 22. 4 yıl kadar dota oynadım ben de hala da ara ara girerim. Sezon 1 de başladım lol e ama hesabımda normal ve ranked oyun çok yok çünkü 30 olana kadar sürekli custom oyun girdim kendimi geliştirebilmek için. Tr deki nickim Mira Alm. Gümüş olduğum için önyargı olabilir anlarım tabi ama benimki sadece teklif zaten.

Not: Hadi DH ifşa timi çalışsın tüm kirli çamaşırlarımı döksün ortaya.

• TR'de support bulmak zor,başarılar dilerim.
  • ben sürekli supp oynuyorum dostum yaşım 28 ligim silver5

ekleyebilirsin : Angelfirst
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

TR'de support bulmak zor,başarılar dilerim.

Teşekkürler dostum deniyoruz en kötü midimiz support olacak mid arayacağız

Katılmak isteyen arkadaşlara sırayla döneceğiz talepleriniz için teşekkürler
  • Tr'de supportum , Nick: Bucho

ve ayrıca takımdakilerin yaşı kaç ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 9 Ekim 2013; 17:17:42 >
  • Kendi takımımız var fakat şöyle bir güzellik yapabilirim - boş zamanlarımda hem kendimi geliştirmek hemde farklı oyun stilleri görmek için oynayabilirim tabi liglerinizi ve kişiliğinizi görmeden kesin bişi söyliyemem ama geçici olarak siz support bulana kadar oynayabilirim.

TR ; Platinum IV
  • Umarım bulursunuz

• Dostum sanırım aradığınız eleman benim. Bkz. Chopines
  • Aradiginiz ben olabilirm bazi takimlara grdm cktm.genelde bltz oynuorum sup olarak bazen morgana oldgm oluyor.fakat ilk basta bir alistirma icin ve denemek maksatiyla bi kac mac atablrz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.