Yarbay
29 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 33 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar, umarım konuyu yanlış yere açmıyorumdur. Sorunu anlatayım; telefona format attım açılışta google hesabının şifresini bilemediğimizden şifreyi değiştirerek oluşturduk. PC'de girdiğimizde google hesabı açılıyor, fakat telefonda açmaya çalıştığımızda daha önce bu cihazda kullanılan hesap ile açın diyor. Farklı bir hesap ile hiç oturum açılmadı, biraz araştırdım 72 saat sonra giriş yapılabiliyormuş.

Araştırdım biraz daha usb ile uygulama atmaya çalıştım, telefona taktığımda görmüyor usbyi bu programı kurduğumuzda sorunun düzeldiğini anlatanlar olmuş. 72 saat sonunda düzelir mi yoksa safsata mı bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Ben bu ücretsiz geçiş işlemleri olurken TR sunucusuna geçirmek istediğim hesabı başka 0 Rp görünen bir sunucuya geçirmiştim. Sadece bir kereliğine mahsus bir durum olduğu için hesabımı taşımam için bana üniversite elçisi lazım var mı bu işi halledebilecek tanıdığınız arkadaşınız dostunuz olan elçi.
Ligi Türkiye serverında plat5 bitirmiştim, hesabı tekrardan west serverına geçirdim. Westte gold4 ligindeyim bot lanede birlikte girebileceğim adc arıyorum. Adc oynamayı bilenler yükselmek için oynayanlar eklerse sevinirim.

Nick bırakın ya da pm atın konuşalım ekleşiriz.
Westte duo girebileceğim adc arıyorum sezonu trde plat5 bitirdim. rank gireceğiz mümkünse ondan önce normal gamede oyun oynarız, ilgilenler varsa pm atın konuşalım. amacım lig yükselmek oyunu taşıyabilecek potansiyele sahip adc rolüne hakim olanlar pm atsın lütfen.
Hediyeler dağıtıldıktan sonra tekrar eski servera döndüm. Açıkcası TRye geçmemin sebebi westte birlikte oyanayacağım kimsenin olmamasındandı. Neyse normal game, rank, team rank falan gibi bir şeyler yapabiliriz olgun insanları ekliyorum yaşı küçük olsa bile oyun içerisinde küfür etmeyenleri ekleyeceğim.

Konu altına nicklerinizi bırakın eklerim akşam oyun atarız.
Trde dereceli takım kurup ward için oynamak isteyenler varsa eklesinler hem keyifli oyunlar çıkar hemde ward kazanmış oluruz bu sene verilen ward geçen sene dağıtılandan daha güzel nick bırakıyorum.

nick: Metâphor

not: gold1 gold2 yukarısı eklerse sevinirim dengeli olsun istiyorum takım.
Game booster kullanıyordum ama bir farkı yok kullanmadığım zamanda WTFast kurdum oyuna giemedim tavsiye ettiğiniz kullanıp memmun kaldığınız bu tarz programlar var mı ?
Çekiliş yapmak isterdim ama kredi kartında borcum var, ama konu kalsın borcu kapattıktan sonra yaparım bir çekiliş...

Plat Oldum qnqlar!!
Trde golddan plata çıkmak için duo arıyorum gold1deyim ilgilenenler nick bıraksınlar oyundan eklerim. mid lane oynuyorum, ama gelen arkadaş midde carrylerim diyorsa jungleda oynarım.
Beyler Trde 5 kişi ip kasalım nick bırakın ben eklerim yalnız 30lvl aşağısı olmasın
Hakkında
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Samsung
ISS
TTNET
Takım
Beşiktaş
TV
Samsung
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Basketbol
Beşiktaş
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.956
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 10.475 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 369 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.