Şimdi Ara

[TR]Raiden C6 V11 MODiFiYELİ CFW ÇIKTI Kurulum,Anlatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.Mesaj CFW(CFW de XpressMedia(Music) tuşu yani sağ üstteki tuş çalışmıyor çalışması için 2.Mesajdaki anlatımları uygulayın
    2.Mesaj Çalışmayan tuş için anlatım ve ROMpatcher patchleri

Kendi yapdığım bi mod değildir bir iki modu birleştirerek yapdım şimdiden söyliyeyim.

Telefonunuzun görünümü aşşağıdaki gibi olucakdır PNHT dolaşanlarınız varsa bu efectleri görmüşdür.(Resimlerden bişey belli olmuor videoyu izlemeniz tavsiye edilir)
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=MWumSKEEFG0&feature=player_embedded#!]

CFW nin Özellikleri:
    - CPU(İşlemci) Hızı Arttırılmış
    - RomPatcher+
    - Sis,Sisx Ve Jar Uzantılarını Dosya Yöneticisinden Gönderme
    - Varsayılan Hafıza E:\ (Hafıza kartı)
    - Kinetic Scrollda optimasyon
    - 3x4 Menü Düzeni
    - Mesaj sayısı 999
    - Sensörler hassaslaşdı(Daha iyi algılıyor dönmeyi vb. şeyleri)
    - Oyunlarda ve programlarda fps yükseltildi
    - İletim raporları açıldı.
    - Dönme sensörü kapalı(Ayarlardan açabilirsiniz)
    - Cache(Önbelleek(Çerezler vb.)sürücüsü değiştirildi.
    - Kamerada yaşanan ram sorunu giderildi
    - Music player reads only E:/Sounds/My Music
    - Ram önbelleği değiştirildi.
    - Ses kayıdında ses kalitesi artırıldı kayırt süresi 10 saate çıkarıldı
    - Widget koruması kapatıldı(Galiba widgetler hata veriyordu koruma hatası oyüzden kapatılmış)

LİNK:
    http://www.multiupload.com/1YYQNZVMW0
    (Açılış kapanış ekranı değiştirilmişdir.)
    C6 V11 Özellikler:
    quote:

Stability
    * Browser baseline updated, about 250 corrections
    * Widgets are leaking RAM, amount of memory leak decreased a lot
    * MPX Harvester stopped scanning when encounters File System corruption or other issues
    * Improvement to refreshing library in Music player
    * Securewidgetpreinstaller slows phone start
    * Boot up improved in production

Email
    * Mail for Exchange: calendar sync improved
    * E-mail message gets scrambled by Email – forwarded or replied email are scrambled and full of foreign (mostly Chinese) characters
    * Special characters are not displayed correctly in opened mail

Usability
    * Big Clock not shown when device lock activated
    * Device lock fixed

MOD TÜRKÇEDİR

NOT:TEMA SEÇİLİ OLARAK,DUVAR KAĞIDI YÜKLÜ OLARAK GELMİYOR TEMANIN İSMİ BLUE SHADOW KENDİNİZ SEÇİCEKSİN DUVARKAĞIDINIDA AŞŞAĞIDAN ALIP TELEFONA ATICAKSINIZ SONRA Ayarlar>Temalar BÖLÜMÜNDEN Duvar Kağıdı KISMINDAN Görüntüyü SEÇEREK YAPCAKSINIZ!!!!
     [TR]Raiden C6 V11 MODiFiYELİ CFW ÇIKTI Kurulum,Anlatım/

KURULUM:
    Videolu Anlatım:

JAF Programı:
    ** Ları silin
    http://www.mega**upload.com/?d=XGMNEVOI
    http://rapid**share.com/files/399454722/JAFSetup1.98.62_ve_OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5.rar.html
    http://www.4shared.com/file/u1o4vpsW/JAF_For_WIN7.html

Resimli Anlatım:
    ilk olarak;
    indirmiş olduğunuz 148 mb dosyayı kesinlikle
    C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 içine atmayınız.
    Örneğin ; C:\RM-356 klasörü içine taşıyın.Herhangi bir yer olabilir.

Hafıza kartınızı formatlayıp kapatmış olduğunuz telinize yerleştirin.Teli PC ye usb kablonuz ile bağlayın.

JAF ı ogm_emulator.exe ile açın.

BB5 tıklayın ve OFFLiNE seçin. sıraası ile Dead usb - Manual Flash - Normal mode - Factory set seçtikten sonra ; hemen

ardından MCU ya tıklayıp adını C0r olarak değiştirdiğiniz dosyayı seçin.(RM-356_51.0.006_prd.core.C00 ==> RM-

356_51.0.006_prd.core.C0r) .

şimdi PPM ye tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 seçin.

Şimdi de Ape Variant tıklayıp RM-356_51.0.006_026_000_U01.uda.fpsx seçin.

Eğer JaF ekranınız aşağıdaki gibi gözüküyorsa FLASH'a basacaksınız ve çıkan uyarıya EVET diyip hemen ardından telin

açma tuşuna hafifçe dokunup yükleme işlemini başlatacaksınız.

Arkanıza yaslanın sabırlı olun ve tel piN sorana kadar bekleyin.Artık usb kablonuzu PC den ayırabilirsiniz.

Emeği geçen f@tih,baxı,Reis-i Eagles,herkese_merhaba,cwr ya teşşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 2 Eylül 2010; 14:15:33 >

• CFW nin linkini vermiyorum üstteki mesajdakiyle aynı cfw yani daha önce indirenler indirmesin aynı cfw linki değişmedi.

PROGRAM:
    http://www.multiupload.com/XWICD7TVH4

TUŞYAMASI:
    http://www.multiupload.com/BBEG1V5185

CFW mizi PROGRAMIMIZI ve TUŞ YAMAMIZI indirdikden sonra programı açıp open file diyoruz.

RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 dosyasını seçip extract diyoruz

Resource klasörünü açıyoruz ve TUŞ YAMASIN daki dosyayı içine atıyoruz işlem bitince üstteki Repack/Rebuild e tıklıyoruz

Flash(OGM,JAF hernediyosanız artık :D) atarken PPM de RM-356_51.0.006_prd.rofs2_Rebuilt.V01 dosyasını seçiyoruz ve flashımızı atıyoruz.

2THEMES.RMP - Ev ekranlarının dışarıdan Tele eklenmesinde gerekli
    Bluetooth Locker.rmp - Bluetooth u kapatıyor
    Deny New Installation.rmp - Yeni program Kurulumları engelliyor.
    DisableEnhNote.rmp
    DisableLogs.rmp - Tüm logları kapatıyor.
    DisableUSSDNotes.rmp
    Hide menu.rmp - Menüyü gizler
    LCD Light ON.rmp - Ekran sürekli açık
    LCD OFF Charge Complete.rmp - Şarj sonrası ekranı kapatır
    Long Multi Tap for 5800 by marshall.87.rmp - Klavye uzun dokunuş etkin
    NoBlankPassword.rmp - Şifreleri grerek yazmanızı sağlar
    ReadCroot Dosya Yöneticisinden C'yi görebilme
    Remove Record Tone.rmp - Kayıt başlangış sesini kapar
    Remove red LED ON 5800.rmp - Video kayıtta kırmızı LEd i kapatır
    Reset On Power Long Press by wadowice.rmp
    Settings Deactivate.rmp - Ayarları sabitler
    Short Multi Tap for 5800 by Marshall.87.rmp - Klavye kısa dokunuş etkin
    USB Data Disable.rmp - Telin usb bağlantısını kapatır.

http://www.mediafire.com/file/1i1nelo0evogxa5/Patches.rar

RomPatcher Patchler isteyen istediğini yüklüyebilir.

E:\Patches klasörüne atcaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 2 Eylül 2010; 14:11:17 >

• Recorder Mod = Ses kayıdında ses kalitesi artırıldı kayırt süresi 10 saate çıkarıldı

Kamera RAM included = Kamerada yaşanan RAM yetmezliği sorunu giderildi

demek...

Konuya böyle ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 27 Ağustos 2010; 13:24:59 >
  • 5800 kısayol tusundaki kısayolların isimleri ingilizceydi onu düzelttin mi
  • Yalnız videoda adam galerisine giriyor ve 18+ resimler çıkıyor ve adamın umrunda değil. (( ciddiyim )) bilginize...

Konuya + 18 eklenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 27 Ağustos 2010; 13:05:54 >
  • herkese merhaba nickli arkadasım c6 orjinalini kullanıyorum ama kısayol tuslarındaki kısayollar ingilizce bu sürümde düzeldi mi acacba
  • teşekkürler dostum.
    resimlerde iyimiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan4481

herkese merhaba nickli arkadasım c6 orjinalini kullanıyorum ama kısayol tuslarındaki kısayollar ingilizce bu sürümde düzeldi mi acacba

Hocam daha flashlamadım ben bunla telefonu.Flashlayınca bilgi veririm. Bir de kısayol tuşları derken ne demek istediğinizi anlamadım

Videonun en sonunda numara çevirme ekranından çıkarkenki efekt nedir öyle yav süper olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 27 Ağustos 2010; 13:11:27 >
  • Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

Hocam daha flashlamadım ben bunla telefonu.Flashlayınca bilgi veririm.

Videonun en sonunda numara çevirme ekranından çıkarkenki efekt nedir öyle yav süper olmuş[:) ne zaman yükleyeceksin ben indirmeye basladım da
  • express music tuşunun seçenekleri ingilizce demek istiyor ama o fazla etki yapmıyor yahu
    quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba

quote:

herkese merhaba nickli arkadasım c6 orjinalini kullanıyorum ama kısayol tuslarındaki kısayollar ingilizce bu sürümde düzeldi mi acacba

Hocam daha flashlamadım ben bunla telefonu.Flashlayınca bilgi veririm. Bir de kısayol tuşları derken ne demek istediğinizi anlamadım

Videonun en sonunda numara çevirme ekranından çıkarkenki efekt nedir öyle yav süper olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

express music tuşunun seçenekleri ingilizce demek istiyor ama o fazla etki yapmıyor yahu
    quote:

quote:

Bende birşey sandım

@ gokhan4481

Hocam ne olacak ondan birşey olmaz yahu.Ama yinede bakarım ona.İndirmeye başladım bende.

• ya c6 sürümü çok güzel ama bazı yerler ingilizce olunca sanki çin malı tel kullanıyorum gibi oluyor sen c6 orjinal surumunu kullanıyorsan bir baksana sende ingilizce mi kısayol tusu derken kameranın yanındaki her zaman yanan ısıgı yanan tus
  • quote:

ya c6 sürümü çok güzel ama bazı yerler ingilizce olunca sanki çin malı tel kullanıyorum gibi oluyor sen c6 orjinal surumunu kullanıyorsan bir baksana sende ingilizce mi kısayol tusu derken kameranın yanındaki her zaman yanan ısıgı yanan tus

ya siz söyleyince farkettim hakikaten oralar ingilizceymiş:D kaç günüdr c6 mod kullanıyom hiç farketmedim onun sebebebide C6 da öyle bi tuşun bulunmaması.
  • quote:

ya c6 sürümü çok güzel ama bazı yerler ingilizce olunca sanki çin malı tel kullanıyorum gibi oluyor sen c6 orjinal surumunu kullanıyorsan bir baksana sende ingilizce mi kısayol tusu derken kameranın yanındaki her zaman yanan ısıgı yanan tus

Yav ingilizce olan tek yeri dediğiniz yer.Onu da şimdi farkettim.Hem niye çin malı olsun ki.

Benim anlamadığım siz xpressmusic kısayol tuşuna bastıktan sonra herhangi bir kısayolu neden basılı tutuyorsunuz.

Basın kısayol tuşuna müziğe mi gireceksiniz hemen basın müzik tuşuna ingilizce birşey de yazmaz.

Yav hakkaten bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum.Bir yere girmek için neden o kısayolu yarm saat basılı tutasınız ki.

Hangi kısayola gireceksiniz basılı tutmadan direk dokunun.Ne ingilizce birşey yazar ne de kısayol geç açılır.

@ Hoomie

Kamera ve receorder mod un açıklamalarını yazdım yukarıda istersen ekleyebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 27 Ağustos 2010; 13:26:52 >

• quote:

quote:

Yav ingilizce olan tek yeri dediğiniz yer.Onu da şimdi farkettim.Hem niye çin malı olsun ki.

Benim anlamadığım siz xpressmusic kısayol tuşuna bastıktan sonra herhangi bir kısayolu neden basılı tutuyorsunuz.

Basın kısayol tuşuna müziğe mi gireceksiniz hemen basın müzik tuşuna ingilizce birşey de yazmaz.

Yav hakkaten bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum.Bir yere girmek için neden o kısayolu yarm saat basılı tutasınız ki.

Hangi kısayola gireceksiniz basılı tutmadan direk dokunun.Ne ingilizce birşey yazar ne de kısayol geç açılır.

@ Hoomie

Kamera ve receorder mod un açıklamalarını yazdım yukarıda istersen ekleyebilirsin

ekledim saol açıklamalar için

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

quote:

@ Hoomie

ekledim saol açıklamalar için

Ne demek

• Rompatcher yamalarının çoğu C6 da çalışmıyor neden koydunuz ki?
  • quote:

Orda simgelere basılı tutunca isminin çıktığını siz diyince farkettim 1 yıldır kullanıyorum telefonu daha ilk kez ordaki isimleri kontrol ettim bu arada
  • Telefonu yan döndürünce ,otomatik olarak q klavyeye geçme özelliği var mı bu cfw de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Telefonu yan döndürünce ,otomatik olarak q klavyeye geçme özelliği var mı bu cfw de ?

Hayır yok.Listeden elle seçiyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.