Şimdi Ara

[TR]Raiden C6 V11 MODiFiYELİ CFW ÇIKTI Kurulum,Anlatım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: buferhn

arkadaşlar gerçekten cfw hakkında bilgim vs var ama konuyu görünce insanın aklı karışmaması elde değil .

şimdi cfw sorunsuz mu öncelikle bunu sormak istiyorum ?
    şarj düzeyi vs diğer cfwlerden farklımı ?
    bu media bar filan çalışmıyor vs diye birşeyler gördüm ne iş ?

Çok eski bir CFW.Çoğu önemli yenilikleri fix leri içermiyor.Kötü bir yazılım açıkçası.Zaten Ağustos ayı gibi çıktı bu.Bir daha da önemli bir şekilde güncellenmedi.

@nomad neden sunrise ın konu başlıgına tarih koymuyorsun yeni gelen arkadaslar anlamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: visivo

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: buferhn

arkadaşlar gerçekten cfw hakkında bilgim vs var ama konuyu görünce insanın aklı karışmaması elde değil .

şimdi cfw sorunsuz mu öncelikle bunu sormak istiyorum ?
    şarj düzeyi vs diğer cfwlerden farklımı ?
    bu media bar filan çalışmıyor vs diye birşeyler gördüm ne iş ?

Çok eski bir CFW.Çoğu önemli yenilikleri fix leri içermiyor.Kötü bir yazılım açıkçası.Zaten Ağustos ayı gibi çıktı bu.Bir daha da önemli bir şekilde güncellenmedi.

@nomad neden sunrise ın konu başlıgına tarih koymuyorsun yeni gelen arkadaslar anlamıyor

Ne gerek var.Zaten konunun üstünde hangi tarih ve saatte açıldığı yazıyor.Ayrıca sürüm numarası herşeyi belirtiyor zaten.

quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

merhaba arkadaşlar.
    ben forumdan şu sıralar uzağım.işlerim çok yoğun.mesai üstüne mesai.
    ben kendi telefonuma bunu kurdum bi arkadaş da gördü istedi.herşeyi ayarladık yarın kuracağız.fakat siz bu eski yenilikleri içermiyor demişsiniz.
    yeni olan cfw hangisidir.nasıl yüklenir.ilgili link atarmısnıız.kurmuşken en güncelini kuralım.
    birde benim hoşuma giden ana ekran kayması.yeni cfw de umarım vardır.
    teşekkürler...

Kendi yazılımım olan Sunrise.Forumun en çok indirilen kullanılan ve en hızlı yazılımı.

İmzamın ikinci satırında göreceksin

Öte yandan Pandora,Flag'97,birolun CFW'si ve Blitz adlı CFW'ler var.Forumdaki tüm CFW'lerin Toplu halini SSS üst konumda görebilirsin.

İmzamın ilk satırı=SSS Üst konu
    İkinci satır= Yazılımım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 11 Kasım 2010; 13:33:53 >

• CFW'nin adı Birol'un CFW'si
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aang67

CFW'nin adı Birol'un CFW'si

Ne yapak

• ben kotalıyım.tavsiyeleriniz için teşekkürler.fakat kotalı olduğum için 1 tane yazılım indirmek istiyorum.sizce en günceli en performanslısı hangisidir.sizinde indirmede 1 hakkınız olsaydı hangisini indirirsiniz?

Tavsiye ettikten sonra linkte verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

ben kotalıyım.tavsiyeleriniz için teşekkürler.fakat kotalı olduğum için 1 tane yazılım indirmek istiyorum.sizce en günceli en performanslısı hangisidir.sizinde indirmede 1 hakkınız olsaydı hangisini indirirsiniz?

Tavsiye ettikten sonra linkte verirseniz çok sevinirim.

Valla bu biraz abes kaçabilir ama ben kendi yazılımımı tavsiye ederim.Peki neden?Çünkü forumun en hızlı en kullanışlı ve en çok indirilip kullanılan yazılımı.Herkes memnun.
  • anladım.teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.