Şimdi Ara

[TR]Raiden C6 V11 MODiFiYELİ CFW ÇIKTI Kurulum,Anlatım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c6 teması da varmı içinde yoksa tek bu temamı duvar kağıdı fln bişeler yazmışsın kafam karıştı
  • 5530 içinde yapsanız bi ah ah :(
  • @ gokhan4481

Hala ingilizce.

Efektler çok güzel.İlk yapılan modlulardaki gibi kasmıyor.
    Şu resimde gördüğünüz tema çok güzel fakat tüm ikonlar birbirine benziyor karışıklık yaşanabiliyor.Ama yine de çok güzel tema.
    Duvar kağıdı tam olmuş.
  • quote:

Emeği geçen f@tih,baxı,Reis-i Eagles,herkese_merhaba,cwr ya teşşekürler.

Benim emeğim geçmemiş ki bu konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

İlk başta aslında benimde emeğim yoktu ama adım yazıyordu sonra ulan bari bir işe yarayım adım boşuna yazmasın diye birkaç cümleyi tercüme ettim o zaman oldu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkese_merhaba -- 28 Ağustos 2010; 2:40:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

olsun yaf senin yorumların yardımların yeter :) bu arada bende halen sisler ve jarlar dosya yöneticisinden gönderilemiyor bi ayarı felan mı varki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 28 Ağustos 2010; 2:42:23 >
  • @HooMie, teşekkürler

Yav o değil de videoyu izledim efektler güzel hakkaten benimki orj c6 bunu yüklesem mi ki çok ikilimde kaldım. Yüklesem döndürmeyi bile kullanmıcam hem tepkime süresi ne kadar hızlı o kadar iyi ama indirmesem de animasyonlu geçişlerden mahrum kalıcam
  • @HooMie, teşekkürler kardeşim,ellerine sağlık.CFW'yi kurunca ilk videodaki resimler de gelecek mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

@HooMie, teşekkürler kardeşim,ellerine sağlık.CFW'yi kurunca ilk videodaki resimler de gelecek mi

keşkeeeeeeee ama nerde :D
  • quote:

@HooMie, teşekkürler kardeşim,ellerine sağlık.CFW'yi kurunca ilk videodaki resimler de gelecek mi

Yok hocam gelmiyor yav adama PM atsak gönderir mi ki

• bu arada fatih hocam sizile iletişim nasıl kurabiliriz ?

cfw nin menü 4x5 verison yakında sizlerle :)

sırf 4x5 olmuşmu diye sizin için telefona flash attım :) 4x5 version tamamdır upload geliyor. 5530 içinde cfw bakıp modluycam sağlıklı kullanışlı bir 5530 c6 cfwsi arıyorum bulduğumda modluyup koyucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 28 Ağustos 2010; 4:40:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

bu arada fatih hocam sizile iletişim nasıl kurabiliriz ?

sırf 4x5 olmuşmu diye sizin için telefona flash attım :) 4x5 version tamamdır upload geliyor. 5530 içinde cfw bakıp modluycam sağlıklı kullanışlı bir 5530 c6 cfwsi arıyorum bulduğumda modluyup koyucam.

Ö.M atabilirsiniz.
  • quote:

quote:

bu arada fatih hocam sizile iletişim nasıl kurabiliriz ?

Ö.M atabilirsiniz.

Bir defa denedim ama f@tih özel mesaj kabul etmiyor gibi bir yazı çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 28 Ağustos 2010; 11:31:04 >
  • Bu modun şarj süresi, orj. C6'ya göre ne alemde?
  • 5530 a görede yaparmısın kardes
  • ben bu cfw yi yükledim ama yükleyince telefon hazfızasının hepsi silindi ve rehberdeki isimler dahil gitti.
    bunları sim hafızasından geri getirmeye çalışıyorum ama ulaşamıyorum.
    işin garibi arama gelince arayanın kim olduğunu söylüyor ama rehberde bir türlü göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: miwaly

ben bu cfw yi yükledim ama yükleyince telefon hazfızasının hepsi silindi ve rehberdeki isimler dahil gitti.
    işin garibi arama gelince arayanın kim olduğunu söylüyor ama rehberde bir türlü göremiyorum

Flashlama işlemi telefon hafızasını zaten siler bu normaldede böyledir sim hafızasından ulaşmak için

Rehber>Seçenekler>Ayarlar

Gösterilcek rehberden sim hafzasını seçin sonra rehbere dönün ve Seçenekler>İşaretle>Tümünü İşaretle diyip Seçenekler>Kopyaya la diyin ve telefon hafızasını seçin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miwaly

ben bu cfw yi yükledim ama yükleyince telefon hazfızasının hepsi silindi ve rehberdeki isimler dahil gitti.

Flashlama işlemi telefon hafızasını zaten siler bu normaldede böyledir sim hafızasından ulaşmak için

Rehber>Seçenekler>Ayarlar

Gösterilcek rehberden sim hafzasını seçin sonra rehbere dönün ve Seçenekler>İşaretle>Tümünü İşaretle diyip Seçenekler>Kopyaya la diyin ve telefon hafızasını seçin.

teşekkürler oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottomans1453

Bu modun şarj süresi, orj. C6'ya göre ne alemde?

Deneyip cevap verecek yok mu yav?
  • 2-3 saat önce yükledim FW'yi.

Öncelikle gerçekten başarılı buldum. Tema efektleri kapalıyken, orjinal C6 sürümünden daha hızlı geldi bana. Efektlerle falan aram pek iyi değildir zaten

Bulduğum tek sorun şu:

Killme programını açıp "Terminate All" dediğimiz zaman, telefon kendini yeniden başlatıyor.

Bunu sorun bile etmiyorum açıkçası.

Son olarak verdiğin emek için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.