Şimdi Ara

[TR]Raiden C6 V11 MODiFiYELİ CFW ÇIKTI Kurulum,Anlatım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HooMie

aslında bitti ama errror veriyor fatih abi gelirse halledip uploadlıycam :D

Linki gönder bana Ö.M olarak.bir kontrol edeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

quote:

aslında bitti ama errror veriyor fatih abi gelirse halledip uploadlıycam :D

Tabiki uploadlayacağın daha sorunsuz olacağından ben onu indireyim.konuyuda takip ediyorum zaten.
    upload edeceğin cfwde ne gibi değişiklikler yaptın?

performans olarak hiç bi farkı yok

değişiklikler:
    açılış kapanış ekranı değişdi
    blue shadow default tema oldu
    duvarkağıdı temaya eklendi gibi bişey oldu.

yani beklemek istemessen çek şimdikini.

• arkadaslar ACİL yardımcı olurmusunuz.flash a basıyorm.telefonun acma kapama tusuna basıyorum ama '' searching for phone.. Not found !! '' yazıyor ne oluyo şimdi yüklemiyor mu anlamadım ya bi el atıverin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

arkadaslar ACİL yardımcı olurmusunuz.flash a basıyorm.telefonun acma kapama tusuna basıyorum ama '' searching for phone.. Not found !! '' yazıyor ne oluyo şimdi yüklemiyor mu anlamadım ya bi el atıverin

pcde ovi suite kurululmu kurulu değilse oyüzdendir kuruluysada şu sırayla yapıcaksın.

telefon kapalıyken kabloyu takıcaksın sonra jafı açıcaksın

BB5>Offline>Manual Flash>Dead USB>Factory Set>Normal Mode

Sonra CRT308 i kaldırcaksın.

MCU>PPM>APE Variant a tıklayıp gerekli dosyaları seçip flasha baskcasın telefon kapalı olcak flasha basdıkdan sonra hafif basçek yapcaksın.

Bu arada şuanda çok acemi olduğum için biraz kendimi çalışmalara vericem öğretmenim(F@tih abimin) yardımıyla desteğiyle daha iyi modlar çıkacam

O yüzden bütün projeleri şimdilik rafa kaldırıyorum ama 5530 version hazırlıycam fakat deniyecek 5530 olmadığı için sorumluluk kabul etmiycem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 29 Ağustos 2010; 3:29:14 >

• quote:

arkadaslar ACİL yardımcı olurmusunuz.flash a basıyorm.telefonun acma kapama tusuna basıyorum ama '' searching for phone.. Not found !! '' yazıyor ne oluyo şimdi yüklemiyor mu anlamadım ya bi el atıverin

Ovi suite kurulu değilse onu kur ve telefonunu ovi suite ile pcye tanıt
  • suanda telefonda bi sorun yoktur dimi ovi suite kurulu tanıtmak icin acmam gerekiyormu usb den ceksem sorun olurmu ?
  • quote:

suanda telefonda bi sorun yoktur dimi ovi suite kurulu tanıtmak icin acmam gerekiyormu usb den ceksem sorun olurmu ?

telefon açıkken pc suite modunda tak ovi suiteyi aç sonra çıkar usbyi telefonu çıkar kapat tekrar tak yukarıdaki sırayla uygula işlemleri
  • tamamdır hallettim cok sağolun smdi bakıyorum yeni fw ye :)
  • kullanıyorum arkadaşım çok sağol harika olmuş yaa. tema efekti mükemmel...
  • edit : mükemmel bi fw olmus ellerinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDodO -- 29 Ağustos 2010; 4:39:20 >
  • quote:

değişiklikler:

şimdikini indirdim zaten.peki şimdikini telefona kursam sonradan açılış kapanış ekranını değiştirebilirmiyim?(tema ile duvar kağıdı değiştirilebildiğinden onları sormuyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

quote:

değişiklikler:

şimdikini indirdim zaten.peki şimdikini telefona kursam sonradan açılış kapanış ekranını değiştirebilirmiyim?(tema ile duvar kağıdı değiştirilebildiğinden onları sormuyorum.)

değiştirirsinizde c6 nınki çok zahmetli iş pratikde olmayınca rahat 1-2 saatinizi alır.
  • @ HooMie

ya c6 orjinaldede vardı bu hckliyi kurdum bundada var şu sorun. msj yazdım. silme tuşuna basılı tutunca silmiyor. basıp bırakıyon basıp bırakıyon tek tek siliyor. yani 5800 kendi versiyonunda basılı tutunca pc deki seri bi şekilde siliyordu.
  • bnde böyle bir cwf yapmak istiyorum nasıl yaparım vede ne kadar vakit alır ?
  • quote:

JAF Programı:
    ** Ları silin
    http://www.mega**upload.com/?d=XGMNEVOI
    http://rapid**share.com/files/399454722/JAFSetup1.98.62_ve_OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5.rar.html
    http://www.4shared.com/file/u1o4vpsW/JAF_For_WIN7.html

bu adreslerin hepsi aynı dosya mı yoksa 3 ü de farklı mı? 1. si açılmıyor çünkü o yüzden soruyorum

Edit:

quote:

JAF ı ogm_emulator.exe ile açın.

burayı açıklar mısınız? indirdiğim dosyada
    JAFSetup_1.98.62
    ve
    OGM_JAF_PKEY_Emulator_v 5

var. Önce hangisine tıklayacağım? bir türlü beceremedim her türlü denedim ama hep hata veriyor

biri ayrıntılı olarak açıklayabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veotaar -- 29 Ağustos 2010; 12:44:59 >

• y.ulus ilk önce jafsetupu kucacaksın, ardındanda güncel sürücülerini yukluyceksın telefonun.
  • Peki memnun kalmadım diyelim v51i nokianın kendi programıyla yükleyebilirmiyim yoksa flashlamammı gerekecek ?
  • nokia software updater ile yapabilersn
  • Bu CFW de Nokia Theme White teması var mı ?Yoksa sadece bu tema mı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mèrt

Bu CFW de Nokia Theme White teması var mı ?Yoksa sadece bu tema mı var?

Dark
    Blue Shadow by xcariba
    Light
    maemo5 by swordlink
    MySymbian3 Rugge
    Nokia Theme White
    Sound wawes

Adlı temalar yüklü olarak geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.