Şimdi Ara

[TR]Raiden C6 V11 MODiFiYELİ CFW ÇIKTI Kurulum,Anlatım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
0
Favori
9.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ottomans1453

2-3 saat önce yükledim FW'yi.

Öncelikle gerçekten başarılı buldum. Tema efektleri kapalıyken, orjinal C6 sürümünden daha hızlı geldi bana. Efektlerle falan aram pek iyi değildir zaten

Bulduğum tek sorun şu:

Killme programını açıp "Terminate All" dediğimiz zaman, telefon kendini yeniden başlatıyor.

Bunu sorun bile etmiyorum açıkçası.

Son olarak verdiğin emek için teşekkürler.

Sende sağol :) güle güle kullan :D

• Arkadaşlar "Conversation" programı sonradan yüklenebiliyor mu? Bulamadım nette.
  • Vivazdan yürütme olduğundan sanırım cfw ye gömülü olması gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

Arkadaşlar "Conversation" programı sonradan yüklenebiliyor mu? Bulamadım nette.

http://www.multiupload.com/CJ2QWLM91Q

Buyrun efendim.Unsigneddir sertifika ile Signed edip kurucaksınız yada telefonunuz hackli veya hackli fw kurulu ise direk atıp kurucaksınız
  • @ HooMie

Teşekkürler.

Olmazsa olmaz programlardan biridir bu. Her CFW'de gömülü görmek isteriz. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba
    - Tamamen bir N97 / C6'nız oluyor.
    - Telefon çok hızlanıyor.
    - Müthiş bir ev ekranınız oluyor. ( N97 HomeScreen )
    - Kamera daha kaliteli çekiyor ( modlu sürümde )
    - Galeride takılma,bir resmi açmak için birkaç kez dokunmak vs. hiçbir sorun yaşanmıyor.Galeri aşırı hızlı.Resim geçiş efektleri müthiş.
    - Artık galeride çoklu seçim yapabiliyoruz.Ki bu çok önemli.Bir sürü resmi tek tuşla hemen seçip istediğin işlemi yapabiliyorsun
    - Rehberde çok güzel değişiklikler var.Sağdaki çubuğu kullanırsanız alfabe harfleri sırayla çıkıyor. (( bunu anlatması biraz zor )
    - Oyun ve uygulamalarda FPS artışı.Takılmaların azalması. ( modlu sürümde )
    - Ana menünün sağ tarafındaki ikonların birkaç kez tıklandığında açılması sorunu yok.
    - Yan klavyede daha hızlı yazılıyor.Tepki süresi daha iyi.
    - Web tarayıcısında adres girmek için tuşa bastığınızda hem web adresi hemen altında da google arama satırı var.
    - Kaydırmalı tuş kilidi var.Tuşlar kilitliyken menü tuşuna basınca kaydırarak açacağınız bir sürgü bulunuyor.
    - Müzik çalar daha hızlı ve düzenli.
    - Birden fazla program aynı anda çalışırken takılma çok az.
    - Kısacası kamera ve klavye haricinde tamamen bir N97'n / C6'n oluyor.Daha ne ...

bende c6 yı yüklemek istiyorum.fakat 5800 a uygun birden fazla konu var.hangisi en günceli en sorunsuzu.ben c6 yı yükleyerek yukarda saydığınız maddeleri gerçekleştirmek istiyorum.bunun için hangi konudaki adımları izlemem gerekiyor.

birde diyelim yaptım hack gerekti hackledim garanti dışı kalır mı? diyelim ki kalmaz dediniz kaynak gösterebilirmisiniz.garanti dışı kalmadığını nerden biliyorsunuz?

c6yı yüklemek istiyorum fakat risk almak istemiyorum cihaz garanti dışı kalmasın bide.tam yapalım sağlam yapalım.tek farkı kamera ve klavye haricinde tamamen bir N97'n / C6'n olması.olsun.kamera ve klavye önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: RM36CB

quote:

Orijinalden alıntı: herkese_merhaba
    - Tamamen bir N97 / C6'nız oluyor.
    - Telefon çok hızlanıyor.
    - Müthiş bir ev ekranınız oluyor. ( N97 HomeScreen )
    - Kamera daha kaliteli çekiyor ( modlu sürümde )
    - Galeride takılma,bir resmi açmak için birkaç kez dokunmak vs. hiçbir sorun yaşanmıyor.Galeri aşırı hızlı.Resim geçiş efektleri müthiş.
    - Artık galeride çoklu seçim yapabiliyoruz.Ki bu çok önemli.Bir sürü resmi tek tuşla hemen seçip istediğin işlemi yapabiliyorsun
    - Rehberde çok güzel değişiklikler var.Sağdaki çubuğu kullanırsanız alfabe harfleri sırayla çıkıyor. (( bunu anlatması biraz zor )
    - Oyun ve uygulamalarda FPS artışı.Takılmaların azalması. ( modlu sürümde )
    - Ana menünün sağ tarafındaki ikonların birkaç kez tıklandığında açılması sorunu yok.
    - Yan klavyede daha hızlı yazılıyor.Tepki süresi daha iyi.
    - Web tarayıcısında adres girmek için tuşa bastığınızda hem web adresi hemen altında da google arama satırı var.
    - Kaydırmalı tuş kilidi var.Tuşlar kilitliyken menü tuşuna basınca kaydırarak açacağınız bir sürgü bulunuyor.
    - Müzik çalar daha hızlı ve düzenli.
    - Birden fazla program aynı anda çalışırken takılma çok az.
    - Kısacası kamera ve klavye haricinde tamamen bir N97'n / C6'n oluyor.Daha ne ...

bende c6 yı yüklemek istiyorum.fakat 5800 a uygun birden fazla konu var.hangisi en günceli en sorunsuzu.ben c6 yı yükleyerek yukarda saydığınız maddeleri gerçekleştirmek istiyorum.bunun için hangi konudaki adımları izlemem gerekiyor.

birde diyelim yaptım hack gerekti hackledim garanti dışı kalır mı? diyelim ki kalmaz dediniz kaynak gösterebilirmisiniz.garanti dışı kalmadığını nerden biliyorsunuz?

c6yı yüklemek istiyorum fakat risk almak istemiyorum cihaz garanti dışı kalmasın bide.tam yapalım sağlam yapalım.tek farkı kamera ve klavye haricinde tamamen bir N97'n / C6'n olması.olsun.kamera ve klavye önemli değil.

garanti dışı kalmaz. Hiç olmadı için rahat etmezse v51e geri dönersin

• bende c6 yı yüklemek istiyorum.fakat 5800 a uygun birden fazla konu var.hangisi en günceli en sorunsuzu.ben c6 yı yükleyerek yukarda saydığınız maddeleri gerçekleştirmek istiyorum.bunun için hangi konudaki adımları izlemem gerekiyor.
  • Orjinal v51 yazılımı yüklersin servise vermeden kimsenin ruhu duymaz.

edit: cevap vermicem yahu bi daha hep yavaş kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 28 Ağustos 2010; 20:21:10 >
  • quote:

bu konudaki version en sorunsuz sayılır.daha sorunuszuunu buldukca güncelliycem konuyu.
  • arkadaşlar bu tuş kılıdındekı kadırma güzel fakat bir sure sonra bende cıkmaz oldu bunun sebebı nedır acaba. yukledıkden bır gun sonra kayboldu menu tusuna basınca hiç bir tepkime vermiyor bır kac fw denedım yıne aynı oldu sorun nerede bılen arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

bu konudaki version en sorunsuz sayılır.daha sorunuszuunu buldukca güncelliycem konuyu.

yukarıdaki saydığım maddeleri bu versiyonu yükleyerek gerçekleştirebilirmiyim?
    en sorunsuzu derken bu versiyonun ne gibi sorunları var?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

yukarıdaki saydığım maddeleri bu versiyonu yükleyerek gerçekleştirebilirmiyim?
    en sorunsuzu derken bu versiyonun ne gibi sorunları var?

sorunu yokda daha fazla özellik eklenmiş versionu diyim maddelerin hepsi hatta daha fazlası bundada var.

• tamam hocam yarın yüklemeye çalışacağım şimdi telefonu yedekleyeyim.programları indireyim.herşey hazır olsun.
    yarın kurarım inş
  • Ben de bunu kurdum. Bir kaç hata var ama göz ardı edilebilecek kadar küçükler. Birden 5800'a olan sevgim arttı.

Modlayan arkadaşa da yayınlayan arkadaşa da teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ben de bunu kurdum. Bir kaç hata var ama göz ardı edilebilecek kadar küçükler. Birden 5800'a olan sevgim arttı.

Modlayan arkadaşa da yayınlayan arkadaşa da teşekkürler.

Birkaç hata dediğin galiba bikaç yerin ingilicez olması ve yeşil tuş kırmızı tuş ve menü tuşunun ışıklarının düzensiz yanması o c6 fwde gelen bi sorun ama çok göze batoyorsa ışıkların nasıl tamamiyen kapatılcağını anlatırım
  • LİNK:
    http://www.multiupload.com/IS8FYMZMSS

JAF Programı:
    ** Ları silin
    http://www.mega**upload.com/?d=XGMNEVOI
    http://rapid**share.com/files/399454722/JAFSetup1.98.62_ve_OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5.rar.html
    http://www.4shared.com/file/u1o4vpsW/JAF_For_WIN7.html

bu linkleri indirdim.

eğer yükleme kısa sürüyorsa şimdi yapabilirim.telefonu yedekledim.ortalama ne kadar sürüyor?

• quote:

LİNK:
    http://www.multiupload.com/IS8FYMZMSS

JAF Programı:
    ** Ları silin
    http://www.mega**upload.com/?d=XGMNEVOI
    http://rapid**share.com/files/399454722/JAFSetup1.98.62_ve_OGM_JAF_PKEY_Emulator-v5.rar.html
    http://www.4shared.com/file/u1o4vpsW/JAF_For_WIN7.html

bu linkleri indirdim.

eğer yükleme kısa sürüyorsa şimdi yapabilirim.telefonu yedekledim.ortalama ne kadar sürüyor?

ben bu linkleri indirdim ama telefona kurduktan sonra ayriyetten program kurmam gerekiyor mu? dediğim maddeler çalışsın yeter.
    ben öyle program hastası oyun hastası değilim.şuan telefonda v51 var.orjinal programlar hariç screensnap , spbtv , youtube ve brighlight programları yüklü.başka program nedir yüklü değil.

yani ben indirdiğim dosyaları telefona kursam sonrada screensnap , spbtv , youtube ve brighlight programlarını kursam dediğim maddeleri max performansta kullanabilirmiyim ve yüklediğim prolar çalışır mı?

bilmediğimden yazıyorum.yorumları okudum rompatcher felan nedir bilmiyorum.kafam karıştı biraz.yanlış bir şey yapmak istemiyorum.bu programları yüklemekteki amacım şudur ;

ben linklerini verdiğim dosyaları indirdikten sonra telefona kurarsam telefonu N97 gibi kullanabilirmiyim(klavye ve kamera hariç) ve yüklediğim programlarda sorun olur mu?(screensnap , spbtv , youtube ve brighlight programları)

• Temayı değiştirebiliyor muyuz????
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurty

Temayı değiştirebiliyor muyuz????

Heralde yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.