Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] --- 9.0 CFW Yapılabilir Sürüm PS4 PRO (Sıfır Gibi) ---
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
Bedava fiyat ps5 almasam kaçırmazdım
-
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Bedava fiyat mı bu fiyata PS5 satıyorlar. Aylarca 9.00 sürüm içi oyun dolu Pro cihazı forumdan 12 bine satamadım geçenlerde 11 e verdim bir memur arkadaşa..Yine öyle ilanlarda 3-4 ay bekleyen pro makinalar vardı gitmiyordu malesef..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 19 Haziran 2025; 3:3:47 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sahibinden minimum piyasasına bakıp ona göre fiyat belirledim hocam. Dediğim gibi 11-12 kırık pro cihazlar için çok düşük. O şekilde kırık olmayanlar 8k civarına gitmesi lazım. Pro olmayanlar da 4-5k anca eder ki adil rakamlar olmaz. PS3'ler de 1-2k falan olur :) Adil diyorsanız bi şey diyemem.
-
Hocam ironiyi anlamadın mı :D
-
Cihaz 15k'ya satıldı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X