Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (6 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.555
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 84148415841684178418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

quote:

Orijinalden alıntı: gökhan86

Bu columbia polarlar %20 indirimde tavsiye ederim:

https://www.amazon.de/gp/product/B0052AXWXK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=ll1&linkId=1425c221b6f6ea79b29250a01078dfe8

Ayakkabı olarak dabu ikisine bakın derim

https://www.amazon.de/gp/product/B018515CGW/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=ll1&linkId=472bce09fa9ee015996f798c21eda95b
    https://www.amazon.de/gp/product/B0185128FU//ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&linkCode=ll1&linkId=681fcb2061746384a211d79c95c7d8ea

Mont olarak Jack Jones fiyatları uygun
    https://www.amazon.de/gp/product/B01HCKDXZ4/ref=as_li_ss_tl?th=1&psc=1&linkCode=ll1&linkId=3c6cf449330a271e7fcff20f179d3c5c

Polar, prime üyeler için mi?

Jack Jones bedenleri nasıl acaba?

Şöyle söyliyim s giyerken montu L almak durumunda kaldım north face montum var m giyiyorum.
    Jack Jones'u ben YKM'den almıştım ama kalıpların değişeceğini düşünmüyorum.

• Ekstra birşey yapmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orhan86fb kullanıcısına yanıt
    Asıl mutluluk bence 144hz e geçmektir hocam.
  • MrCooL_ kullanıcısına yanıt
    Sorun onunla da alakalı değil, bankanın görebildiği herhangi bir sorun yok kendi tarafında.

Reddedilen ödemelerde ise amazon kartın geçerlilik tarihini eski görmesi sorun oluyormuş. Yazdım bunu amazona da amazon.com gibi değil .de onu farkettim.
  • 10010001 kullanıcısına yanıt
    ben de dusunuyorum ama bunun voltaji icin )230 degilmis) çevirici gerekmez mi? bir youtube videosunda biri bozdugunu soylemis. öyleyse ne almak gerekli?
  • Yahu arkadaş nasıl insanlarsınız. İnsan her gün ps4'üm kargoya verilmedi diye arar mı ya? Ben Amazon'un yerinde olsam tr destediğini keserim.

ya siparişi verdik, paralar çekildi. Verirlerse gelecek, vermez de iptal ederlerse yapacak hiç birşey yok bekleyeceğiz. Her gün her gün aramak da nedir.

Adam diyor ki vergiyi iade etmediler, aradım, sordum, mail attım. Ya sana vergiyi iade etmek gibi bir mecburiyeti yok adamın, bu kendi yarattıkları avantajlı bir durum. Amerika iade ediyor mu parayı? Ekstra bir durum bu.

Ödemeyle ilgili sıkıntı yaşayanları tenzih ediyorum. Zaten bf yoğunluyu yaşıyorlar. Garibim Amazon Tr'den gelen aramaları yanıtlaması için yarım yamalak Türkçe ve kurumsal aidiyeti ile 3-5 gurbetçiyi koymuş sizin işinizi görebilmek için hala şöyle cevap verdi böyle cevap verdi.

Hergün arayan adama az bile dalga geçiyorlar. Kendinizi saçma sapan durumlara sokup buralarda ağlıyorsunuz arkadaşlar ya. Yeter bir tane de Amazon ağlama topici açalım orada birbirinizi gaza getirin.

• 17 Kasım'da amazon.de üzerinden verdiğim siparişim 20'sinde yola çıktı diye mail aldım, o zamandır bekliyorum bugün 27si, i-parcel takip numarasını girdiğimde hiçbir değişiklik olmadığını gördüm, bu da bana biraz garip geldi. I-parcel müşteri temsilcisine mail attım ve kargomun i-parcel'e daha ulaşmadığını söylediler bana, yani amazon onlara vermemiş bile. şimdi de amazona mail attım bakalım ne olacak.

I-parcel takip sayfasında "Package details received electronically from Seller" girdisinin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen değişiklik olmayan varsa bi bakınsın derim.
  • doktorum60 kullanıcısına yanıt
    Abartıyosunuz ekranın içine girip oyun oynamıyosanız sizi rahatsız etmez herkesin bütçesi onları almaya uymuyo bütçeniz uyuyorsa monitörün içine girip oyun oynamayacaksanız alabilirsiniz konsolda oynuyorum ben zaten hiç sıkıntı olmuyo yaklaşınca yazılardaki pikseli görüyorum tabiki 24 tede görüyodum onu ekranın içine girince

• veerzaara kullanıcısına yanıt
    .de den alışveriş yapmadım stoktada gözükmüyor
  • Kesinlikle daha mantıklı ama dikkat et indirim bitmesin.

• Merhaba Beyler,

Ilk sayfada yazan Amazon USA iade proseduru Amazon Deutchland/DE icinde gecerli midir? Yakinz amanda iade gonderen oldumu, iade masrafi/Posta masrafi ne kadar tutuyor?

Iade hakkinda bilgiye ihtiyacim var cunku bir anlik gaza gelip aldigim "Timberland WHITE LEDGE WP MID GAUCHO 12135 Herren Sportschuhe - Outdoor" Botun deri olmadigini gordum. Sentetik, Poliyster malzeme Spor ayakbabi icin vs iyi olabilir ama bu tarz bir bot icin bence uygun bir malzeme degil. Geldiginde begenmezsem iade edeyim diyorum.

Timberland WHITE LEDGE WP MID GAUCHO 12135 Herren Sportschuhe - Outdoor
    EUR 58,82 Almistim
    https://www.amazon.de/gp/product/B000VX37RY/

• MilanRapajic M kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir yüzsüzlüktür ben de hayretle izliyorum. Müşteri daima haklıdır diye bir saçmalık var, herhalde ona yamanıyorlar.

Öyle bir şey yok millet. Herkes yükümlülüklerini yerine getirsin. Ne Amazon sizin yüzünüzden meşgul olup ihtiyacı olanlara cevap veremeyecek duruma gelmek zorunda, ne de biz sizin bu saçma sapan mesajlarınızı okumak zorundayız.
  • Yav bizim ps4 lere noldu benim karttan 721 tl provizyona dusmus, bu urunun gecte olsa kesin gelecegi anlama gelirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Yüksek indirimli ps4 kutulu ogun var mı?

3 tane division aldım adeti 10 dolardan. Başka?

Niye 3 hocam ?

ucuzdu.
  • MilanRapajic M kullanıcısına yanıt
    Hani tamam ilk alışverişin heyecan falan yaparsın ama ağlanmak bizim ülkemizde refleks olarak gelişmiş sanırım içinde bulunduğumuz şartlardan, karşılaştığımız satıcı profillerinden dolayı her an "dolandırılacağım, bana acaba kazık mı atılıyor" hissi var herkeste, bunları aşın arkadaşlar karşınızdaki insanlar Avrupa, Amerika her türlü bizden daha medeniyet görmüşler bu konu yoruma kapalı, boşuna uzatmayalım ve sakin olalım Amazon'un büyüklüğünün farkına varalım, hakkımızı aramamız gerektiği yerde insanları darlamadan yapalım bu işlemi.

Bana bile burada yardımcı oluyorum diye adam ters gözle bakıyor diyor acaba bunun ne çıkarı var beni mi dolandıracak ne yapacak falan bunlar çok acayip hastalıklı düşünceler, yazık bu ülkenin insanına o kadar güvensiz ki birbirine karşı bu ülkenin çok büyük bir çoğunluğu dinini bilen insan değil mi ? e din sana ne diyor ? Dosdoğru ol, insanları kandırma... ama sonra satışa gelince ninem almanyadan sürpriz yapmış dedem amerikadan getirmiş falan filan oyy oyy ne analizler çıkar bu toplumdan ansiklopedi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 27 Kasım 2016; 18:1:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevban8

PLAYSTATION 4 SLIM ALANLARIN DIKKATINE

Beyler bugün amazon.de müşteri hizmetlerinden PS4 Slim siparişimle alakalı 5. farklı senaryomu duydum ve bu en ütopiğiydi. Daha önce kargolanmaya gitti hatta üstüne kargo bilgileri falan yapıştırılmış paketinizin görebiliyorum en yakın zamanda takip numarası eklenecek dendi, sonra ürün haftasonuna denk geldiği için kargolanmadı dendi, sonra başka biri stoğa girdiğinde gönderilecek 3-4 gün içinde dedi, sonra en ilginç senaryoyu duydum sanırım PS4 siparişiniz iptal edilecek az önce görüştüğüm bir yetkili söyledi dedi, neden dedim, sanırım PS4'ün içinde tehlikeli bir madde varmış ve Türkiye'ye girmesi zorlaşıyormuş, ben dedim siparişi kargolanan arkadaşlarım var, bana dediki onlar 40euroya daha iyi paketlenme seçeneğini seçmiş olanlar dedi, dedim öyle olunca tehlikeli madde olmuyor mu içinde dedim, sessizlik oldu. Ben görmedim o 40 euroluk daha iyi paketleme seçeneğini dedim, lafı dolandırdı en son siparişinizi iptal etmeyin yine de belki gelir dedi ben bu işten hiçbişi anlamadım rastgele kargolayıp rastgele iptal edecekler herhalde.

Haha tamamen saçmalamış. Ben hiç 40 euro fark vermedim ve ürün yolda. Oyalama taktiği bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevban8

quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Konuştuğunuz kişiler hep Türk'tü galiba!

Aynen hocam birbirinden farklı senaryolar verenlerin hepsi Türk'tü. Zaten işini profesyonel yapanın cevaplarından anlıyorsun bi tane ecnebi ile konuştum o hiçbir net bilgi vermeden siparişinizde sıkıntı görünmüyor sıkıntı görünse belirtilirde en yakın zamanda kargolanma işlemi yapılacak dedi.

amazon.de 'de canlı desteğe nasıl ulaşabiliyoruz?
  • columbia nin asagidaki ürününe sipariş ver bu o urunden cok cok daha iyi bir ürün.
    outdry serisinden bir urun

https://www.amazon.de/gp/product/B018518FMA/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

özelliklerini asagidaki linkten gorebilirsin.

http://www.columbia.com.tr/urun/bm1762-peakfreak-xcrsn-ii-xcel-low-outdry-erkek-ayakkabi-26691

• Benim 1 ay ürünüm kargolanmadan durdu bir ay sonunda chate bağlandım durumu söyledim hızlı kargoyla gönderdiler..sürekli şuraya yazıp durmayın gelir takip edin arada sırada..adamların yakasını rahat bırakın azıcık..

• 
Sayfa: önceki 84148415841684178418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.