Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8414. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 84128413841484158416
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevban8

PLAYSTATION 4 SLIM ALANLARIN DIKKATINE

Beyler bugün amazon.de müşteri hizmetlerinden PS4 Slim siparişimle alakalı 5. farklı senaryomu duydum ve bu en ütopiğiydi. Daha önce kargolanmaya gitti hatta üstüne kargo bilgileri falan yapıştırılmış paketinizin görebiliyorum en yakın zamanda takip numarası eklenecek dendi, sonra ürün haftasonuna denk geldiği için kargolanmadı dendi, sonra başka biri stoğa girdiğinde gönderilecek 3-4 gün içinde dedi, sonra en ilginç senaryoyu duydum sanırım PS4 siparişiniz iptal edilecek az önce görüştüğüm bir yetkili söyledi dedi, neden dedim, sanırım PS4'ün içinde tehlikeli bir madde varmış ve Türkiye'ye girmesi zorlaşıyormuş, ben dedim siparişi kargolanan arkadaşlarım var, bana dediki onlar 40euroya daha iyi paketlenme seçeneğini seçmiş olanlar dedi, dedim öyle olunca tehlikeli madde olmuyor mu içinde dedim, sessizlik oldu. Ben görmedim o 40 euroluk daha iyi paketleme seçeneğini dedim, lafı dolandırdı en son siparişinizi iptal etmeyin yine de belki gelir dedi ben bu işten hiçbişi anlamadım rastgele kargolayıp rastgele iptal edecekler herhalde.

Hocam en azından çat diye iptal etmemişler. Yatıp kalkıp dua edin. Benimkini direkt iptal ettiler haber vermeden, uğraşıyordum 3 gündür, yetkiliyle konuşmak istiyorum dedim, numaramı aldılar. 2-3 saat içinde aranacaksınız dediler. O an anladım amazon.com'dan alıp daha fazla para vermek daha mantıklı. En azından karşınızda doğru bilgiler veren bir muhatap buluyorsunuz.

• KURSAD. kullanıcısına yanıt
    vergiye girmiyordu ama kargo ile beraber gelişi 83 dolar
  • Hocsm biraz araştırırsanız 60hz 10-12ms 100hz de 8-10ms ve 144hz de 4-6ms altını algılama şansınız olmadıgını anlarsınız + ms olayında 1-2 şaibe var genelde gtg veriyorlar ki esas önemli olan wbw tepki süresi ki bunun gerçek çevrilmesi bile firmadan firmaya değişebiliyor. Mesela bir firma 3ms gtg 10ms wbw iken diğerinde 3ms 12Ms wbw olabiliyor gibi çokça teknik detay var. Siz direk oyun için alıyorsanız 144hz 1ms tn iyidir bütçeye göre. Hem film hem internet hem oyun hem müzik gibi standart kullanıcı iseniz tavsiyem kesinlikle 27" en az 2k ips panel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler mikrofonlu kulaklık arıyorum. Hem evde oyunlarda hem dışarıda telefola muzik dinlemek için. 300 liraya kadar bütçem var. Tavsiyeniz var mı?

• MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.
  • quote:

Beyler bugün amazon.de müşteri hizmetlerinden PS4 Slim siparişimle alakalı 5. farklı senaryomu duydum ve bu en ütopiğiydi. Daha önce kargolanmaya gitti hatta üstüne kargo bilgileri falan yapıştırılmış paketinizin görebiliyorum en yakın zamanda takip numarası eklenecek dendi, sonra ürün haftasonuna denk geldiği için kargolanmadı dendi, sonra başka biri stoğa girdiğinde gönderilecek 3-4 gün içinde dedi, sonra en ilginç senaryoyu duydum sanırım PS4 siparişiniz iptal edilecek az önce görüştüğüm bir yetkili söyledi dedi, neden dedim, sanırım PS4'ün içinde tehlikeli bir madde varmış ve Türkiye'ye girmesi zorlaşıyormuş, ben dedim siparişi kargolanan arkadaşlarım var, bana dediki onlar 40euroya daha iyi paketlenme seçeneğini seçmiş olanlar dedi, dedim öyle olunca tehlikeli madde olmuyor mu içinde dedim, sessizlik oldu. Ben görmedim o 40 euroluk daha iyi paketleme seçeneğini dedim, lafı dolandırdı en son siparişinizi iptal etmeyin yine de belki gelir dedi ben bu işten hiçbişi anlamadım rastgele kargolayıp rastgele iptal edecekler herhalde.

Amazon.de Türk Müş. Temsilcisi klasiği.

Şahsen Amazon u kullanmamın sebebi, Türklerin verdiği iğrenç hizmetten kaçmaktı. Amazon Türkçe geldiği gibi de değişen hiçbir şey yok Türkiye den aldığın hizmet ile. Hiç şaşırmıyorum, siz de şaşırmayın.

İngilizce bilgin var ise ingilizce mail at bak nasıl 10 dk da kargoya veriliyor sipariş.

(3 gün kıpırdamadan duran siparişimi bir İngilizce mail ile 2 saatte hızlı kargo ile kargolattım.)

• https://www.amazon.com/gp/product/B01D8VJ0K8

MSI'ın 779$+169$ ile sattığı laptopu öğleyinde tekrar stokta denk getirip sepete attım, sipariş verdim.
    Yalnız ustalardan yardım talep ediyorum:

I.
    1TB + 128GB m.2 SATA SSD ile geldiği yazıyor.
    MSI ürün sayfasında "...PCI-E Gen 3.0 x4 bandwidth utilizing NVMe technology on single M.2 SSD. Harness the full performance potential of the Gen 3.0 SSD through the optimization of the hardware and software outputting extreme read speeds up to 2200MB/s, 5x faster than SATA3 SSD's." yazıyor.
    Bir başka site de SATA ve PCIE beraber olmaz, ya biri vardır ya diğeri diyor. Neticede Samsung Pro NVMe 512GB aldığımda bu makineye takıp tam performans alabilir miyim?
    Garanti etiketi yırtılmadan bu iş olmuyormuş, M2 SSD ve RAM takviyesi hem zahmetli hem de garantiyi yok edecek. Buna değer mi?

II.https://www.amazon.com/GL752VW-DH71-17-3-inch-GTX960M-Graphic-Windows/dp/B01578ZK9A
    960M'li Asus ROG alternatif olarak düşünüyordum ama sorulan sorularda ASUS ne sattığını bilmiyormuş gibi bir şeyler yazmış, kıllandım:

Question: Does this laptop have a M.2 port for a ssd drive.
    Answer: Yes, it uses M.2 SATA SSD interface.
    By ASUS Support MANUFACTURER on November 3, 2015
    ASUS support answered your question as: "Yes, it uses M.2.SATA SSD interface"
    But the User Manual published by ASUS says on page 95 ("Installing an M.2 card" chapter): "The M.2 2280 slot does not support M.2 SATA SSD".
    I spent a few hours reading through forums, Q&A and reviews and it seems to me that the M.2 interface on this laptop works with a SATA or a PCIe AHCI type SSD (for example MZHPV256HDGL-00000)
    However, it will not recognize the latest PCIe NVMe interface (for example MZVPV256HDGL-00000)
    I wish Asus would answer clearly this. see less
    By dorel_c on December 13, 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheetahonline -- 27 Kasım 2016; 17:30:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Incredibles

amazon.de hesabımı kilitledi şuan yolda olan siparişim de iptal mi olacak ne yapmam lazım?

Guten Tag,

um Ihre Bestellung weiter bearbeiten zu können, benötigen wir Ihre Unterstützung beim Abgleich Ihrer Zahlungsdaten. Der Zugang zu Ihrem Kundenkonto ist während dieser Prüfung vorübergehend nicht möglich. Bitte eröffnen Sie bis zum Abschluss der Überprüfung kein neues Kundenkonto.

Ihre Bestellung wird 3 Tage für den Datenabgleich aufrechterhalten. Nach Ablauf dieser Frist wird Ihre aktuelle Bestellung automatisch storniert.

Bitte lassen Sie uns eine aktuelle Kreditkartenabrechnung zukommen, aus der Folgendes hervorgeht:

- der Karteninhaber
    - die Kreditkartennummer
    - die gespeicherte Rechnungsadresse

Geben Sie bitte Ihre Bestellnummer und Ihre E-Mail-Adresse an, um die Bearbeitung innerhalb von 24 Stunden zu gewährleisten.

Unsere Faxnummer finden Sie auf der Hilfeseite von Amazon.de:

www.amazon.de/fax

Sollten Sie keinen Zugang zu einem Faxgerät haben, so können Sie uns die Kreditkartenabrechnung per Post an folgende Adresse senden:

Amazon.de GmbH
    Abteilung: Adressen-Bestätigung
    Gewerbepark D55
    D-93059 Regensburg

Nach erfolgter Überprüfung benachrichtigen wir Sie per E-Mail.

Wir hoffen auf Ihr Verständnis für diese Sicherheitsmaßnahme, die zum Schutz unserer Kunden durchgeführt wird.

Freundliche Grüße

Amazon.de
    http://www.amazon.de

Hocam amazon.de den ilk alisverisin miydi? Daha onceden onaylanan siparisin olmus muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Konuştuğunuz kişiler hep Türk'tü galiba!

Aynen hocam birbirinden farklı senaryolar verenlerin hepsi Türk'tü. Zaten işini profesyonel yapanın cevaplarından anlıyorsun bi tane ecnebi ile konuştum o hiçbir net bilgi vermeden siparişinizde sıkıntı görünmüyor sıkıntı görünse belirtilirde en yakın zamanda kargolanma işlemi yapılacak dedi.
  • gökhan86 G kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bunu alıp iptal ettim, forumdan arkadaşlar sentetik diye iyi olmaz dediler o yüzden başka botlara bakıyorum ayrıca %20 indirim saat kaçta bitiyor hocam?

• Amazon.de üzerindeki bitmeden yakala ürünlerinde neden Alman vergisi düşmüyor? İlk sayfada bununla ilgili bir bilgi bulamadım. Sanırım daha önce konu içinde tartışılmıştı fakat DH yönetimi hala konu içi arama özelliği getirmediğinden bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorum60

Hocsm biraz araştırırsanız 60hz 10-12ms 100hz de 8-10ms ve 144hz de 4-6ms altını algılama şansınız olmadıgını anlarsınız + ms olayında 1-2 şaibe var genelde gtg veriyorlar ki esas önemli olan wbw tepki süresi ki bunun gerçek çevrilmesi bile firmadan firmaya değişebiliyor. Mesela bir firma 3ms gtg 10ms wbw iken diğerinde 3ms 12Ms wbw olabiliyor gibi çokça teknik detay var. Siz direk oyun için alıyorsanız 144hz 1ms tn iyidir bütçeye göre. Hem film hem internet hem oyun hem müzik gibi standart kullanıcı iseniz tavsiyem kesinlikle 27" en az 2k ips panel...

aynen ben 27 inç 144hz bakıyorum oyun agırlıklı. ama aynı detayda ips var mı bilgim yok hiç
  • Ps4um bugün de kargoya verilmedi ben de aradim depoyla konuşacağını söyledi arkadaş. İnsallah bugun verirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.amazon.com/gp/product/B01GW3H3U8 34 dolara düşmüş ama gönderimi yok Türkiyeye
  • Arkadaşlar kış için rahat not önerisi var mı? Bir de bu Columbia niçin bu kadar pahalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: algorithmaser

quote:

Hocam en azından çat diye iptal etmemişler. Yatıp kalkıp dua edin. Benimkini direkt iptal ettiler haber vermeden, uğraşıyordum 3 gündür, yetkiliyle konuşmak istiyorum dedim, numaramı aldılar. 2-3 saat içinde aranacaksınız dediler. O an anladım amazon.com'dan alıp daha fazla para vermek daha mantıklı. En azından karşınızda doğru bilgiler veren bir muhatap buluyorsunuz.

Hocam hakketen ben iptal edilenleri duyunca amazona her girdiğimde iptal edilmediğini görünce ürün gelmiş kadar seviniyordum ama bu son konuşma dumur etti beni. Peşini bırakma hocam, anlamadığım sana bana böyle diyip diğer arkadaşların neden kargolanıyor. Hepsi birden iptal edilse yine bi nebze az üzülür insan. Diğerinde seçmece olunca can sıkıyor.

• dogmatik kullanıcısına yanıt
    Fark ne hocam!
  • Erdo4 kullanıcısına yanıt
    .com müşteri hizmetleri çok daha iyi Türkün bulaştığı kurumlardan bir cacık olmuyor genelde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Amazon.de Türk Müş. Temsilcisi klasiği.

Şahsen Amazon u kullanmamın sebebi, Türklerin verdiği iğrenç hizmetten kaçmaktı. Amazon Türkçe geldiği gibi de değişen hiçbir şey yok Türkiye den aldığın hizmet ile. Hiç şaşırmıyorum, siz de şaşırmayın.

İngilizce bilgin var ise ingilizce mail at bak nasıl 10 dk da kargoya veriliyor sipariş.

(3 gün kıpırdamadan duran siparişimi bir İngilizce mail ile 2 saatte hızlı kargo ile kargolattım.)

Hocam onu da denedim ama gelen mesaj bu :D Ser verip sır vermedi. Ne yol izledin söyle biz de hemen iletişime geçelim.

quote:

Dear Customer,

You have contacted us about the article "PlayStation 4 - Konsole (500GB, schwarz,slim) CUH-2016A ". I have just received an answer from the colleagues from our logistics center:

Sorry but there is no shipment yet for this order.

Expected Ship Date: unknown.

I hope I was able to assist you.

Please advise us on your choice, and we will be more than happy to assist you further.

Thank you for shopping on Amazon.de.

Have a great weekend, Raymond!

• 
Sayfa: önceki 84128413841484158416
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.