Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (8417. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (5 Mobil) - 4 Masaüstü5 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.597
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 84158416841784188419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    FTW de ramlerde sıvı soğutma sistemine dahil bir şekilde soğutuluyor diye biliyorum. Bu model kart üzerindeki 8cm lik fanla soğutuluyor. Birde FTW modelinde OC imkanı daha fazla oluyor.
  • Guitar hero cift gitar yok mu indirimde arkaslar yaninda fifa 17 de hos olurdu

5-10 euronun pesine dusmeyin, sizin gibiler yuzunden amazon trye gonderimi kesebilir

Zaten fiyatlar trye gore ucuz alin urunleri oluculuk yapmayin!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlayan arkadaşlar bakabilir mi acaba?

https://www.amazon.de/gp/product/B00XPTNL86/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF

şu columbia Fast Trek Ii Jacket Fleecejacke acaba özelliksiz bişey mi? sitesinde ya da linkte hiç bişey demiyor. hani sıcak tutar mı eder mi? omnileri yok gibi. alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MilanRapajic

Yahu arkadaş nasıl insanlarsınız. İnsan her gün ps4'üm kargoya verilmedi diye arar mı ya? Ben Amazon'un yerinde olsam tr destediğini keserim.

ya siparişi verdik, paralar çekildi. Verirlerse gelecek, vermez de iptal ederlerse yapacak hiç birşey yok bekleyeceğiz. Her gün her gün aramak da nedir.

Adam diyor ki vergiyi iade etmediler, aradım, sordum, mail attım. Ya sana vergiyi iade etmek gibi bir mecburiyeti yok adamın, bu kendi yarattıkları avantajlı bir durum. Amerika iade ediyor mu parayı? Ekstra bir durum bu.

Ödemeyle ilgili sıkıntı yaşayanları tenzih ediyorum. Zaten bf yoğunluyu yaşıyorlar. Garibim Amazon Tr'den gelen aramaları yanıtlaması için yarım yamalak Türkçe ve kurumsal aidiyeti ile 3-5 gurbetçiyi koymuş sizin işinizi görebilmek için hala şöyle cevap verdi böyle cevap verdi.

Hergün arayan adama az bile dalga geçiyorlar. Kendinizi saçma sapan durumlara sokup buralarda ağlıyorsunuz arkadaşlar ya. Yeter bir tane de Amazon ağlama topici açalım orada birbirinizi gaza getirin.

Ağzına sağlık...

Benimde hazirlaniyor durumunda ve bir kere aramadim. Nasilsa verilir...Komik, saçma sapan insan dolu ortalık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 25'inde sipariş verdiğim G900'ün kargolanma tarihi 5 Aralık gözüküyor, chat'de bahsediyorum kimse yardımcı olmuyor ne yapacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vollkan59

Lan amazon de çakalsın Salewa mont beğendik, 95 euro XL bedeni.. Vergisi düşmüyor diye mesaj attım ,ürünü listeden kaldırmış şerefsizler.Mesaj attıktan sonra oldu bu.

Anladım ki şu meşhur amazon müşteri hak ve hizmetleri sadece AMAZON.COM için geçerliymiş,de,it,fr,es falan hikaye...

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

90 euro üzeri (sayfa fiyatı) ürünlerde zaten vergi oluyor, düşüremezsin. Ayrıca orada kocaman yazmış stoktaki son ürün diye, sen olmayacak iş peşinde koşarken birisi gelip almıştır son kalan ürünü. Derdin ne anlamadım.

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    Ne yapmak istiyorsunuz ki, 5 aralık daha geçmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

quote:

Orijinalden alıntı: gökhan86

Bu columbia polarlar %20 indirimde tavsiye ederim:
    https://www.amazon.de/gp/product/B0052AXWXK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=ll1&linkId=1425c221b6f6ea79b29250a01078dfe8

Ayakkabı olarak dabu ikisine bakın derim
    https://www.amazon.de/gp/product/B018515CGW/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=ll1&linkId=472bce09fa9ee015996f798c21eda95bhttps://www.amazon.de/gp/product/B0185128FU//ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&linkCode=ll1&linkId=681fcb2061746384a211d79c95c7d8ea

Mont olarak Jack Jones fiyatları uygunhttps://www.amazon.de/gp/product/B01HCKDXZ4/ref=as_li_ss_tl?th=1&psc=1&linkCode=ll1&linkId=3c6cf449330a271e7fcff20f179d3c5c

Polar, prime üyeler için mi?

Jack Jones bedenleri nasıl acaba?

Şöyle söyliyim s giyerken montu L almak durumunda kaldım north face montum var m giyiyorum.
    Jack Jones'u ben YKM'den almıştım ama kalıpların değişeceğini düşünmüyorum.

Hadi ya. Bende 2XL giyiyorum normalde 2XL aldım. Sorun mu olur?

Düzeltme : İptal ettim. Değişim ile uğraşmak zor olacak. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 27 Kasım 2016; 18:1:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lazukan

Guitar hero cift gitar yok mu indirimde arkaslar yaninda fifa 17 de hos olurdu

5-10 euronun pesine dusmeyin, sizin gibiler yuzunden amazon trye gonderimi kesebilir

Zaten fiyatlar trye gore ucuz alin urunleri oluculuk yapmayin!!!!

Guitar Hero Party Bundle hocam bahsettiğiniz. Dün indirime girdi ve birkaç saat içinde bitti. Ben de kaçırdım maalesef.

• Mahlook kullanıcısına yanıt
    Benimkinde pat diye iptal ettiler hatta hesabımın şifresini değiştirip kartları sildiler . Hesapta ne verilen sipariş gözüküyor nede iptal edilen biraz kurcalayınca neymiş güvenlik sebebi ile telefondan değilde pc den sipariş verdiğim için iptal edilmiş . Diyorum aynı şartlar üzerinden tekrar telefondan sipariş geçelim yardım etmiyorlar :) .com candır can

• Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Manufacturers like to quote the speed of the fastest possible transition, whilst the useful value is the average transition speed.

a "1ms" TN panel will have an average pixel transition time of about 4ms
    a "4ms" AHVA or "6ms" IPS panel both have average pixel transition time of about 9ms

Yes, the TN is faster, but not by as much as the manufacturers want you to believe. For 60Hz or 75Hz, the difference isn't a problem. It only matters at 120Hz (frame every 8.3ms) and 144Hz (frame every 6.9ms) because you want the last frame to have finished drawing on screen before the next frame arrives. A "4ms panel" that's usually done in 9ms is no good if the frames arrive every 6.9ms - you're going to get ghosting.

farkı hissedersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkwoods My Betrothed

quote:

Orijinalden alıntı: lazukan

quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

İnanmayın şu adama artık. Kendisi Cloud 2 alıp, PC 350'nin fiyatını görünce sindiremeyenlerden. Corsair ya da Razer kulaklık alıp "bence iyi yaptım diyenler" gibi, yazık. Fiyat bandında iyi bir kulaklık Cloud 2, o kadar. $70-80'a Sennheiser PC 350 varken Cloud 2 "eh" oluyor anca, kusura bakmasın kimse. Bu indirim dönemindeki en iyi (mikrofonlu) kulaklık tercihiydi PC 350 idi. HD 598'in kapalısı yerine açığı girseydi indirime asıl o zaman çok iyi olurdu. Tabii ona bir de mikrofon gerekiyordu.

Ben herhangi bir kulaklık almadım indirimlerden yanlış anlamayın. Fanatikleri dikkate almayın demek istiyorum yalnızca.

Hocam hd598cs acik ve kapali arasndaki fark nedr
    Neden acik daha iyi

Hocam oncelikle birisi digerinden daha iyi kesinlikle degil. Tamamen tercih meselesi. Size ikisinin de sundugu avantajlari ve dezavantajlari listeleyeyim:

Acik - Open Back:
    -Izolasyon sisteminin olmamasi disarida kullanacaklar icin tamamen bir dezavantaj. Bu kulakliklar yapilari geregi sesi cok kolay sizdiriyorlar disariya. Ancak ben evde kullanacagim diyorsaniz sorun yok.
    -Ustteki dezavantajin tersine, open back kulakliklar sizlere cok ferah, genis ve dogal bir ses sunarlar.

Kapali- Closed Back:
    - Izolasyon sistemi vardir. Disarida rahatlikla kullanabilirsiniz.
    - Sennheiser HD 598 Closed Back'in ben tum review'larini okudum, genel olarak bass'lerde, mids'lerde gelistirmeler var. Ancak bu kulaklik kapali yapida oldugundan size open back kadar genis,ferah ve dogal bir ses sunamiyor. Yine de closed back'ler icinde mukemmel bir kulakliktir.

Ben Open-Closed back tercihinin kisinin rutinlerine gore degisecegini dusunuyorum. Ben, sahsen, muzigimi de oyunumu da evde dinleyen birisiyim. Bundan dolayi Black Friday indiriminden yararlanarak toplam 160 Euro'ya Beyerdynamic DT-990 Pro 250 ohm aldim. Mukemmel bir kulaklik, su an icin benim nezdimde tek eksisi bir amplifier'a ihtiyac duymasi kulakligin. Gelince macbook air ile deneyecegim, eger guzel bir performans alirsam amplifier satin almayacagim. Yoksa 5-6 ay icerisinde bir de amplifier masrafi yaptiracak bana.

Eyv hocam cok saglm aciklamissinz, hd598cs kapmistim bir adet amacim telden keyifli muzik dinlemek, metal disinda her tarz dinlerim umarim bu kulaklik keyif verir. Ilk defa bu kadar para veroyorum bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: ElPoderoso

Kaliteli el süpürgesi isteyene;
    https://www.amazon.de/gp/product/B00JZLBNU6/

https://www.youtube.com/watch?v=Ka1-4dmZhxg

Black + Decker 18V Pivot Akku-Handsauger, Multi-Positions-Saugvorrichtung, abnehmbarer Schmutzfangbehälter, PV1820L

63€ 230 TL'ye geliyor.

Vergisiz.
    https://www.webdenal.com/black-decker-pv1820l-dustbuster-18v-li-ion-pivot_792685.html?ref=akakce&v=1.42.1

₺369,89 Türkiye fiyatı. 140 TL net kar.

Güzel indirim, videoyu inceledim ürün gayet iyi.

• amazon.de alınan playstation 4 garantisi burda geçiyormu beyler

• xX.3B.Xx X kullanıcısına yanıt
    5 Aralık'a kadar hatta 6 Aralık'a kadar bekleyeceksiniz, o gün de kargolanmazsa bağlanıp sorabilirsiniz kargonun durumunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifestyle4458

quote:

Orijinalden alıntı: sevban8

quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Konuştuğunuz kişiler hep Türk'tü galiba!

Aynen hocam birbirinden farklı senaryolar verenlerin hepsi Türk'tü. Zaten işini profesyonel yapanın cevaplarından anlıyorsun bi tane ecnebi ile konuştum o hiçbir net bilgi vermeden siparişinizde sıkıntı görünmüyor sıkıntı görünse belirtilirde en yakın zamanda kargolanma işlemi yapılacak dedi.

amazon.de 'de canlı desteğe nasıl ulaşabiliyoruz?

Valla ben yardım kısmından mail gönderdim 3 tane dünden beri hiç dönen olmadı.Sonuncusunu ingilizce yazıp yolladım.İnşallah cevap verecekler yeni yıldan önce.

• amazon.com da suan ps4 pro 340 dolardan satiliyor amazon almanya da da kampanya olur mu ?
    https://www.amazon.com/Sony-PlayStation-4-Pro-1TB/dp/B01LOP8EZC/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1480257947&sr=1-1&keywords=ps4+pro
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Siparisi iptal edilen bir uye var yukarıda. Başka bir üyeye ise siparişinin iptal edileceğini söyleyen müşteri temsilcisi de var. Sizi bilmiyorum ama ben ekstra kol, kollar icin sarj standı, kol ve ps aksesuarları ve oyunlar satın aliyorum. İndirimde olmayanları daha sonra alabilirim tabi ki ama digerlerini mecbur satın aliyorum. Benim siparişimi iptal ederlerse ne yapmamı tavsiye ederdiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elky kullanıcısına yanıt
    Hem Timberland'in kendi sitesinde hem de amazon.de'de ürünün deri olduğundan bahsediliyor. bu arada timber'ın en çok beğenilen ürünlerinden biri bu, ben de aldım yolda, neden iptal etmek istediniz ki elinize geçmeden?
  • 
Sayfa: önceki 84158416841784188419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.