Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5598. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55965597559855995600
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfur3294

29unda yavaş kargoyu seçip aldığım GL752VW 7sinde muhtemelen UPS'e verildi önce köln sonra istanbula geldi. Bugün de Ups vekaletname formu mail olarak geldi. Bende gelen maildeki formu Adobe fill ile doldurup gelen emaile yanıtla deyip cevapladım henüz bir cevap gelmedi. Bu durumu yaşayan arkadaş var mı aramızda başka bişey yapmam gerekiyor süreç Nasıl işleyecek. Ve UPS ile gümrük vergisi iadesi alan oldu mu cevaplarsanız sevinirim

ben yilbasinda en hizli kargoyla 2 adet k70 almistim vekalet dolduktan sonra 1-2 gun icinde belgeniz isleme alindi diye mail geldi. ekstra ucret hicbir sekilde taleb edilmez vergiyi de geri almaniz cok dusuk bir ihtimal alsaniz bile odediginizin %100unu almazsiniz daha dusuk bir para iade edilir
  • Yaklaşık bir saattir müşteri temsilcisi Diana ile görüşüyordum ve çok güzel Bir haber aldım. Derdimi anlattım iparcel istemiştim ama ups ile geldi şu an gümrükte benden belge istiyorlar şeklinde. Bana gönderilen emaili cs-reply@amazon.com adresine göndermemi istedi gönderdim kontrol etti ve eğer kartına refund edilmezse biz hesabınıza yatıracağız dedi garantisini aldım 173 doların umarım yararı olur ve kötüye kullanılmaz sorun olacaksa kaldırırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Gelebilir kardes belli olmaz ama takip etmen Lazım yurda girdiyse pazartesi dağıtıma çıkması Lazım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Gelebilir kardes belli olmaz ama takip etmen Lazım yurda girdiyse pazartesi dağıtıma çıkması Lazım

takip kodundan girmiş görünüyor ayın ikisinde iparcel ups diyor site
    Dağıtıma cikti diyor sen bir yakın yurtiçi kargo yu arayıp sor muhtemelen orda olması Lazım çünkü zaman gecmiş üzerinden

• Vergisiz gümrük sınırı hakkında bir haber alan var mı? Borderlinx te neden böyle yazıyor acaba 150 euro altı vergisiz yazıyor. Bir değişiklik mi gelecek acaba?
    Bu arada borderlix te güncellenmiş artık tc kimlik no istiyor göndermeden önce.
    For Turkey, Customs clearance regulations are as follows:
    Shipments for personal use under EU150 in value will not incur duty and will be cleared by carrier's declaration.
    Shipments from EU150 to EU1500 and are for personal use will be cleared by verbal declaration with payment of 18% (EU origin) or 20% (rest of world origin) of shipment value
    http://www.borderlinx.com/en/pages/faq/duties-and-taxes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goodboy12 -- 8 Temmuz 2016; 23:48:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dağıtıma cikti diyor sen bir yakın yurtiçi kargo yu arayıp sor muhtemelen orda olması Lazım çünkü zaman gecmiş üzerinden

söyle bir durum var bana gelen kargoları arıyorlardı genelde hep onlarla iş yaparım ama gelse idi oraya ozaman neden takip no vermediler pts pazartesi verecek yurt iciye

acaba bayram vesilesinden ola bilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spencermila -- 9 Temmuz 2016; 0:07:01 >
  • Amazon.com'dan bayram öncesi aldığım stanley no 5 el rendesi bu gün elime ulaştı, marangozluk işleri ile ilgilenen arkadaşlara hırdavat için amazonu öneririm en az 100 tl civarı kardayım.
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    Muhtemelen bayramdan dolayı böyle bir durum oldu

• quote:

Muhtemelen bayramdan dolayı böyle bir durum oldu

ama tuhaf olan o sitede demezmi şu kargo firmasına verdik diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIendlessII

aldığım g35 bu gün geldi.ürünü bilgisayara taktığım sorunsuz gördü fakat temiz ses alamıyorum cızırtılı bi ses var hiçbişe anlaşılmıyor.windows 10 kullanıyorum acaba ondamı bir sorun var ?

Arkadaşınızda varsa W7 W8.1 falan deneyin gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fkhan

Ups den mail gelmiş. Evrak vs istiyorlar artk vergi kesilmiştir değilmi. Ups ye gectigine göre vergi iadesi olmaz?

Evet %95 o iş yaş.
  • Satıcı amazon olacak şekilde Skechers ayakkabı bakıyordum, 1 stok vardı bitmiş, tekrar stoğa girme ihtimali var mı? Girerse ne zaman girebilir yada bunu nasıl öğrenebilirim onlardan bi bilginiz var mı?
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deity Kronos -- 9 Temmuz 2016; 0:30:39 >
    Amazon belirtmiyor maalesef kimden dağıtım olacağını

• quote:

Orijinalden alıntı: ArcticWarrior

Amazon.com'dan bayram öncesi aldığım stanley no 5 el rendesi bu gün elime ulaştı, marangozluk işleri ile ilgilenen arkadaşlara hırdavat için amazonu öneririm en az 100 tl civarı kardayım.

Hayırlı olsun kardeşim link atarsan aklımda olsun akrabam var söylerim kendisine.
  • quote:

Amazon belirtmiyor maalesef kimden dağıtım olacağını

iparceldemi belirtmiyor ben şuan bunu anlamadım ptt dagıtıma cıkarmadı ama ben aldım kargomu bunu anlamadım şuan peki yarın gidince yoksa ne yapacam orada acaba türkiye ofisleri varmı bunların
    Kardeşim gene ortalığı karıştırıyorsun bak, ilk sayfayı okudun mu kargo konusunda ? Satıcı veya kargolayan Amazonsa ilk sayfayı oku değilse zaten garantisi falan yok takipsiz postanın ne olacağı belirsiz boşuna buraya yazma yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeviLofDark

Ya arkadaşlar benim kuzen bana gift card göndermiş. Garanti sanalkart kullanarak 200$ atmış. Karttan da çekilmemiş girdim hesabına bankanız onay vermemiş 4 saat ile 1-2 gün kadar alabilir. Haftasonu çekim yapmıyolarmı napalım kuzene diyim onu?

Yardımcı olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt
    Buna bizim yardımcı olacağımız bir şey yok dostum bankanla senin aranda.
  • Selam arkadaşlar. 2 senedir amazon'dan ps4 usa store'da kullanmak için digital gift card satın alıyordum, bugün 2 denemede de card alamadım. Satın almak için son doğrulamaya tıkladıktan sonra Alındı olarak pencere açılıyor ama ortada kod yok, order boş otomatik olarak cancel order oluyor 2 denemede iptal edilmiş order listesinde görünüyor. Yani 6-7 aydır bişey almıyordum acaba kullandığım kredi kartımı geçmiyor artık amazon'da hsbc advantage ? bilgisi olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 55965597559855995600
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.