Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55955596559755985599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah eksik olmayın, burayı takip eden ömründe göremeyeceği fırsatları görür.
  • rockymarlboro kullanıcısına yanıt
    vergiler dolayısıyla böyle. almanya'dan alınca oranın kdv'sini ödüyorsuınuz. almanya'dan alıp türkiye'ye yollatınca almanya'nın kdv'sini ödemiyor buranın gümrük vergisini ödüyorsunuz. ürün bedeli yükseldikçe maliyet birbirine yakın hatta türkiye'ye daha hesaplı bile olabiliyor.
  • kod rica edebilirmiyim
    alındı teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 70Charger -- 8 Temmuz 2016; 20:17:36 >
  • Ayakkabilar geldi skechers 43 numara.Kargoyla 48 dolara aldim
    Bu mesaja eklenen görseller:

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Araxes kullanıcısına yanıt
    Çok rahat olsa gerek
    İyi günlerde kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunum55 -- 8 Temmuz 2016; 20:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

nzxt led kit elime ulasti ssler aksam gelecek
    ledi 2 aydir stoga eklemeyen coraxalphaya da koca bir

kucuk birde inceleme yapalim bari alan olur diye link :
    ben 2 metrelik modelini aldim c70 kasaya tam geldi ama sonra kablo kismi goze kotu geldigi icin sadece anakart etrafina doladim tak cikar yapinca 3mler cop oldu tabi telle felan bagladim bende sslerde az gorunuyor ama parlakligi yeterli duzeyde ayrica istege gore azaltilabilir, gucu molexten aliyor.
    yanliz son ssde gorulecegi uzere urunde bir problem var. tasarlayan arkadas buyuk ihtimalle kormus cunku pcb en dibe yerlestirilmis, kucucuk birsey zaten neden tam dibine kadar koyarsin ki. kasanin alttaki slotlarina takamadim cunku kondanstorlere ciplere temas ediyordu eger asus deluxe gibi sol kisimda zirh varsa kesme bicme isiyle ugrasirsiniz
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

• 29unda yavaş kargoyu seçip aldığım GL752VW 7sinde muhtemelen UPS'e verildi önce köln sonra istanbula geldi. Bugün de Ups vekaletname formu mail olarak geldi. Bende gelen maildeki formu Adobe fill ile doldurup gelen emaile yanıtla deyip cevapladım henüz bir cevap gelmedi. Bu durumu yaşayan arkadaş var mı aramızda başka bişey yapmam gerekiyor süreç Nasıl işleyecek. Ve UPS ile gümrük vergisi iadesi alan oldu mu cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Demon

quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

Amazondan iki ürün aldım biri pts ile digeri ise iparcel ile lakin iparcel ups diye siteden konturol edıyorum girmiş 2sinde Türkiye'ye ama bana hala gelmedi herhangi bir dagıtıcıya verilecek dedi ups acaba dagotımı ups yapmıyormu
    Takip kodu iparcel AGSEWR90000228593
    Pts takipte ise 11 temmuz pazartesi yazıyor onuda çözemedim

Bayramya hocam ondan gelmemiştir . Bayram bitsin gelir .

hayır anlamadım iparceli kim dagıtıyor bu ürün 2 sinde geldi dagıtımda gibi araba simgesi var ama ürün yok pts ile gelen 11 rinde verilecek salı olur elimde o yurt ici ama bu belli degil ups biz degiliz diyor

• Araxes kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş, güle güle kullanın.

Yine sitede dandik gözüken bir model galiba. Yoksa 48 dolara görsem alırdım, büyük ihtimalle baktım beğenmedim.
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    I parcel i yurtiçi kargo dağıtım yapıyor

• aldığım g35 bu gün geldi.ürünü bilgisayara taktığım sorunsuz gördü fakat temiz ses alamıyorum cızırtılı bi ses var hiçbişe anlaşılmıyor.windows 10 kullanıyorum acaba ondamı bir sorun var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoslordu100

Monitörü çok parlakta mı kullanıyorsunuz hocam? Bir de breathing şeklinde yanıp sönüyor mu?

duz beyaz isik hocam sadece high-med-low seklinde 3 ayari var, o tarz modlar icin hue var ama pahali. monitorde parlaklik %60 da cok degil bence, kamera kotu oldugu icin degisik cikmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: recruit1

vergiler dolayısıyla böyle. almanya'dan alınca oranın kdv'sini ödüyorsuınuz. almanya'dan alıp türkiye'ye yollatınca almanya'nın kdv'sini ödemiyor buranın gümrük vergisini ödüyorsunuz. ürün bedeli yükseldikçe maliyet birbirine yakın hatta türkiye'ye daha hesaplı bile olabiliyor.

cevap verdiğiniz için teşekkürler. buradan almak daha mantıklı aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

I parcel i yurtiçi kargo dağıtım yapıyor

ozaman pazartesi belli olur ama yarın gelmez demi yurt ici calışıyor yarın
  • Prime kaç gün içinde uygulanıyor arkadaşlar?
    50$ var amazon hesabımda, black fridayı bekliyorum ama olur da bişey düşer fiyatı diplere çekmeden olmaz.
  • Ya arkadaşlar benim kuzen bana gift card göndermiş. Garanti sanalkart kullanarak 200$ atmış. Karttan da çekilmemiş girdim hesabına bankanız onay vermemiş 4 saat ile 1-2 gün kadar alabilir. Haftasonu çekim yapmıyolarmı napalım kuzene diyim onu?
  • 1 tb harici harddiskler amazonda genelde 55-80 dolar civarında. 12 temmuzda ki indirimler de 30 dolar civarına düşer mi arkadaşlar alacağım da çok fark eder mi bilmiyorum.
  • enevre kullanıcısına yanıt
    1 tb alacağına 2 tb kovala aldığına degsin.prime day de elektronik ve bilgisayar parçaları indirime.girmez tahminim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spencermila S kullanıcısına yanıt
    Hocam i parcel yaz oradan tracking de amazondaki takip kodu ile kontrol et Yarin yurtiçi ve diğer kargolar öğlene kadar dağıtım yapar ama geldiğine eminsen sen aksam 17:00 a kadar subeye gidip alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

Hocam i parcel yaz oradan tracking de amazondaki takip kodu ile kontrol et Yarin yurtiçi ve diğer kargolar öğlene kadar dağıtım yapar ama geldiğine eminsen sen aksam 17:00 a kadar subeye gidip alabilirsin

buyur hocam i-parcel, Tracking #: AGSEWR90000228593

ben baktım anlayamadım
  • 
Sayfa: önceki 55955596559755985599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.