Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (5595. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 55935594559555965597
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    türkiyeden almıştım 2 sene önce fln 200 lira civarıydı sanırım fiyatı , amazonda arada sırada indirime giriyor blue switchli g710 ve brown switchli g710+.
  • kod yollayanlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 8 Temmuz 2016; 13:51:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Murat , beden tablosunda 11=44.5 olarak belirtilmiş. Yanlış mı yazılmış acaba?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Amazon'un tablo yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

26 Haziranda verdiğim siparişim geldi Mousepad:$19.99 Mug:$12.71 + $13 Kargo ödemiştim.İnşallah mug kalitelidir

Mousepad hakkında yorumlarını paylaşır mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Amazon stokları gelince MSI GTX 1070 $449'a çekmiş. En geç bir aya MSRP fiyatına gelir diye umuyorum.
    MSI GTX 1070 - $449+$95 Vergi/Kargo

Şuan pek alınmaz gibi 1600'e geliyor 1900 burada garantili anca vergi ihtimalini göze alanlar denesinler.
  • 5 dolar kod alabilir miyim?

alındı herkese teşekkür ederim hayırlı cumalar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qral623 -- 8 Temmuz 2016; 14:28:36 >
  • Prime Day İndirimleri 12 Temmuz'da Başlıyor !!

bilgileri ilk sayfaya eklendi.
  • Merhaba arkadaşlar Toshiba bilgisayarın Türkiye'de garantisi var mıdır acaba? Net bilginiz var mı. Tnb'yi aradım bayram dolayısıyla hala kapalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Hiç sanmıyorum burada bile zar zor kabul ettiriyorsunuz, yurtdışı der demez suratınıza kapatırlar telefonu hep diyorum bu ülkeye giren marka da bozuluyor çünkü çalışanlar burada yetişmiş kişiler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

türkiyeden almıştım 2 sene önce fln 200 lira civarıydı sanırım fiyatı , amazonda arada sırada indirime giriyor blue switchli g710 ve brown switchli g710+.

Ben geçen sene amazondan 210 civarı almıştım. Bedavaya almışsın
  • arkadaslar herkese iyi günler

kod alındı tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogunahmet -- 8 Temmuz 2016; 14:51:49 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    1-2 saattir kullanıyorum genel olarak memnunum yüzeyi çok güzel mouse akıyor gerçekten boyutları ve inceliği de benim istediğim gibi bir tek yeni olduğu için fazla kokuyordu azalmaya başladı ama 1-2 güne geçer diye tahmin diyorum.
    Eyvallah hocam teşekkürler, haklısınız. Peki şunu sorsam.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B019LA01I0/ref=ox_sc_act_image_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A7CMODTM6DALV

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ciddi olarak. Toshiba türkiyeye getirse bu modeli 4,500-5,000 tl olurdu muhtemelen fiyatı. Uygun geldi fiyatı bana. Ne diyorsunuz alınır mı sizce?

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Satıcı olarak Amazon yok maalesef.
    Anladım. Geçmiş sayfalarda bir tablo paylaşılmıştı fakat bulamadım elinde varsa ve paylaşırsan sevinirim. Zira bulunduğum ilçede maalesef deneyebileceğim bir yer yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: motomurat

Anladım. Geçmiş sayfalarda bir tablo paylaşılmıştı fakat bulamadım elinde varsa ve paylaşırsan sevinirim. Zira bulunduğum ilçede maalesef deneyebileceğim bir yer yok.

İlk sayfada var.
  • Bi üst yorumda yazmıştım ben de tek kötü yanı biraz kokusu demiştim daha önceki aldığım mousepadlerde de aynı koku vardı bir süre sonra azalmıştı onlarda bunda da öyle olacağını tahmin ediyorum.
    Aslında vardı ama bitti. Farklı satıcıdan almak sıkıntı mı olur acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Aslında vardı ama bitti. Farklı satıcıdan almak sıkıntı mı olur acaba

Evet, 20 30 dolarlık malı bile başka satıcıdan almam bırak pahalı laptopu.
  • mattblack kullanıcısına yanıt
    Bende de ref2ye düşecekte bekliyor hocam, pazartesiyi bekleyeceğiz yani

• 
Sayfa: önceki 55935594559555965597
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.