Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12654. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Ben çıktı almıyorum. Bilgisayar üzerinden belgeyi doldurup yolluyorum. Photoshop,paint.net gibi yazılımlar ile anında doldurup yollayabilirsiniz.
  • valla bende gittim bi internet cafeye ordan cıkarttırdım pc üzerinden olmuyor diye
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Konu mevta oldu. Konu sahibi kendisini emekli edip, terki diyar eyledi. Paylaşım yapan arkadaşlar küstürüldü. Anlayacağın konu sahipsiz kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • poseidon81 kullanıcısına yanıt
    pc adaptoru yok hocam ayrı alınıyor. basit bir bluetooth alıcı isinizi gorur ben oyle kullanıyorum
  • Amazon.com dan alınma Evga Ekran kartları kaç yıl garantili oluyor ? bir de bir yere kayıt etmeye gerek var mı ?

https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-HYBRID-GAMING-Technology/dp/B074D7S8HR
  • Amazon DHL ile göndermiş bu sefer, vergi sınırı altında fakat yine de takılır DHL diye. Telefon ile arayarak halledilebiliyor değil mi, ayrı bir ücret çıkarabilirler mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 Aralıkta kargoya verilen siparişim hala uçağa binmedi New York'ta Aramex ofisinde bekliyor. 26 Aralık teslim tarihi olarak görünüyor ama umudu kestim. Aramex'e mail atıyorum dönüş yok. Amazonla konuşuyorum teslim tarihi geçmeden bir şey yapmak istemiyorlar.

Benim aldığım tarihlerde alıp da hala bekleyen var mı? Yoksa kayıp mı oldu nedir anlamadım.
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    3 yıl garanti var. EVGA sitesinde hesap açıp seri numarası ile ürünü kaydetmen ve ürünün faturasını siteye yüklemen gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 23 Aralık 2017; 12:50:52 >
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    Peki herhangi bir arıza durumunda gönderirkenki kargo ücreti ve dönerkenki gümrük masrafları nasıl karşılanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaybridX kullanıcısına yanıt
    Amazondan alırken vergi ve kargoyu ödediysen daha ne ekstra masraf çıkacak ki?

• Arkadaşlar merhaba.Amazon'dan Leatherman çok amaçlı pense almak istiyorum.Aklıma takılan birkaç soru var.

Ürün gelirken gümrüğe takılır mı?
    Ekstra vergi çıkabilir mi?
    Tavsiye ettiğiniz satıcı var mıdır?

Almak istediğim ürünlerden bazıları.Henüz karar vermedim.Yorum yaparken ikisini de dikkate alırsanız sevinirim.

https://www.amazon.de/LEATHERMAN-Edelstahl-Werkzeugen-Stück-LTG830078/dp/B000BS03XA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1514029092&sr=8-1&keywords=leatherman+wave

https://www.amazon.de/Leatherman-LTG831560-Multifunktionswerkzeug-inklusiv-Holster/dp/B007ERHK3M/ref=sr_1_1?s=diy&ie=UTF8&qid=1514029262&sr=1-1&keywords=leatherman+rebar

Ürün adresleri ürünü temsil etmek içindir.Daha ucuz güvenilir satıcı varsa ondan alabilirim.

Tüm masrafları ürün sahibi karşılıyor.

• vicv3ga kullanıcısına yanıt
    doldurdum anketi kolay gelsin.
  • karbonbazliorganizma kullanıcısına yanıt
    Urunun saticisi amazon olursa butun herseyi amazon hallediyor . Odeme sayfasinda senden vergi ve kargo parasini aliyor bu yuzden gumrukte takilma sansi yok cunku sen o gumruk parasini odedin zaten . Wger urun gumruge takilmaz ise amazon senden aldigi gumruk parasini hesabima iade ediyor .

Dostum yanlış alıntı mı yaptın bilmiyorum ama benim sorunum masraf ile alakalı değil.
  • NoExx kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Önceden Amazon üzerinden Leatherman alımınız oldu mu?

Amazon satıcısından almaya kalktığımda Türkiye'ye yollanmadığını görüyorum.Dediklerinizi Başka bir satıcı üzerinden yapsam aynı şartlar geçerli olur mu?
  • karbonbazliorganizma kullanıcısına yanıt
    Amazon uzerinden bircok alisveris yaptim . Diger saticilardanda alabilirsin ama vergi konusunda sikinti cikabilir gumrukte o yuzden saticisi amazon olan urunleri almani tavsiye ederim . Eger amazon gondermiyorsa turkiyeye bekle elbet gonderirler bie gun

• Beyler bilmiyorum bunu daha önce yaşayan var mı ama bu sorun bi bende mi var ara tara yok.

Amazondan sipariş verdim ürün zor bela kargoya verildi bu sefer DHL kargoyu bgeri yolluyor iki kez sipariş ettim ürünü kargo(DHL) alıyor fakat geri yolluyor.
    Çözüm için yazıyorum fakat ürün iade olduğu için cevap veren yok.

Birde 3. kez sipariş verdiğimde vpn açık unutmuşum hesap kilitlendi(locked).
    onu da ekstreyi gönderdim reddetii ekstre ile bi daha açıklama gönderdim bakalım ne olacak.

Document Review 

Upload successful. Thank you.
    What happens next?

We will review your statement and email you within 24 hours. Please do not create new Amazon accounts until we verify your billing information. Any new orders that you place might be delayed

Tags:Amazon account locked; Amazon kargo sorunu
  • Toplamda vergiler dahil 2777 dolar tutan 5 adet aynı yerden alınan ekran kartı için gümrükte esktra bir sıkıntı çıkar mı? 1500 euro üzeri oluşan sıkıntıdan bahsediyorum. Ya da amazon bunun üstesinden geliyor mu? Siparişlerimi 2 ye bölmem daha mı mantıklı olur? Teşekkürler.
  • Hala donanım21 kodu otomatik ekleniyor linklere. Bu nasıl arsız bir yönetimdir arkadaş

Aldınız üçün birini işte millet kaçtı telegram da takılıyor 1500 kişi oldu size de avcunuzu yalamak düşer sayın dh yönetimi
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.