Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

persembe gunu baska merkeze gidecegim. adam diger merkeze git istersen orasi daha deneyimli diyor. bir de kredi karti da gecmiyor odemede. illa keş.
  • Upsde sorun mu var. Gümrükten bir süredir çıkmıyor paketlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, 144hz monitör tavsiyesi olan var mı?

monitör arıyorum.
  • Arkadaşlar amazondan ürün almıştımda bir sorunmu oldu tam emin değilim.
    Amazonla iletişime geçtim denildiği gün gelir diye ama bana kalırsa hiç gelecek gibi değil.
    10 kasımda kargoya verildi bu gün 20 kasım hala ürün görselde görüldüğü gibi.

Ayrıca 13 ünde bir sipariş daha vermiştim onuda 7 gündür kargoya vermediler.
    Daha önce alışverişim olmuştu ama 2-3 gün içinde kargoya verirler maksimum 12-13 günde elimde olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet4428 -- 20 Aralık 2017; 10:6:27 >

• Arkadaşlar farklı iki satıcıdan aldığım ürünüleri aynı kutu, kargo içerisinde yollayabiliyor muyuz? Aradım, taradım ama bu şekilde bi seçenek bulamadım.

Yardımcı olabilir misiniz lütfen?
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Bi sorun var sanırım ya bende bi ürün aldım kac gundur bugun verilcek yarın verilcek şimdi veriliyor diyip duruyor ama kargoya verilen eden yok
  • Bugia B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bir sorun var ama belli etmiyorlar.
    Siparişi verdikten sonra en geç 3-4 günde kargoya verirlerdi dediğim gibi 7 günü geçti hala kargoya vermediler, gerçekten garip durum.
    Hadi stok da olmasa ürün anlarım da öyle bir durum da yok.
  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    Ben ilk defa bişey aldım nasıl işlediğinide bilmiyorum ama 21-22 teslimat yazıyor daha kargoya verılmedı nasıl olucak bilmiyorum yılbaşı nedeniyle yoğunluk vardır diye düşünüyorum inş öyledir yani başka bişey yoktur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 20 Aralık 2017; 11:33:4 >
  • Tuykil T kullanıcısına yanıt
    Mantık olarak olmasının pek ihtimali yok hocam malesef. Satıcı amazon değil, Hele bir de kargolayan da amazon değilse daha da zor.
  • 4 aralikta iptal ettigim siparisin parası hala yatmadi.

Onceden 10 günde yatirirdi enpara

Var mi bekleyen benim gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelseries Rival 700 almayı düşünüyorumda AmazonGlobal Shipping ücreti silindi. Estimated Import Fees Deposit $14.64 diyor bunu daha sonra geri mi alıcam araştırma yaptım böyle diyolar.
    bunuda ekleyince baya bir yapıyor. 88.8$ yapıyor bunuda sildirebilirsek 280 tlye denk gelcek
  • beyler eskıden ılk sayfada ındırımlı urunlerın lınkı olurdu neden kaldırıldı ? ekran kartı alacam lakın ındırımlı urunlerın sayfasını goremedım ( alacagım yer amazon fr )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

beyler eskıden ılk sayfada ındırımlı urunlerın lınkı olurdu neden kaldırıldı ? ekran kartı alacam lakın ındırımlı urunlerın sayfasını goremedım ( alacagım yer amazon fr )

Güzel Soru.
    Linkler kullanıcılardan habersiz yapılan amazon reklam anlaşmasının ifşa olması sonucu kaldırıldı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-365C29534 -- 20 Aralık 2017; 14:20:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cuma günü ups ile gelip de gümrüğe giren 3 farklı siparişim var. hiçbirinde uygunsuz bir ürün yok. üçünün de gümrükten çıkmadığını görünce upsi aradım. Noter onaylı vekaletname istiyorlar, yetki belgeleri reddedilmiş Paketin ikisi benim, birisi de babamın adına. Neden böyle bir durumla karşılaşmış olabilirim. Her sipariş için 180 lira verip vekaletname mi alacağım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulİstanbulOlalı

quote:

beyler eskıden ılk sayfada ındırımlı urunlerın lınkı olurdu neden kaldırıldı ? ekran kartı alacam lakın ındırımlı urunlerın sayfasını goremedım ( alacagım yer amazon fr )

Güzel Soru.
    Linkler kullanıcılardan habersiz yapılan amazon reklam anlaşmasının ifşa olması sonucu kaldırıldı hocam.

vay be yanı dh yönetimine yarar sağlamıyorsa uyelerıne yarar sağlayıp sağlamamsı önemlı degıl öyle mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İstanbulİstanbulOlalı

quote:

Güzel Soru.

vay be yanı dh yönetimine yarar sağlamıyorsa uyelerıne yarar sağlayıp sağlamamsı önemlı degıl öyle mı

Aynen hocam.

• Amazon bana 2 kere yansıtmış ürünün fiyatını. Birisini çekmiş, diğeri provizyonda. Bu durumda bir şey yapmam lazım mı, yoksa provizyonu iade ediyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Amazon bana 2 kere yansıtmış ürünün fiyatını. Birisini çekmiş, diğeri provizyonda. Bu durumda bir şey yapmam lazım mı, yoksa provizyonu iade ediyorlar mı?

iade ediliyor.
  • amazondan dji dron alan oldu mu ?

• 50/10 gıbı kampanya var mı bu aralar amazon.de de anasayfada goremedım ?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.