Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12656. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Anakart almadım henüz hocam ama Asrock ab 350 pro 4 alacam ryzen 1700 ve gtx 1070 im var bununda fiyatı çok iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asite06 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bu şekilde yazıyor anakartta oc ile

DDR4 3200+ (OC) (Ryzen CPU) / 2400 (A serisi

Gtx1070 asus mu msi gigabaytmi zotac mi evgami

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte gaming g1 hocam

Kullandinizmi kullandıysanız memnunmusunuz

• İndirim kovalayarak alıyorum hocam parçaları o yüzden sistem henüz hazır değil ekran kartını 1940 liraya düştüğü vakit aldım kuponla 1840 a geldi gigabyte Türkiyeye seri numarasını yolladım garantili olduğunu öğrenince onay verdim

Iyiymis hayırlı olsun numarada ram bilgilerine anakartın sitesinden bakabilirsin desteklediği ramlaeri yazıyor bu arada amazon.com da 85dolar hediye kartın var lazım olursa

• Bu arkadaslar yuzunden gonderilen bir sey mi kaldi?

Arkadaslar ne olacak boyle. Burayla hic bir alakam kalmadi. Anca alisveris yapamayip sinirlendigimde girip birseylee yaziyorum...

Nereye kdar gonderilmeyecek bu urunler. Yahu alacaklarimin %80i gonderilmiyor. Bunun sorumlusu kim!? Ne yapabiliriz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain America

Ekran, kasa, batarya, hoparlör ve genel anlamda kalite ile ilgili olarak epey kötü yorumlar mevcut, ayrıca soğutma fanlarının bozulduğu veya aşırı ısınma ile ilgili problemler yaşandığı da yine aynı şekilde belirtiliyor, laptop almadan önce düşündüğünüz modeli birkaç gün araştırıp, bu şekilde son kararınızı vermenizi tavsiye ediyorum, ama bu model sıkıntılı gözüküyor, uzak durmakta fayda var.

Çok teşekkurler... Peki bu nasıl...

Acer Predator Helios 300 Gaming Laptop - 1.000 $ + Gümrük(?)

https://www.amazon.com/gp/product/B06Y4GZS9C/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• Arkadaş mahvettiniz yeminle içine ettiniz. O mesut yokmu çevik olan arkadaş. Ne vardı yani iki dakka empati yapıp düşünüp cevap verseydiniz. Güzelim sayfa ve topluluk gitti. Ya arkadaş sokakta kargoda bile elimizdeki kutulardan birbirini tanıyan donanımhaberden mi diye soran bir kitleye dönmüştük. Referansınıza tükürem sizin. Bitane dyson v8 süpürge alacaz. Almanya göndermiyor. Amerika’da çok ucuz ama yüzde 25 i kadar Kargo vergi koyuyor. Her baktıkça güzel sözler ediyorum yöneticilere. Sizi istediğiniz gibi herzaman dua ile anamıyoruz kusura bakmayın saygıdeğer mühendismurat ve saygıdeğer vitamin Arkadaşlar. Yaş 30. 13 yaşımdan beri ben böyle büyük internet terbiyesizliği görmedim. Lanet olsun.

• Abi dur bi ya. Millet sanacak dolar 10 lira oldu. Güncel kur 3.81. Senin dediğin kur 3.54 hadi 3.5 olsun. Dolar başı 30 kuruş. 85 dolarında 100 dolar olsun. Toplamda 30 tl için başka bi hesaptan alışveriş yapacak Amazon kullanıcısı bulursan gerçekten şanslısın.

• küfrettin K kullanıcısına yanıt
    hocam ne yapıyım kurumu sıfırlayım hesabımda ne varmıs onu anlamadım yada bedavamı vereiyim nedemek istedin
  • insanlarımız ölücü olduğu için değeri olmayan bir şeyi bile ucuza almak istiyor 85 dolar nakit paraya 2. el bu daha ucuza ver diye muamele yapiyorlarbedava versen almazlar yüzüne tükürürler üstüne para vermiyorsun diye
  • İlk defa amazon.com dan bir ürün almaya çalışıyorum. Aramada Türkiye ye gönderim var diyor 4.99dolar kargo bedeli görünüyor, satın alma ekranında kargo bedeli 190 liraya çıkıyor. Mesela Ayakkabı alacağım 29 ila 35 dolar arasında olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Shegorath S kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam ne diyeyim böyle adamlara aslında hiç cevap vermemek lazım sonra kendilerini bir şey sanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyaze80

İlk defa amazon.com dan bir ürün almaya çalışıyorum. Aramada Türkiye ye gönderim var diyor 4.99dolar kargo bedeli görünüyor, satın alma ekranında kargo bedeli 190 liraya çıkıyor. Mesela Ayakkabı alacağım 29 ila 35 dolar arasında olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yok mu bilen. Normal mi 4.99 dolar gösterirken 190 lira kargo bedeli. Amazon.com böyle midir?

• beyaze80 kullanıcısına yanıt
    Kargoyu seçerken amazon standart shipingi seçin.globali seçiyosunuz galiba

• küfrettin K kullanıcısına yanıt
    Vllla hocam bu konuda ne desek ne yapsak az. Bu kadar aç gözluluk ....

Kibirlerinden yere düşen burunlarini bile almiyorlar. Konudaki linkler kalkmis.

Umarim siteye saglam bir ceza gelir. Dunyanin parasini yer kapanma esigine gelir!

• Önemli Mesaj
    Amazon Prime üyeliği için sağladığınız kart ile ilgili bir sorun yaşadık. Ne yazık ki bu sorun çözülene kadar Amazon Prime avantajlarından yararlanamayacaksınız. Lütfen tercih edilen ödeme aracınızı tekrar girin.

Böyle bir hata alıyorum Amazon.de'den kartımı ekledim doğru bir şekilde fakat Prime'a bir türlü başlatamadım.
    Bilen varsa yardımcı olursa çok teşekkür ederim.
  • JohnLocke. kullanıcısına yanıt
    Hocam satıcı amazon değilmiş. Tek kargo seçeneği var. Ondan dolayı olabilir mi?

• diplomat61 kullanıcısına yanıt
    amazon satıcısından alıyorsan bi problem çıkmaması lazım

https://www.amazon.com/VivoBook-i7-7700HQ-Processor-GeForce-keyboard/dp/B071ZL3996/ref=sr_1_3?m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&ie=UTF8&qid=1514234568&sr=1-3&keywords=asus+vivobook&refinements=p_6%3AATVPDKIKX0DER

gayet gönderiliyor görünüyor bu linkteki bide camelizer ile de göreceğiniz üzere biraz fırladı black fridaydan sonra fiyat

ayrı bir link daha var ama ona da gönderiliyor diyor.Ayrıntılı sepete atıp bakamadım hesap bloklu.

https://www.amazon.com/dp/B0747S3V8D/ref=twister_B077W41M39?_encoding=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxemilian -- 26 Aralık 2017; 0:1:41 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.