Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakso

Hala donanım21 kodu otomatik ekleniyor linklere. Bu nasıl arsız bir yönetimdir arkadaş

Aldınız üçün birini işte millet kaçtı telegram da takılıyor 1500 kişi oldu size de avcunuzu yalamak düşer sayın dh yönetimi

telegram discordun da boku cıktı herkes site açip kendi sitelerinin linkini paylaşıyor sadece.. Parayı duyan ref işine girmiş arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xymox

quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakso

Hala donanım21 kodu otomatik ekleniyor linklere. Bu nasıl arsız bir yönetimdir arkadaş

Aldınız üçün birini işte millet kaçtı telegram da takılıyor 1500 kişi oldu size de avcunuzu yalamak düşer sayın dh yönetimi

telegram discordun da boku cıktı herkes site açip kendi sitelerinin linkini paylaşıyor sadece.. Parayı duyan ref işine girmiş arkadaş..

Ben kimseye bir kuruş kazandırmıyorum ref linki de kullanmıyorum. Kimsenin aç karnını doyuramam eskiden ref falan yoktu şuan para için millet refli ürün paylaşıyor ki bilerek refli ürün linkinden alışveriş yapan avanaklar bile var.

• Amazon Warehouse NEDİR? kullanılmış ürün pazarı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derqah -- 23 Aralık 2017; 23:41:9 >
  • ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgilenen olursa

amazon.com hesabımda 85$ indirim ceki var 3.54tl dolar kuru hesaplanacaktır hesabın şifresi mail adresi degiştirilermez
    pm üzerinden ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 24 Aralık 2017; 10:28:37 >
  • Beyler 10 gün önce sipariş ettiğim Zotac 1070ti mini ekran kartı bugün geldi. Kargonun üzerinde gümrükte işlem gördüğüne dair herhangi bir kağıt-yazı vs. yok. Gümrük depozitosunu nasıl geri alabilirim?
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    Eğer son sipariş ekranında ödediğin tutardan daha az gümrük vergisi almışlarsa, 1.5-2 ay sonra bu fazla alınan tutar kredi kartına otomatik olarak iade edilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su geçirmeyen, özellikle yağmurda gerçekten koruma sağlayan bir çanta tavsiyesi istiyorum.. şimdiden teşekkürler
  • ilgilenen olursa

amazon.com hesabımda 85$ indirim ceki var 3.54tl dolar kuru hesaplanacaktır hesabın şifresi mail adresi degiştirilermez

pm üzerinden ulaşabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu linkteki ürünü kullanan var mı? Amazon fire HD 8. Android değil galiba alınır mı? 50 $ olmuş. Kullananlar yardımcı olabilir mi? Gümrükte takılır mı?
    https://www.amazon.com/dp/B01J94SWWU/ref=ods_gw_d_tpr_ds_im2?pf_rd_p=42da6398-8be2-4b59-a977-c84e179ba902&pf_rd_r=KD830T592PSVN25QMQQY
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Ürünün Türkiye'ye gönderimi kapalı.
  • Amazondan sipariş verdim amazon ürünü kargoya verdi.

DHL kargoyu geri yolluyor
    iki kez sipariş ettim fakat geri yolluyor.
    kargo takibinde
    Çözüm için yazıyorum fakat ürün iade olduğu için cevap veren yok.

DHL ile mi görüşmem gerek acaba

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxemilian -- 24 Aralık 2017; 21:5:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxemilian

Amazondan sipariş verdim amazon ürünü kargoya verdi.

DHL kargoyu geri yolluyor
    iki kez sipariş ettim fakat geri yolluyor.
    kargo takibinde
    Çözüm için yazıyorum fakat ürün iade olduğu için cevap veren yok.

DHL ile mi görüşmem gerek acaba

Hocam vergi sınırı üstünde miydi? Bana da DHL ile yolladılar.

• Dostlar... Bu laptopu alacağım... urunun fıyatı 999 $

sepete ekledim ancak gumruk vergsı var mı yok mu gorunmuyor? ayrıca satın alma asamasında 12 mounts bişey yazıyor

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]neler yapmam lazım

ASUS VivoBook Thin and Light Gaming Laptop, 15.6" Full HD, Intel Core i7-7700HQ Processor, 16GB DDR4 RAM, 256GB SSD+1TB HDD, GeForce GTX 1050 4GB, backlit keyboard - M580VD-EB76

https://www.amazon.com/gp/product/B071ZL3996/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

• diplomat61 kullanıcısına yanıt
    Türkiye gönderimi için:

Shipping & Fee Details

Price $999.00

AmazonGlobal Shipping + $19.32

Estimated Import Fees Deposit + $183.30

Total $1,201.62
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain America

Türkiye gönderimi için:

Shipping & Fee Details

Price $999.00

AmazonGlobal Shipping + $19.32

Estimated Import Fees Deposit + $183.30

Total $1,201.62

çok tesekkurler... aynı urun vatanda 6.085,00 TL

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n580vd-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-15-6-gtx1050-4gb-w10-notebook.html

alınır mı amazondan acaba?

• Sennheiser HD 4.40 bt kulaklık 150 dolardan 100 dolara düşmüş dip fiyat ben aldım bi adet

https://www.amazon.com/Sennheiser-HD-4-40-Headphones-BT/dp/B01MSZSJE9

• diplomat61 kullanıcısına yanıt
    Ekran, kasa, batarya, hoparlör ve genel anlamda kalite ile ilgili olarak epey kötü yorumlar mevcut, ayrıca soğutma fanlarının bozulduğu veya aşırı ısınma ile ilgili problemler yaşandığı da yine aynı şekilde belirtiliyor, laptop almadan önce düşündüğünüz modeli birkaç gün araştırıp, bu şekilde son kararınızı vermenizi tavsiye ediyorum, ama bu model sıkıntılı gözüküyor, uzak durmakta fayda var.
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] arkadaşlar bu 3200 lük mü acaba

• Asite06 kullanıcısına yanıt
    Anakartınız 3200 destekliyormu direk bazi anakartlarda o.c yapmak gerekiyor

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.