Yüzbaşı
03 Ağustos 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 1567 (Bu ay: 0)
Gönderileri
MERHABA

10 EYLÜLDE KIBRISA GİDECEGİM SANIRIM AYIN 6 SINDA TEST YAPTIRMAM GEREKİYOR . AYIN 6 SIDA PAZAR GÜNÜNE DENK GELİYOR . HAFTA SONU TEST YAPTIRAN VAR MI ACABA ?

AYRICA 250 TL ÖDEME YAPMAK GEREKİYORMUŞ ACABA HANGİ BANKA YA YATIRILDIGINI BİLEN VAR MI ?

TEŞEKKÜRLER

10 EYLÜL DE SABAH 6 DA UÇAGIM VAR VE 72-120 SAAT ARASINDA TEST YAPTIRMAM GEREKİYOR . YANİ EYLÜL 6 DA TEST YAPMAM LAZIM . EYLÜL 6 DA PAZAR GÜNÜNE DENK GELİYOR .

ACABA PAZAR GÜNÜ TEST YAPMIŞ BİRİSİ VARMIDIR ARAMIZDA ??

SATILIK US NİNTENDO ESHOP KODLARI İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ

$10=60 TL
$20=120 TL
$25=150 TL
$50=300 TL
$60=360 TL
$100=600 TL

CUMA'YA KADAR DOLAR KURU 6 TL

ÖDEME:ENPARA,İŞ BANKASI,PaPara

SON FİYATTIR . PAZARLIK İÇİN MESAJ ATMAYINIZ LÜTFEN
SATILIK US KODLARI İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ CUMAYA KADAR DOLAR KURU 6 TL !
$10=60 TL
$20=120 TL
$25=150 TL
$50=300 TL
$60=360 TL
$100=600 TL

ÖDEME:ENPARA,İŞ BANKASI,PaPara

SON FİYATTIR . PAZARLIK İÇİN MESAJ ATMAYINIZ LÜTFEN
Arkadaslar bi ara kullandim . Yine kullanmak istiyorum ama TR de hala faliyet gosteriyor mu bilmiyorum . Kullanan varsa haberdar etsin lutfen
Arkadaşlar yarım saat önce sipariş ettigim iphone 7 plus geldi . hemen telefonu açıp rehberimi aktarmak istedim fakat kişileri aktar dedigimde hemen beni ana sayfaya atıp rehberi telefona aktarmıyor . bunun çözümünü bilen var mı ?
Temmuz 14 te Kıbrıstan Türkiyeye Giriş Yaptım ( Tc Kimlik İle ) Kıbrısa Giriş Yaparken Bildiginz Gibi Bir Kagıt veriyolar onu doldurun diyolar . Şimdi Ben Bu kagıdın üzerine Yurt dışından getirdigim İphone 'u Kayıt Ettirme Şansım var mı ?
Avukat Arkadaşlardan Yardımcı olmalarını isteyecegim bir sorunum var . Şimdi Ben Apple internet sitesinden macbook air aldım ve 7 gün içerisinde iade ettim . Ürün 1 Temmuzda Onların fabriklarına ulaşıyor . bende hesap numarası filan istediler verdim para iadesi için fakat 1 ay geçmesine rağmen yatmadı hesabıma . ilk kendi hesabımı verdim sorun var dediler . bu sefer 19 Temmuzda başka bir banka ıbanı verdim . 05.08.2016 cuma günü hesabınıza para yatıcak dediler ve bugunde yatmadı şimdi avukatlara ve ya hukuk okuyanlara sorum şu olacak Dava Açarsam kazanır mıyım ? ne kadar param gider vs . yardımcı olursanız sevinirim
Persembe gunu geldim ve Persembe gunu Turkiye ye dönüyorum. Sorularinizi yollayin
Cumartesi günü macbook air siparişi verdim . pazartesi eft yi yaptım bugun onaylandı ve şuan gönderim hazırlığı diyiyor . Teslimat tarihi ise 1 temmuz . Acaba daha erken gelme ihtimali var mı ?
Hakkında
Forum İmzası:
... MUSTAFA KEMAL ATATURK...
Forum İkinci El İmzası:
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Hakkımda:
MUSTAFA KEMAL ATATURK
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PS4
Takım
Galatasaray
TV
LG
Tablet
İpad
Kulaklık - Amfi
Beats Audio
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 24 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.017
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.262
Konularının görüntülenme sayısı: 50.395 (Bu ay: 888)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 584 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.