Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (9 Mobil) - 2 Masaüstü9 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.022.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Amazon.fr 240 euro tutarındaki siparişim MNG_KARGO_TR ile yollanmış fakat verilem kargo takip numarası hiç bir yerde çalışmıyor. Paket bu şekilde ilerleme kaydediyor ne yapabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesajd cevabımı aldım tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 21 Aralık 2017; 0:15:47 >
  • ilk sayfada link paylaşımı yapılıyordu artık kaldırıldımı? sepetlik ürün aradım bulamadım 50 euroya tamamlacak 10 euro en az ürün tavsiyede bulunur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetleriyle bir kaç kere almaya çalışırken stokları biten ürün için yazışıyordum, uzun yıllardır prime üyeliğim var yararlanamıyorum dedim, 1 sefere mahsus shipping ve İmport fee iade ettiler. Keşke daha fazla şey alsaymışım. :-) .Sağolsunlar memnnuniyeti sağlamaya çalışıyorlar. Amazon.de deki gibi bir vergiyi düş sonra TR ye gönderirken tekrar hesapla politikası yok.

Amazon.de ' den ise hiç memnun değilim. O kadar çok ürünü alamıyoruz ki, neye göre belirliyorlar belli değil. Memnuniyetsizliği belirtmek lazım. Oraya Türçe demekle olmuyor.

Yeni 1 ürünü ön sipariş ettim. Göndermediler daha stoklarına girmesini bekliyorum. 2. sini de alacaktım fiyatı yükseltmişler. Mümkün değil aynı fiyattan vermediler.

Sene içinde bir hata yapıp Akvaryum alayım dedim. 4 Kere kırık geldi, teslim almadım. Kredi kartımdan 2 kere para çekmişler,Kargolar geri gelmedi diye. Kırık akvaryumun nesini geri göndereceğiz? Neyse kargo firmasının deposundan çıktılar da paramı geri aldım.Çağrı merkezinden hanımlar yardımcı olmaya çalışıyorlar ama yetmiyor saatlerce telefon trafiği, stres bir özür bile yok. 1 tane termos aldım oda yamuk geldi. İadeye uğraştım. Söylüyorum bakın iyi paketlesinler kırık geliyor diye Depoya birşey yapamıyoruz diyorlar.

Gönderilemeyen ürünlerle ilgili şöyle bir dönüş oldu. "Bazı durumlarda 'Türkiye'ye gönderimi yoktur' ibaresi güncelleme eksikliği sebebiyle orada yazılı olarak kalabiliyor." Sizlerde mümkün olduğunca menfaatlerinize göre seçenekleri zorlamaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 21 Aralık 2017; 3:20:48 >

• Arkadaşlar şu ürünü alıcam ama PC adaptörü kutu içeriğinde var mı emin olamadım. Amazon yardıma sordum onlarda net cevap veremediler. Ürünü daha önce alan kimse var mı acaba ? TR de gerçeğinden çok sahteleri varmış diye okudum o yüzden amazona yöneldim.

Official Xbox 360 Wireless Controller for Windows - Black (PC)
    https://www.amazon.de/Xbox-Wireless-Controller-Windows-schwarz/dp/B004JU0JSA/ref=sr_1_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1513837968&sr=1-3&keywords=xbox+360+controller

• Amazondan alınan ürünler malesef gelmiyor.. Ücret iadesi yapıyorlar ayrı mesele..
    üç siparişten bir tanesi geldi ikisinin ücret iadesini yaptılar.. Adamlar resmen döviz alım satım büfesi gibi çalışıyorlar.. ücret iadesi olsada kur farkları , alış satış farkı vs.den zarar ettik
  • poseidon81 kullanıcısına yanıt
    İçinde adaptör var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ilk defa alış veriş yapaçağım amazondan ürün 300 dolar ne kadar vergi öderim gümrükten gecermi ekran kartı düşünüyorum
  • ilk mesajı okudum ama yeterli gelmedi...

şimdi elimde 5$ indirim var. almak istediğim ürün 37 usd. son sayfada ürün 32 usd'ye iniyor ancak vergi yine de ekleniyor.
    bu normal mi ? yoksa sipariş tamamlandıktan sonra iade oluyor mu ?
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Bekliyorum hocam.

Amazon aldığım ürünün parasını 8 Aralıkta çekti, sonra yanlışlıkla çektiklerini belirtip 10 Aralıkta tekrar para çektiler. Yanlışlıkla çekilen ve iptal olan ücretin parasını bekliyorum 13 gündür. Mail attım Amazon'a 3-5 iş günü içinde yatar dediler ama gelen giden yok henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 21 Aralık 2017; 15:56:2 >
  • Merhaba arkadaşlar, Y. Lisans bitirme aşamasındayım ve tez için bir ankete en az 500 katılımcı olması gerekiyor. Katılımcıların soruları içtenlikle cevaplamaları gerekiyor, çünkü verdiğiniz yanıtlar bilimsel bir araştırmada kullanılacak. Geçen sene burada bir makale için yardımcı olmuştunuz. Tekrar ilgilenirseniz sevinirim. Anketin konusu, E-Ticaret, online alışveriş , tüketici davranışları hakkında. Yani tam da sıcak fırsatlar, amazon, kuponlar, gearbest ...vs gibi konuları takip eden arkadaşlar için.
    Buyrun linki, anketi google üzerinden hazırladım,kesinlikle mail adresiniz, isminiz,kişisel bilgileriniz istenmiyor,göreceksiniz.
    Şimdiden teşekkür ederim herkese (an itibari ile 172 kişiye ulaşabildim)
    https://goo.gl/forms/husxfCyFgSctB18k1

• ya aldıgım ürün için ups mail atmış yetki belgesi istiyolar doldurdum gönderdim ama nasıl oluyo bu iş bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon81

Arkadaşlar şu ürünü alıcam ama PC adaptörü kutu içeriğinde var mı emin olamadım. Amazon yardıma sordum onlarda net cevap veremediler. Ürünü daha önce alan kimse var mı acaba ? TR de gerçeğinden çok sahteleri varmış diye okudum o yüzden amazona yöneldim.

Official Xbox 360 Wireless Controller for Windows - Black (PC)
    https://www.amazon.de/Xbox-Wireless-Controller-Windows-schwarz/dp/B004JU0JSA/ref=sr_1_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1513837968&sr=1-3&keywords=xbox+360+controller

bunda yok aradığınız ürün şu :
    https://www.amazon.de/Xbox-Controller-Wireless-Adapter-Windows/dp/B01LY58HQJ/ref=pd_cp_63_2/258-9725635-2790444?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=7ZYQYTZVVWAZZTEP3NK6

• Bugia B kullanıcısına yanıt
    Ups ile gelen ürünlerin birçoğunda belge isteniyor. Yetki belgesi gibi birşey. Ürünün gümrükten geçmesini sağlıyor, tek kötü tarafı ürün 1gün hafta sonuna denk gelirse 2-3gün geç geliyor.
  • ödeme ekranında sadece euro ve dolar var bir kere amazon.de girdim euro olmuş amazon.com

nasıl düzeltebilirim amazon.com da TL ve Dolar gözükmesi için TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA3AA6F80 -- 21 Aralık 2017; 23:35:47 >
  • t_tunccan T kullanıcısına yanıt
    İçinde adaptör var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 31 Ocak 2020; 17:38:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • awsalli kullanıcısına yanıt
    Hay Allah ya biraz uğraştım belgeyi cıktı al gönder vs. ama şanslıyım sanırım aynı gün çıktı gümrükten samsuna kargolanmış bile cok sövecektim yoksa almanyadan buraya 1 gunde gelıp turkıyede 1 hafta beklemesıne. vergisi ödenmiş ürün sonuçta ne halt yemeye bekletiyolarsa
  • Amazondan TL olarak almayın sakın çok farklı kuru var, zaten göreceksiniz.
    Ama ben sadece görmek istiyorum derseniz, Change card currency yazan yere tıklayın.
    Paylaştığınız resimde en altta görünüyor.
  • Merhaba; amazon.com ve amazon.de sitelerinde Türkiye'ye gönderilen ürünlerin bir çoğu ödeme ekranında bulunduğunuz adrese gönderilemez hatası veriyor. Sebebi nedir acaba? Prime üyelikle ilgili bir alakası var mı bu durumun?
  • Slm arkadaşlar

En ucuz gtx 1060 6gb nasıl nereden alabilirim:

Kupondu,çekti,mail atıp ağlamaktı herşey içerir :)
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.