Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12643. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.805
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    bilemiyorum ben aldığım sırada Türkiye geçerliydi. Hatta iparcel ile kargoya verilmiş bile.
  • Amazon.de sitesinden iş bankası bankamatik kartı (VISA) ile sipariş verebilen var mı acaba?
    Daha önceleri (2-3 ay önce) sipariş vermiştim ve para da çekilmişti ancak şimdi içinde yeterli bakiye olmasına rağmen parayı çekemiyor, 2 saattir araştırıyorum herhangi bir bilgi bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy-westside -- 11 Aralık 2017; 19:11:15 >
  • buraközkan kullanıcısına yanıt
    2000 lira iyi fiyatmış, haberim olsaydı ben de alırdım. Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bwhiteshark

quote:

Orijinalden alıntı: L@civert

Amerikada tax free yada buna benzer vergi iadesi gibi bir uygulama yok. Mesela avrupadan bir ürün aldığınız zaman bu durumu bildirirseniz hava limanından çıkarken vergi iadesi alabiliyorsunuz. Amazon.de sanırım bu uygulama adı altında vergi indirimi yapıyor. Amerika'da böyle bir uygulama yok. Listedeki vergili fiyat dahi olsa vergi iadesi olacağını sanmıyorum.

Selamlar

Amerikada tax free için şirketler var, hatta standını görmüştüm. Ama Entellektüel Ayı nın dediği gibi Amazonda satılan ürünlerde vergi yok üstüne ekleniyor kısmı doğruysa bilemiyorum. Aynı şey newegg içinde geçerli.

%20 indirim alabilsem bende denerim şansımı.

Amerika listede yok:

http://www.globalblue.com/customer-services/faqs/

Burada da yok:

premiertaxfree.com
    400 Bad Request
    https://premiertaxfree.com/faqs#n73

Yanlış hatırlamıyorsam, emin olmamakla birlikte belki bir yada iki eyalette geçerli olabilir diye duymuştum. Ülkemizde bir ilde bu uygulamanın olduğunu düşünün, önemsiz bir detay oluyor bu haliyle.

Sizin bahsettiğiniz vergi iadesi şirketleri maaş üzerinden tax back yapıyor. Yani siz orda geçici olarak çalıştınız diyelim, Türkiye'ye döneceksiniz. Maaşınızdan kesilen vergilerin bir kısmını iade almanızı sağlıyor bu şirketler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sipariş birleştiren oluyor mu? Nadirende olsa çok küçük siparişlerim oluyor. 4.Leventte iş yerim.
  • Merhaba arkadaşlar.

Bluetooth hoparlör var indirimde, normal fiyatı 49 dolar. Şuan 29 dolara düştü ama gümrük için alınan deposit de indirim yok, aynen duruyor. Normalde gümrük vergisi alınmaması lazım 29 dolara düştüğü için. Amazon faturayı 29 dan mı keser yoksa eski fiyattan mı? Niye gümrük için aldığı parayı silmiyor? Daha sonra iade yapar mı?

Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazondan aldığım ürünün Import Fees Deposit'ini nasıl geri alabilirim 158 dolar tutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

Merhaba arkadaşlar.

Bluetooth hoparlör var indirimde, normal fiyatı 49 dolar. Şuan 29 dolara düştü ama gümrük için alınan deposit de indirim yok, aynen duruyor. Normalde gümrük vergisi alınmaması lazım 29 dolara düştüğü için. Amazon faturayı 29 dan mı keser yoksa eski fiyattan mı? Niye gümrük için aldığı parayı silmiyor? Daha sonra iade yapar mı?

Teşekkürler

Ürünün linki var mı ?
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Ödeme ekranında Euro birimi üzerinden alışveiş yaparsanız, paranın çekildiği gün bankanızın euro kuru üzerinden ödeme yapılır. Kargo bilgisine arkadaşınız baksa daha sağlıklı sonuç verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şopcu

quote:

Orijinalden alıntı: iliqueur

Merhaba arkadaşlar.

Teşekkürler

Ürünün linki var mı ?

www.amazon.com
    Amazon.com: Soundbar, TaoTronics Sound Bar Wired Wireless Bluetooth Audio (34-inch Speaker, 2 Passive Radiators, Dual Connection Methods, Touch Remote Control, Wall Mountable): Electronics
    https://www.amazon.com/Bluetooth-TaoTronics-Subwoofers-Aluminum-Alloy-Microphone/dp/B013WPIGUA/ref=gbps_tit_s-3_f195_c200985d?smid=A2KUZVNQ9LP7N9&pf_rd_p=6c198e11-b315-4fa9-b903-aba4590cf195&pf_rd_s=slot-3&pf_rd_t=701&pf_rd_i=gb_main&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=TVYGAMDT9E55QP2S32SW

• Her ayın 3'ünde yüce tanrımız gümrükus'a vergi duasına çıkıyoruz, aramızdan bazen şanslı olanlar vergilerini geri alabiliyorlar. Bize katılabilirsiniz.
  • Arkadaşlar imzamdaki uygulamam sayesinde amazon.com ve amazon.de'deki Televizyon, Monitor,Tablet Bilgisayar,Projeksiyon Cihazları,Ekran Kartları,İşlemci,Anakart,Ram,Bilgisayar Güç Kaynağı,Dizüstü,Konsol kategorisindeki satıcısı amazon olan ürünlerin fiyat takibini yapıyorum . Bir indirim olursa bildirim gönderiyorum.Destek olursanız sevinirim. Biraz konu dışı oldu kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 11 Aralık 2017; 23:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

Ödeme ekranında Euro birimi üzerinden alışveiş yaparsanız, paranın çekildiği gün bankanızın euro kuru üzerinden ödeme yapılır. Kargo bilgisine arkadaşınız baksa daha sağlıklı sonuç verir.

Adresi almanya seçince 292 tl oluyor
    türkiyeyi seçince durum böyle ekran kartının fiyatı sepette 247 tl düşüyor ama şöyle bir sıkıntı doğuyor vergi düşülmüş haliyle 247 gösteriyor sevindim bende zotac 1060 6 gb 1115 tl alıcam diye deposito görünce hevesim kursagımda kaldı 1450 geliyor.Vazgeçtim bende.
    Sipariş Özeti
    Ürünler :EUR 247,89
    Posta ve Paketleme Ücreti:EUR 0,00
    İthalat Ücreti Depozitosu:EUR 44,62

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 11 Aralık 2017; 23:45:36 >
  • Vergi çıkar mı bu ürünlere
    2 adet HDMI kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 12 Aralık 2017; 0:2:54 >
  • Vergi çıkmaz ama siparise bir şeyler ekleyip kargo yerine vergi vermek daha mantıklı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Vergi çıkmaz ama siparise bir şeyler ekleyip kargo yerine vergi vermek daha mantıklı gibi

3 tane alırız o halde

• İhtiyaçlarınızı bilemem ama biraz göz gezdirin derim siparişi tamamlamak için

• quote:

Orijinalden alıntı: ekinoxhan

Mouse ihtiyacı olanlar için bir alternatif olabilir.Bestseller ve güzel fiyat.

https://www.amazon.com/Logitech-910-001799-Wireless-Trackball-M570/dp/B0043T7FXE?SubscriptionId=AKIAJ7T5BOVUVRD2EFYQ&tag=camelpopular-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B0043T7FXE

Hocam bu ürün kullanılmış değil mi?

• dewre D kullanıcısına yanıt
    Evet kullanılmış, sıfırı:

Logitech M570 Wireless Trackball Mouse
    www.amazon.com
    Amazon.com: Logitech M570 Wireless Trackball Mouse: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/dp/B0042BBR2S

• Ürünün ücreti ne kadar?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.