Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
260.335
Cevap
2.640
Favori
14.023.074
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Bu ürünü çeksem acaba türkiyeye yollarmı ? Amazon.com yolluyo ama amazon.de satıcı satmıyor diyo acaba satın alsam gelir mi gümrük vergisine kadar her türlü bilginin olduğu ödeme sayfasına geliyor , işlem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaybridX kullanıcısına yanıt
    Bir sitede bu durum ile ilgili yazı yazılmış, yardımcı olabilmek adına aynen aktarıyorum:

"Çok nadir de olsa arada karşılaşılan sorundur. Muhtemelen biri çekilmiş diğeri de provizyanda olmak üzere iki kere çekim yapıldığını görebilirsiniz.

Amazon veya bankanıza baskı yapmanıza gerek yok. Ortalama 10-20iş günü arasında işlem provizyondan düşüp ücret bakiyenize eklenecektir. Çekim sırasında nadir de olsa bir hatadan kaynaklanabileceğinden dert etmeyin.

Yukarıda belirttiğim süre içerisinde iade gerçekleşmeyip karta yansımış ise bankanız ile iletişim kurmanız gerekiyor. Muhtemelen size harcama itirazı formu göndereceklerdir. Siz de formu doldurup fax çekeceksiniz vsvs."

• Bahsettiğiniz ekrana geliyor ise gönül rahatlığı ile ürünü satın alabilirsiniz, sıkıntı çıkarmadan elinize kadar ulaşacaktır.

• Dr. Perry Cox kullanıcısına yanıt
    TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

Bu sayfadan sonra direk bu sayfa gelmekte hocam

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

İlk resimde türkiyeye gelmemektedir demekte ama ödeme ekranı gelmekte ve gümrük vergisi alınmakta çeksem mi acaba hocam

• awsalli kullanıcısına yanıt
    sadece 12v olması yetmez.

cihazın talep ettiği amperi veremezse çalışsa bile sürekli kopmaa yaşabilir fakat korkamınza gerek yok.tr de adaptörler mevcut.

ucre köyde yaşamıyorsanız kolaylıkla bulabilirsiniz.

adaptörü bozulursa da ucunuz kesip cihazla birlikte elektronikçi esnafa götürürseniz 5dk da lehimleyip yeni adaptörü hazırlayacaktır.
  • Kargo takibini nereden yapmak daha saglikli? Amazon siparisler bolumunden takip ettigimde kargo subesinde bekledigi i parcel den baktigimda tesise varmak icin bekliyor diyor

Yollamıyormuş hocam öğrenmiş olduk şiparişi verdim ödemeyi yaptım ama 2 saat sonra mesaj geldi ;

numaralı sipariş için iptal talepinizle ilgili olarak size yazacağız.

Siparişinizin aşağıdaki öğelerini iptal edemedik:

Corsair CO-9050072-WW PWM Fan (LL120 RGB LED, 120mm Güçlü, Aydınlatma Düğümü ve Hub, 2 ayrı ışık döngüsü, 3 paketli) siyah

Teslimatı aldığınızda, kabul etmeyi reddetme seçeneğine sahipsiniz. İstenmeyen öğeleri de iade edebilirsiniz. Online iade merkezimizi ziyaret edin:www.amazon.de/ruecksendezentrum.

Hatırlatıcı olarak, yalnızca daha önce gönderilen öğeler için ücretlendirilirsiniz. İptal edilen siparişlerin öğeleri ücretlendirilmez. Amazon.de sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz,

• quote:

Orijinalden alıntı: thenotoriousmma

Yollamıyormuş hocam öğrenmiş olduk şiparişi verdim ödemeyi yaptım ama 2 saat sonra mesaj geldi ;

numaralı sipariş için iptal talepinizle ilgili olarak size yazacağız.

Siparişinizin aşağıdaki öğelerini iptal edemedik:

Corsair CO-9050072-WW PWM Fan (LL120 RGB LED, 120mm Güçlü, Aydınlatma Düğümü ve Hub, 2 ayrı ışık döngüsü, 3 paketli) siyah

Teslimatı aldığınızda, kabul etmeyi reddetme seçeneğine sahipsiniz. İstenmeyen öğeleri de iade edebilirsiniz. Online iade merkezimizi ziyaret edin:www.amazon.de/ruecksendezentrum.

Hatırlatıcı olarak, yalnızca daha önce gönderilen öğeler için ücretlendirilirsiniz. İptal edilen siparişlerin öğeleri ücretlendirilmez. Amazon.de sitesini ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz,

Siparişi iptal etmeye çalışmışsınız fakat kargo işlemleri başlatılmış. Yani ürün size gönderiliyor.

• Teşekkürler, Dediğiniz blgileri dikkate alacağım.
  • Ödeme ekranına geliyorsa, ürünüde ihtiyacınız varsa alın gitsin. Ödeme ekranına geldikten sonra, yasaklı ürün değilse ürün Türkiyeye giriyor.
  • İlk gelen mesajı atmamışım kusura bakmayın hocam ilk böle mail attıkları için iade ediyim dedim ama ilk gelen mail bu şekilde ;

Lütfen istediğiniz öğeyi gönderemeyeceğimizi anlayın: 'Corsair CO-9050072-WW PWM Lüfter' Türkiye'ye.

Halen garanti kısıtlamaları ve yasal ithalat / ihracat hükümleri, tüm ürünleri Almanya dışındaki ülkelere teslim edemiyoruz demektir. Belli bir ülkeye bir ürün gönderemediğimiz için teknik veya lisans nedenleri olabilir.

Ürün ayrıntı sayfası mesajlaşması, bir öğenin varsayılan adresinize teslim edilip edilemeyeceğini size bildirir. Adres defterinizden bir adres seçebilir, bir Alman posta kodu seçebilir veya bir ülke veya bölge seçebilirsiniz. Varsayılan bir adres seçmediyseniz, varsayılan adresinizi kullanırız, ya da müşteri hesabınıza giriş yapmadıysanız konumunuzu belirlemek için IP adresinizi kullanırız.

Teslimat adresinize belirli bir ürün sunmak mümkün değilse, sipariş işlemi sırasında da bir uyarı göreceksiniz. Çeşitli ürün gruplarının nereye gönderileceği hakkında daha fazla bilgiyi burada bulacaksınız:

www.amazon.de
    Amazon.de Hilfe: Lieferbeschränkungen
    https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201910400

Bununla birlikte, Amazon Marketplace'de ürünlerini satan tüm bayilerin kendi teslim kısıtlamaları olabileceğini lütfen unutmayın. Bu, Marketplace iş ortaklarımızdan birinde bu öğeyi satın alabileceğinizi gösterir.

Hedefimiz, tüm müşterilerimize, Amazon web sitelerinden istedikleri herhangi bir ürün satın alabilmenin ve bu öğelerin hızlı bir şekilde teslim edilmesinin kolaylığını sunmaktır. Bununla birlikte, bir yere veya ülkeye teslimat önerebilmemiz için, altyapımızın ve yerel taşıyıcıların müşterilerimizin bizden beklediği hizmet standartlarını sunabileceğinden emin olmamız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA3AA6F80 -- 11 Aralık 2017; 12:41:17 >

• Tamamdır gönderilmiyor, yılın belirli zamanlarında, Bu ürünler Türkiyeye gönderilmeye başlanıyor.Black friday zamanında gönderilmeyen ürünlerinde bir kısmı gönderilmişt. Ürün Amerikadan gelebiliyor, 148 dolar fiyat çıktı. Şu an stockta yok, ürün stoğa girince göndereceklerdir. Almanya sitesinide ara ara takip edin, arada ürün gönderime açılabilir.

www.amazon.com
    Amazon.com: Corsair LL Series LL120 RGB 120mm Dual Light Loop RGB LED PWM Fan 3 Fan Pack with Lighting Node Pro: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/gp/product/B075VGN4M1/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awsalli -- 11 Aralık 2017; 12:58:54 >

Amazon ile görüştüm ve kendileri ilk çekimi yanlışlıkla yapıp sonra iptal ettiklerini, 3-5 iş günü içerisinde iade edileceğini söylediler.
  • awsalli kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla auto para iadesi yapıcaklar o ürünün çümkü bir ürün daha almıştım teki geliyo diğeri gelmiyo , gelmeyenin ücretini yatırır tahminimce amazon

• Merhaba,

Amazon Almanya'da Logitech 'in bazı ürünleri indirime girmiş (çok değil bir kaç tane) indirim bitimine 8 saat var. Bizim saatimizle gece yarısı 01.00 de bitiyor.

sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 11 Aralık 2017; 17:25:34 >

• abd amazonda logitech g602 indirimde. vergi ve shipping dahil 220 tl ye aldım. sonradan fazladan vergi iadesi de gelirse daha güzel olur. bizde en ucuz 350 tl ye buldum.
  • TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU]

https://www.amazon.de/gp/product/B076S4RT1J/

Dün gece bu ürünü vergi ve kargo dahil 2000tl'ye sipariş ettim. Yarım saat önce i-parcel ile kargoya verdiler. Amazondan ilk defa böyle pahalı birşey alıyorum umarım problem çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 11 Aralık 2017; 17:45:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayatgezi

abd amazonda logitech g602 indirimde. vergi ve shipping dahil 220 tl ye aldım. sonradan fazladan vergi iadesi de gelirse daha güzel olur. bizde en ucuz 350 tl ye buldum.

merhaba,

Ürün Türkiye'ye gönderilmiyor, siz nasıl aldınız?

sağlıcakla
  • Bende zotac 1060 6 gb 1120 tl ama euro kuru 4.85 civarı gözüküyor ama euro şuan 4.51 amazon neye göre hesaplıo?Bide alıcam almanyada arkadaşın dükkanına gidicek 25 aralığa kadar ona ulaşması lazım kargo almanyada ortalama kaç günde teslim ediliyor arkadaş almanya essende.Bide bu türkçe destek sohbet saat kaç aralığında hizmet veriyor bilgilendirebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 11 Aralık 2017; 18:37:49 >
  • ring R kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    hocam bu ürünü almak istiyorum
    www.amazon.de
    Logitech G433 Kabelgebundenes Gaming-Headset, 7.1: Amazon.de: Computer & Zubehör
    https://www.amazon.de/gp/product/B0728J7D3B/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1
    ürün 75 euro gözüküyor ama ödeme ekranına gelince 63+26 ithaalat ücreti cikiyor 89 euro oluyor kulaklıklarda vergimi fazla

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.