Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
75 Misafir (49 Mobil) - 26 Masaüstü49 Mobil
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.303.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    amazon çalışanı tam tersini söylüyo, mangal bile yolluyolarmış mış, hacim ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum. maximum 60-70 cm lik (yatırıp üst üste koyunca 75 e 40 bir kutu olur en fazla) parçalar var içinde ne kadar taşınamaz olabiliki?

geri gelmesinin nedenini amazon çalışanları türkiye e gönderim yapılmayan depodan çıktğını söyleyerek geçiştiriyor, yukarda da belirttiğim gibi. kanepe söylemiyoruz, daha öncede bir çok kişinin koltuk getirmişliği var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderyamf -- 7 Ekim 2017; 2:7:30 >

Orijinalden alıntı: hebelehubele

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

Ürünü satın aldıktan sonra MH'ye 'ürünü türkiyede şu kargo firmasına verebilir misiniz' diye sorsam sizce isteğimi yerine getirirler mi? Çünkü ups kargoya falan verirlerse acayip uzak olucak bana...

hayır opsiyon yok.

İlla ups yani... Neyse türkiye'den alıcaz o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • Bize de i-parcel üzerinden yurtiçi kargo başkasının paketini teslim etmiş, paket benimdir diye doğal olarak teslim almış evdekiler. Üzerinde asıl sahibinin bilgileri yazan amazon barkodlarının yanına benim adres ve bilgileri yazan barkodu yapıştırmışlar ve adamlar fark edememiş bunu.

Aynı süre zarfında benim spor ayakkabı siparişim de i-parcel takip sayfasında "delivered" yazıyor ama bana gelen giden yok. O da büyük ihtimalle yurtiçi kargo dağıtımıydı ve kim bilir nereye teslim edildi. Paket üzerinde telefon numaram yazmasına rağmen kimse aramadı da. Bugün arayıp durumu anlatayım bari, umarım düzelir. Yanlış teslim edilen paketi de kurye gelip alsın... (Hatta belki buraları okuyordur o arkadaş, bana dönüş yapabilir. lightning reaction oyunu çıktı paketin içinden, amazona herhangi yazıp talepte bulunmasına gerek yok)

EHONOMİ ÇOH EYİ...
  • murderyamf kullanıcısına yanıt
    Baya şerefsizlik yalnız bu.

Geçmiş olsun hocam, umarım sorununuz çözülür..

Xiaomi Pocophone F1
  • helll_599 kullanıcısına yanıt
    Ne zaman black Friday ?

Bende bekliyorum.

Ps4 Pro + Fifa 18 olan paketi aldıysanız kendimden söyliyeyim 3 Ekim'de sipariş verdim. Teslimat tarihi bekleniyor gibi şeyler çıktı telefonda konuştum ilk baş stokta yok dediler ama sonra parayı çektiler lakin hala tarih yoktu bir daha telefonda konuştum sonunda 6 Ekim'de kargoya verdiler. (amazon.de sitesiden verdim siparişi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradisia -- 7 Ekim 2017; 14:35:11 >

https://www.amazon.com/gp/product/B01L3J23L0/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
    DH 2007 Üyesi
  • Haber verdiğiniz için teşekkür ederim.Ben aldım da $66.46 tuttu. Sizdede bu fiyat mı tuttu?
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • Ucuz mont vs bulan pm atabilirmi ?

Orijinalden alıntı: akjed

Sakın bulaşma acelen varsa yoksa fiyatları iyi. Güvenliğe takık bir site internette bir sürü şikayeti okursun.

Ben en iyisi black fridayi bekleyeyim hocam tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradisia -- 7 Ekim 2017; 18:55:13 >

● EVGA GeForce GTX 1070 FTW2
    ● Acer Predator XB241H G-Sync 144Hz
    ● HyperX Cloud Alpha Pro Gaming Headset
    ● Creative Sound BlasterX G5 7.1 Headphone Surround HD

Orijinalden alıntı: ezimuse

Amazondan aldığınız ürüne banka tarafından ek taksit fln yaptıran oldu mu hiç? Kartım yapı kredi world.

Eskiden yapıyorlardı şimdi yurtdışı harcamalarında devlet yasak koymuş taksitlendiremiyorsun. Yoksa eskiden axess falan ücretsiz 3 taksit yapıyordu hatta kampanya vs ile.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.