Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12500. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
44 Misafir (24 Mobil) - 20 Masaüstü24 Mobil
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.303.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: mkm5838

30 dolara kadar kulakiçi kulaklık önerisi olan var mı ?

Bluetoothlu istiyorsanız TaoTronics alın.
  • Erdo4 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam yine güzel ürünler almışsınız. 1 ms ile 5 ms arasındaki fark baya var mı merak ettim.
  • Merhabalar. Birkaç gün önce Amazondan aldığım saat elime ulaştı. 80 dolar artı 20 küsür dolar kargo ve vergi ücreti verdim. Gümrükte bu verginin kesilip kesilmediğini nasıl anlayabilirim? Bir de ürün elimize ulaştığında alışverişi tamamlama gibi bir şey var mı aliexpresste olduğu gibi?
    Cevaplarınız için teşekkürler.

sorun olmadan gelirmi arkadaşlar ?
    ✪ Anakart: Asus Prime Z270-A LGA1151 DDR4 ✪ CPU: Intel Core i7-7700K ✪ RAM: G.Skill RipjawsV 16GB 3200MHz DDR4 ✪ GPU: MSI GTX 1050 TI 4GB OC ✪ SSD: Samsung 960 Evo NVMe M.2 250GB ✪ HDD: WD Red WD30EFRX 6TB ✪ Monitör: Dell U2515H 25" 2K ✪ Kasa: Corsair 400C ✪ PSU: Corsair Platinium Hx750i 750w ✪ Soğutucu: Corsair H115i 280 mm ✪ FAN: Corsair Pro ML120 x3 ML140 x2
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsuf

Merhabalar. Birkaç gün önce Amazondan aldığım saat elime ulaştı. 80 dolar artı 20 küsür dolar kargo ve vergi ücreti verdim. Gümrükte bu verginin kesilip kesilmediğini nasıl anlayabilirim? Bir de ürün elimize ulaştığında alışverişi tamamlama gibi bir şey var mı aliexpresste olduğu gibi?
    Cevaplarınız için teşekkürler.

Barkodu okutan gümrükçüye sorabilirsiniz.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadurak

hocam EVGA GeForce GTX 1070 FTW2 yi nerden kaça aldınız aceba

.com dan aldım.

@HellRazor
    Fark olduğuna inanıyorum. En azından R6 Siege için.

@helll_599
    271HU çok iyiydi de FPS oyunlarında 144 fps görmek için o çözünürlükte bir ekran da çok güçlü ekran kartı gerekiyor. 1080 Ti bile kurtarmaz.

Sony Extra Bass Wired Headphones kulakiçi kulaklık (MDRXB510AS/B) 46.44 USD den 28 USD düşmüş. + 5,98 USD kargo ücreti ile alınabiliyor.
    İnceleyebildiğim kadarı ile şuana kadar en düşük 38 USD görmüş.
    Müşteri yorumlarında 5 üzerinden 4 almış.

https://www.amazon.com/Sony-Headphones-Sweatproof-Earbuds-Comfortable/dp/B01MTEU4V9

Orijinalden alıntı: ring

Merhaba,

Sony Extra Bass Wired Headphones kulakiçi kulaklık (MDRXB510AS/B) 46.44 USD den 28 USD düşmüş. + 5,98 USD kargo ücreti ile alınabiliyor.

https://www.amazon.com/Sony-Headphones-Sweatproof-Earbuds-Comfortable/dp/B01MTEU4V9

Acaba ses kalitesi vs açısından iyi bir model midir?

Hali hazırda bir kulaklık canavarı olarak güzel bir modele benziyor ama farklı renkleri olmaması kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: datebir

quote:

Merhaba,

Hali hazırda bir kulaklık canavarı olarak güzel bir modele benziyor ama farklı renkleri olmaması kötü.

Merhaba,

Yorumlardan birisinde (3 yıldız vermiş) "extra" bassların çok kuvvetli olduğunu bu yüzden midleri bastırdığını ve bassların temiz bir ses vermediğini bildirmiş. Ancak çoğunluk memnun. Ben de kablolu kulak içi kulaklık arıyorum, hem müzik dinlemek (ama extra bas olmasın) hem de görüşme yapmak için. Görüşme yapmak için de mikrofon kalitesi iyi olmalı tabi.
    Bir de TaoTronics Active Noise Cancelling Headphones (TT-EP002) bakın isterseniz.https://www.amazon.com/TaoTronics-Cancelling-Headphones-Awareness-Microphone/dp/B0734XD8B5

sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 8 Ekim 2017; 15:44:51 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: datebir

quote:

Merhaba,

Merhaba,

Yorumlardan birisinde (3 yıldız vermiş) "extra" bassların çok kuvvetli olduğunu bu yüzden midleri bastırdığını ve bassların temiz bir ses vermediğini bildirmiş. Ancak çoğunluk memnun. Ben de kablolu kulak içi kulaklık arıyorum, hem müzik dinlemek (ama extra bas olmasın) hem de görüşme yapmak için. Görüşme yapmak için de mikrofon kalitesi iyi olmalı tabi.
    Bir de TaoTronics Active Noise Cancelling Headphones (TT-EP002) bakın isterseniz.https://www.amazon.com/TaoTronics-Cancelling-Headphones-Awareness-Microphone/dp/B0734XD8B5

sağlıcakla

Teşekkürler.

Hali hazırda taotronics bleutooth bh-26us modelini kullanıyorum çok iyi bir marka tavsiye ederim bluetooth kulaklıklarını, görüşme ve ses kalitesi açısından bu seviyede en iyi modelleri üretiyor diyebilriim.

Ama kablolu modellerini kullanmadığım için bir şey dersem yanlış yönlendirmiş olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GUERRA

Ne zaman black Friday ?

Geçen seneki gibi Black friday zamanına doğru dolar deli gibi artmıştı. Şimdi de artıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşımla beraber 2 stetoskop alacağız.İkimiz 50 dolar gift alıp karşılıklı hediye edip 10 dolar kazanmak istiyoruz ve bu 10 doları hediye olarak attığımız 50 dolar ile birleştirip kullanmak istiyoruz.Böyle bi birleşim mümkünmüdür ve amazon bu duruma müsaade ediyor mu ?

Logitech için amazon satış yapmıyor, mekanik aksam cherry ile değişeni bulamadım . Gümrüğe takılacaktır. Corsair com siteden alırsam sıkıntı yok.

Orijinalden alıntı: m-99

Mekanik klavye için logitech g10 romer-g tip mi tercih edilmeli yoksa corsair k70 rapidfire mı alınmalıdır ?

Logitech için amazon satış yapmıyor, mekanik aksam cherry ile değişeni bulamadım . Gümrüğe takılacaktır. Corsair com siteden alırsam sıkıntı yok.

K-70 daha iyi bence .

Steam
  • Arkadaslar bot almak istiyorum. Bir oneriniz var mi ayrica gumruk vergisi odemem gerekiyor mu siparis verince

Gibson Les Paul Studio Satin
  • Ciddi Lama kullanıcısına yanıt
    amazon gümrük vergisini senden peşinen alıyor. ayrıca ödemen gerekmiyor. bot alacaksan gore-tex yada türevi su geçirmez astar kullanan markaların ürünlerinden almanı tavsiye ederim. gore-tex %100 su geçirmiyor. salomon, nort face columbia gibi ürünler kullanıyor gore-tex. jack wolfkin marka kendi su geçirmez malzemsini kullanıyor, adı texapore. o markayı da tavsiye ederim. ben geçen ay şu ürünü aldım. amazonda daha pahalıya geldiği için bu mağzadan aldım.http://www.sportcity.com.tr/Salomon-Authentic-LTR-GTX-Erkek-Bot,PR-1250880.html

su dolu leğende 10 dk beklettim nokta kadar su almadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topalsolucan01 -- 8 Ekim 2017; 17:5:55 >

• Bir arkadaşım ısrarla g910 cherry brown tuşlu al diyor neden bilmiyorum onun dışında herkes corsaire takmış durumda. Logitech normalde bu işlerde daha profesyoneldir ama corsairin bu kadar dillendirilmesinin mantıklı bir gerekçesi var mı ?

Corsairi bu işte öne geçiren ne oldu mesela ?
    STEAM İsmi : Croesus_426588 XBOX Live: Croesus42 Sorunsuz alışverişlerim: Bluelabel, Nuclear, MD07TR, Fossa Olecrani, wNchstR, Eric Cartman, secof, mratt, cemo17_fb, yknzgi, Otakutr, Sterilmikrop ... HERKEZ değil HERKES, DEYİL değil DEĞİL, BEYENMEK değil BEĞENMEK
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.