Şimdi Ara

TR'nin En Büyük Amazon Rehberi [EFSANE KONU] (12499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
44 Misafir (24 Mobil) - 20 Masaüstü24 Mobil
5 sn
260.336
Cevap
2.634
Favori
14.303.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
635 oy
Öne Çıkar
Giriş
    Bu kötü olmuş
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

1 yıldır bir şey almıyordum. Yine cozuttuk.

● EVGA GeForce GTX 1070 FTW2
    ● Acer Predator XB241H G-Sync 144Hz
    ● HyperX Cloud Alpha Pro Gaming Headset
    ● Creative Sound BlasterX G5 7.1 Headphone Surround HD

Hocam,

XB241H ile XB252Q arasında ne gibi fark var acaba? Aradaki fiyat farkına değer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GasiOr -- 18 Ekim 2017; 12:26:11 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exturnell -- 7 Ekim 2017; 21:14:5 >

Orijinalden alıntı: exturnell

Üye olan kişi ile kredi kartının sahibinin aynı olması gerekli mi ? Bir akrabanın kartıyla alışveriş yapmak istiyorum.

Kredi kartı olunca herhangi bir sorun olmuyor. Sanal kart oluşturabilirse karşıdaki kişi daha güvenli olur.

• Beyler buradaki dolandırılma konusunu görünce gerildim, amazon.de ürün elinize geçmeden ücret çekilmez diyor fakat enpara hesabımdan ücret tahsil edildi. konuştuğum bayanda ücret blokeli, ön provizyon yapılmış ücret ürün elinize geçtikten sonra düşecek deniyor fakat bankayı aradığımda bana blokede para gözükmediğini ücretin hesabımdan direk düştüğünü söyledi napıcam bilmiyorum elimde dekont var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 7 Ekim 2017; 22:42:28 >

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Beyler buradaki dolandırılma konusunu görünce gerildim, amazon.de ürün elinize geçmeden ücret çekilmez diyor fakat enpara hesabımdan ücret tahsil edildi. konuştuğum bayanda ücret blokeli, ön provizyon yapılmış ücret ürün elinize geçtikten sonra düşecek deniyor fakat bankayı aradığımda bana blokede para gözükmediğini ücretin hesabımdan direk düştüğünü söyledi napıcam bilmiyorum

elinize geçmeden değil kargoya hazırlanmadan önce para çekiliyor stok durumu kontrol edildikten sonra sorun yok herkeste aynı.
    DH 2007 Üyesi
  • _____________________________
    Monster Tulpar A7 V13 Gaming Laptop
    I7 7700HQ - GTX 1060 6 GB - 16 gb 2400mhz Ram - 256gb m2sata SSD - 1 Tb 7200rpm HDD
    Logitech G910 Orion - Corsair Void Surround Gaming Headset

Social Club : xX_3B_Xx - Battlelog/Origin : xX_3B_Xx - Steam : xX_3B_Xx - Uplay : xX_3B_Xx
  • quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

1 yıldır bir şey almıyordum. Yine cozuttuk.

● EVGA GeForce GTX 1070 FTW2
    ● Acer Predator XB241H G-Sync 144Hz
    ● HyperX Cloud Alpha Pro Gaming Headset
    ● Creative Sound BlasterX G5 7.1 Headphone Surround HD

Hocam,

XB241H ile XB252Q arasında ne gibi fark var acaba? Aradaki fiyat farkına değer mi?

Acer Predator XB252Q modeli amazon.co.uk'da 299 pounda düşmüştü. Kargo dahil 324 pound.

Senin yazdığın 25" 240Hz. Benim yazdığım 24" 144Hz.

240Hz çok gereksiz olur çünkü oyundan 240 fps alman gerekiyor. 144hz en idealidir. (Ayrıca OC ile 180hz oluyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 8 Ekim 2017; 0:32:28 >

• 13 eylulde amazondan yanlışlıkla sipariş verdim. Ardından hemen iptal ettim siteden, ama amazon parayı çekmişti. Provizyonda bekliyordu ben de yatar diye bekledim. 20 gün boyunca hala provizyondaydı.Bankayı aradım iptal işlemi başlatılmamış falan Amazonla görüşün dediler. Amazon chatte konuştuğumda iade işlemleri tamamlandığını söylediler.transaction id dogrulama kodu verdiler. Şimdi ne yapmalıyım bankayla yüzyüze mi görüşmem gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 8 Ekim 2017; 0:42:2 >
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • ilk mesaj ne guzel guncellenirdi hep zaman yok sicak ne var bakamiyorum gerci bir yandan iyi para harcamiyorum ama insan arada istiyor

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : gopgop7@gmail.com | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: helll_599

hayırlı olsun sende imzamdaki monitör yokmuydu zaten niye tekrar aldın ki düşük model galiba sattın herhalde öbürünü

FPS oyunlarda GTX 1070 ile 2K da 144 fps ve üstü alamadığım için sattım. 2K monitörde oynadığım oyunlarda 80-90 FPS alıyordum bu da beni negatif anlamda performansımı etkiliyordu. 1080P ye geçince şimdi 200 FPS ile çok akıcı oynuyorum oyunları artık. Tek sebebi bu monitöre geçmemin.

Tabi bir de 4ms tepkime süresi beni dezavantajlı duruma sokuyordu. 1080P ile 1ms'e geri döndüm. (Oynadığım oyun Rainbow Six Siege)

• Erdo4 kullanıcısına yanıt
    anladım. Ben memnunum yahu monitörden on numara ben pubg oynuyom yetiyor bana güle güle kullan ozmn ürünleri
    Asus Z170 Pro Gaming | ASUS ROG Strix GeForce GTX 1080 Ti 11GB | Intel Core i7 6700K 4.0 Ghz | CORSAIR H100i RGB PLATINUM 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | 2x Noctua NF-F12PWM | 2x Corsair ML140 Pro Rot LED | Hyperx Savage 16 GB 2800Mhz DDR4 CL14 | Corsair 400C Mid-Tower Case
    Evga 650GQ Gold 80+ PSU
    | Samsung 850 Evo 250GB SSD
    LG Ultragear 27GL83A-B 144Hz Gaming Monitor
    | WD 1TB
    Corsair K70 LUX RGB | DXRacer Sentinel Gaming Chair | - Logitech G900 Chaos Spectrum | HyperX Cloud II Gaming Headset Red | Razer Firefly Chroma Cloth Mouse Pad | Samsung UE-55MU9000
  • 30 dolara kadar kulakiçi kulaklık önerisi olan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.