Şimdi Ara

tp-link td-854w 80 port modeme WAN tarafından erişim için kullanılmaktadır hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet in verdiği tp-link td-854w modem de 80 portunu açmam lazım açmaya çalıştığımda 80 port modeme WAN tarafından erişim için kullanılmaktadır. Lütfen Modeme WAN tarafından erişimi devre dışı bırakın. diye uyarı veriyor port açık mı diye kontrol ettiğimde ise kapalı görünüyor acil cevap bekliyorum teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 8 Mart 2013; 11:55:02 >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu arkadaşlar
  • Modemi kapatıp açın fabrika ayarına döndürün ve WAN ' ı devre dışı bırakın. Daha sonra uygun şekilde yeniden port açmayı deneyin. Sonra WAN' ı geri açın. Olmazsa TP-Link desteğe başvurmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

Modemi kapatıp açın fabrika ayarına döndürün ve WAN ' ı devre dışı bırakın. Daha sonra uygun şekilde yeniden port açmayı deneyin. Sonra WAN' ı geri açın. Olmazsa TP-Link desteğe başvurmanızı öneririm.

Modem i fabrika ayarlarına döndürdüm.Wan ı devre dışı bırakmayı denemedim deneyeyim.Cevap için teşekkürler
  • wan ı kapatma gibi bi seçenek yok

Lütfen biri yardım etsin
  • Değerli Müşterimiz ;

TTNET Kampanyalı veya Türk Telekom Lokum Kampanyası dahilinde almış olduğunuz TP-LINK marka modeminizin anlaşmalar gereği teknik destek ve teknik servis hizmetini (yazılım, donanım, garanti şartlarına) SENTİM BİLİŞİM vermektedir.Mail adresi üzerinden ( modemdestek@sentim.com.tr ) irtibata geçip probleminizi açıklayıcı bir dilde bildirmenizi rica ederiz. Çağrı Merkezi : 444 02 94 iyi günler dileriz.
  • ottmn kullanıcısına yanıt
    ben de çok uğraştım ama web arayüzünden portları açamadım.
    hemen aklıma telnet erişimi geldi.

aşağıdaki adımda anlatacağım yol üzerinden giderek gerekli parametreleri değiştirerek siz de 80 numaralı portu dilediğinizce kullanabilirsiniz.

öncelikle win7 ve win8'de telnet yüklü gelmiyor Windows özelliklerini aç veya kapat programı vasıtasıyla telnet'i aktif hale getiriyoruz.
    -yeda harici bir telnet istemci ile (putty gibi) bağlanıyoruz-
    komut istemini açıp;

telnet 192.168.1.1

yazıyoruz ve enter'e basıyoruz
    kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girdikten sonra (default: admin / ttnet) sırasıyla;

config

portforward add protocol tcp enable comment web localip 192.168.1.3 localport 80 interface pppoe1 pubport 80

komutlarını çalıştırıyoruz.
    sonrasında ister exit komutuyla çıkın ister komut istemi penceresini kapatarak işlemi sonlandırın ve gülegüle kullanın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hicorotti kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama artık o modemi kullanmıyorum yinede aynı sorunu yaşayan arkadaşlar olursa yardımcı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.