Bildirim
Airties Air 5650 Modemlerde Gigabit Wan Portunu Aktif Etmek [ÇÖZÜM YOLU]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

6 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
-
-
sizin firmware nedir acaba, 1.0.0.15 benimki...ttnet cihazı değil, torrent acık... -
quote:
Orijinalden alıntı: hozes
sizin firmware nedir acaba, 1.0.0.15 benimki...ttnet cihazı değil, torrent acık...
Modemi fabrika ayarlarına alıp dener misin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
quote:
sizin firmware nedir acaba, 1.0.0.15 benimki...ttnet cihazı değil, torrent acık...
Modemi fabrika ayarlarına alıp dener misin.
hocam airties sitesinde de baktım klavuza, sizin dediginiz gibi sol tarafta ethernet yazısı göstermiyor ordada...aksama deneyeyim ama değişeceğini sanmam...
wan portuna takıp kabloyu öyle mi denesem, aktif olmadıgı için mi diyecem ama sacma oda...
sizin firmware nedir? -
Direk wan portuna tak ethernet kablosunu bende bu şekilde yaptım lan1 de takılıydı ayardan sonra wan portundan bağlandım
firmware olarak ya en eski versiyon 0.5 torrent kullanacağın zaman 0.10 son firmware sürümünü hiç gözüm tutmadı torrentte istediğim performansı hiç alamıyorum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Normandia_06 -- 17 Şubat 2015; 11:21:51 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Normandia_06
Direk wan portuna tak ethernet kablosunu bende bu şekilde yaptım lan1 de takılıydı ayardan sonra wan portundan bağlandım
işte bende arkadasın dedigi soldaki ethernet1 yok, acaba kabloyu takınca mı aktif oluyor, ondan sonra mı cıkar? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Normandia_06
işte bende arkadasın dedigi soldaki ethernet1 yok, acaba kabloyu takınca mı aktif oluyor, ondan sonra mı cıkar?
wan portundan bu ayarı yapmadan direk takarsan modem arayüzüne bile girilmez diye biliyorum ama emin değilim deneyin yinedebelki firmware versiyonundan olabilir 15 değil de bir önce ki versiyonu deneyin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Normandia_06 -- 17 Şubat 2015; 11:27:44 >
-
torrent kullandıgım için gecebilecegim sürüm hangisi?
donanımcı123 acaba hangi firmware de kullanıyor? -
Wan portuna birşey takılı olmasada çıkması lazım, zaten bu ayarı yapmadan wan portuna takarsanız pc ip almaz arayüze girilmez, benim versiyon 1.0.0.15.
Fabrika ayarlarına aldınız mı modemi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 17 Şubat 2015; 12:22:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aksama alıp deneyecem hocam -
quote:
Wan portuna birşey takılı olmasada çıkması lazım, zaten bu ayarı yapmadan wan portuna takarsanız pc ip almaz arayüze girilmez, benim versiyon 1.0.0.15.
Fabrika ayarlarına aldınız mı modemi ?
ben bu ayarları wifi baglıyken modem arayüze girerek yapıyorum, ethernet baglı bilgisayardan değil laptoptan..onunla bir alakası yoktur herhalde... -
quote:
torrent kullandıgım için gecebilecegim sürüm hangisi?
donanımcı123 acaba hangi firmware de kullanıyor?
fabrika ayarlarına dönüp denedim ama sonuc nafile...neden acaba? -
Wan portuna bi takarmısın kabloyu ip alacakmı bakalım. Yani ttnet modemi değilse aynı fw de sourn olmaması gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 17 Şubat 2015; 19:08:11 > -
quote:
Wan portuna bi takarmısın kabloyu ip alacakmı bakalım. Yani ttnet modemi değilse aynı fw de sourn olmaması gerekir.
hocam cözdüm,
internet ayarları kısmından ethernet wan etkin değil yaptım, ethernet 1 solda cıktı, daha sonra dedigin gibi yaptım kaydettim... -
quote:
quote:
hocam cözdüm,
internet ayarları kısmından ethernet wan etkin değil yaptım, ethernet 1 solda cıktı, daha sonra dedigin gibi yaptım kaydettim...
yalnız şimdidesöyle bir sorun var,bilgisayar windows gelmeden modem arayüz 1gpbs gösteriyor,windows acılınca 100mps -
quote:
quote:
quote:
hocam cözdüm,
internet ayarları kısmından ethernet wan etkin değil yaptım, ethernet 1 solda cıktı, daha sonra dedigin gibi yaptım kaydettim...
yalnız şimdidesöyle bir sorun var,bilgisayar windows gelmeden modem arayüz 1gpbs gösteriyor,windows acılınca 100mps
Ethernet kartın 100 mbit olabilir mi? -
hocamanakart gigabyte p67ud4-b3
özelliklerinde 1gigabit yazıyor...windows gelince 100mbit geciyor... -
kabloyla alakalı olabilirmi hocam, bütün ethernet kabloları 1gigabitdesteklermi, benim 10metre 10liraya aldıgım bir kabloydu
Benzer içerikler
- cihazın ağa bağlanması zaman aşımına uğradı
- ağda oturum açın
- td-w9970 firmware
- superbox kota sorgulama
- zyxel vmg3625-t50b yorumlar
- wps nedir
- wlan ışığı yanmıyor
- modem kurulumu
- wifi 7
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X