Bildirim
TOYOTADA LPG YE GARANTİ VEREN BAYİİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: zgbayraktar
Arkadaşlar 1.33 corolla alacagim İstanbul da motor garantisi bozulmadan nasil LPG taktirabilirim
Bu konu hakkında bilgi verirseniz memnun olurum
İstanbul hakkinda bilgim yok ama Adana Onatça garantiyi bozmadan kendisi takiyor
Brc my 11. Ama piyasadan 800 tl fazla para istiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Servis ne diyor? Önerdiği bir yer vs.var mı? Gerçi bizimki Seat ama, Ümraniye Kayadibi, lpgden garanti bozulmadığını, istediğimiz yere taktırabileceğimiz söylendi
Sakarya Toyotada aynısını yapıyor. Bildiğim kadarıyla işin mantığı garantiyi LPG firması veriyor. Servisede bu bayiye gelme şartı var. -
Bir kaç bayiyi aradim
Alj
Derindere aklima gelenler hepsi motor garantiden cikar diyor
Pazartesi tekrar arastiracagim
Sakarya bayii landirenzo ile anlaşmış garantiyi bozmadan takıyor. Ayrıca aracınız 50 000 km nin altındaysa 0 km olmasa bile landirenzo motor garantisi veriyor. Ben 1.33 corollama taktırdım çok memnunum araç resmen yakmıyor tuvalete bile araba ile gidiyorum.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- araç muayene randevu saatinden önce gitmek
- aracın perte çıkmasını istemiyorum
- 2 numara cam filmi
- peugeot 508 paket sıralaması
- fiat 500l neden tutulmuyor
- byd seal u dm-i türkiye fiyatı
- audi a3 yeni kasa
- turka araç muayene istasyonu
- suzuki jimny 5 kapı türkiye
- renault trafic 5+1 sıfır fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X