Şimdi Ara

Adana'da servis arıyorum.(LPG)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
12.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 99 model skoda octavia 1.6 glx marka aracıma sıralı lpg taktırmak istiyorum.Adana da bana yardımcı olacak bir servis varmıdır.Tabi yeterli bilgi,deneyim ve ekipmana sahip,sorunsuz kurulum yapan bir servis olmalı.Marka olarak fiyat yönünden uygun olması ve markaların aşağı yukarı aynı olması nedeniyle Atiker i düşünüyorum.Fiyatının uygun olması halinde başka markalarıda tercih edebilirim.Şimdiden teşekkür....

• baraj yolunda alpetin arkasında fırat lpg var benim bildiğim öyle konuşmaya fiyatları sormaya falan gitmiştim ama atiker takmıyorlardı. adamlar bmv 520ye takıyolartdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 25 Şubat 2008; 18:23:01 >
  • adana metro aı.veriş merkezi karşısı olgun lpg ben landi renzo takdırmıştım
  • slm ben Adana Kozan ilçesinde faaliyet gösteren Kozan Otogaz firmasının sahibiyim. size fiyatlar hakkında bilgi vermek istiyorum.

LANDİ: peşin-1400ytl taksitli 130x12 ay=1560

LANDİRENZO: peşin-1500 ytl taksitli 140x12=1680

ZAVOLLİ:peşin-1400 ytl

KME: peşin-1300 ytl

FEMA SIRALI KİT: peşin-1100 ytl taksitli 110x12=1320

STAFANELLİ: peşin 1200 ytl taksitli 115x12=1380

aracınıza sistem 3-4 saat içinde takılıp sorunsuz bir şekilde 2yıl garantili olarak teslim edilir.

iritbat: 0555 681 8520
  • Adana da Zavoli Bölge Bayii var.

www.zavoli.com.tr den adres ve teline bakabilirsin.

2005 den beri zavoli kullanıcısı olarak ZAVOLI rahatlığını ve memnuniyetini özellikle belirteyim dedim.

İyi günler
  • Birde bu arkadaşlarla görüşmenizi tavsiye ederim

1 ADANA AKAN OTOGAZ
    Yurt Mh. Kıyı Boyu No:
    180/A Seyhan
    0 322 228 34 53 0 322 228 34 53 MEHMET AKAN
    2 ADANA
    POLAT LPG TÜP TANK 'MAL.YED.
    PARÇ. LTD. ST'.
    Yeni Yurt Mh. 43. Sokak
    No: 3
    0 322 226 66 16 0 322 226 66 16 MEHMET POLAT
    3 ADANA MES'N SERV'S H'Z. LTD. ST'.
    Girne Bulvarı No: 319
    Yüregir
    0 322 346 10 00 0 322 346 45 55 AL' RIZA YEN'CE
  • benim bildiğim sıralı sistemde en güzel marka tartarini fiyatı yüksek ama kalite...
    adana da kıyı boyu da bayisi var memnun kalırsın..
    sorun yaşamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara’da BMW servis tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Ankara'da kia servisi önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Biz polat otogazda 2 araca BRC taktırdık çok ta memnunuz. İsterseniz bir bakabilirsiniz.
  • Adana ilinde bulunan ATİKER yetkili servisinin mükemmel iş çıkarttığını okumuştum ve müşterileri bayağı bu servis hakkında övgü dolu yazı yazmışlardı,birde Atikeri düşünün derim,Çünkü Ülkemin malı,hepimizin malıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okifi -- 12 Nisan 2008; 17:33:39 >
  • Merhaba ,

ben de landi renzo taktırmayı düşünüyorum,

siz taktıralı bir kaç ay olmuş , memnunmusunuz? Benzine göre acaba %kaç tasarruf sağlıyorsunuz?
    Adanadaki Olgun lpg nin telefonu varsa verebilirmisiniz numarasını mümkünse?

quote:

Orjinalden alıntı: erdemkaraman35

adana metro aı.veriş merkezi karşısı olgun lpg ben landi renzo takdırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sularslan -- 1 Mayıs 2008; 23:09:49 >
  • TÜRKİYE DE MALESEF SRL SİSTEMDE YERLİ FİRMALAR ÇOK FAZLA BAŞARILI DEĞİL BİZ TEKNOLOJİYİ AVRUPADAN ÇOK GERİDEYİZ UYGUN FİYATA KALİTELİ SRL SİSTEM DÜŞÜNÜYORSAN KME VEYA EUROKA 4 CİHAZINI TAKTIRMANIZI TERCİH EDERİM ADANA DA FIRAT LPG BARAJ YOLU HASTANELER KAVŞAĞI ALPET PETROL ARKASI 322 227 80 87 - 82 11 - 428 33 71 NOLU TLF İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ
  • ADANA DA ZAVOLİ YETKİLİ BÖLGE DİSBİRATÖRÜ FIRAT LPG VAR 322 428 33 71 - 227 80 87 - 227 82 11 NL TLF VEwww.firatlpg.com adresine bakınız
  • landirozya , landi , brc , lovato çalışma sistemi enjektörler sesli çalışır benzinli araç lpg de iken sanki dizel araç gibi çalışmaya başlar bence tercih etmeyin sizlere bir dost bir vatandaş tavsiyesi ZAVOLİ , ROMANO, KME , EUROKA 4 CİHAZINI ÖNERİRİM 322 428 33 71 - 227 80 87 fırat lpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: akinsapmaz

99 model skoda octavia 1.6 glx marka aracıma sıralı lpg taktırmak istiyorum.Adana da bana yardımcı olacak bir servis varmıdır.Tabi yeterli bilgi,deneyim ve ekipmana sahip,sorunsuz kurulum yapan bir servis olmalı.Marka olarak fiyat yönünden uygun olması ve markaların aşağı yukarı aynı olması nedeniyle Atiker i düşünüyorum.Fiyatının uygun olması halinde başka markalarıda tercih edebilirim.Şimdiden teşekkür....

atikeri düşün derim.1200 ytl 10 taksit.aradaki farkla 1 yıl gezersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan_dayanikli

landirozya , landi , brc , lovato çalışma sistemi enjektörler sesli çalışır benzinli araç lpg de iken sanki dizel araç gibi çalışmaya başlar bence tercih etmeyin sizlere bir dost bir vatandaş tavsiyesi ZAVOLİ , ROMANO, KME , EUROKA 4 CİHAZINI ÖNERİRİM 322 428 33 71 - 227 80 87 fırat lpg

Hasan bey,

Romano sıralı sistem takıldıktan sonra aracım ancak 3-4 marşta çalışıyor bu durumu nasıl açıklarsınız? bana araç ilk çalışmada benzinle çalışıyor demeyin onu biliyorum fakat bu durum dönüşümden sonra meydana geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

landirozya , landi , brc , lovato çalışma sistemi enjektörler sesli çalışır benzinli araç lpg de iken sanki dizel araç gibi çalışmaya başlar bence tercih etmeyin sizlere bir dost bir vatandaş tavsiyesi ZAVOLİ , ROMANO, KME , EUROKA 4 CİHAZINI ÖNERİRİM 322 428 33 71 - 227 80 87 fırat lpg

Hasan bey,

Romano sıralı sistem takıldıktan sonra aracım ancak 3-4 marşta çalışıyor bu durumu nasıl açıklarsınız? bana araç ilk çalışmada benzinle çalışıyor demeyin onu biliyorum fakat bu durum dönüşümden sonra meydana geldi.

slm stilock ,
    GEÇ ÇALIŞMA YAPIYORSA LPG CEYRANINI ENJEKTÖR VEYA BOBİNDEN DEĞİL KONTAK CEYRANINDAN ALINMASI GEREKİYOR FIRAT LPG YE GEÇERSENİZ DURUMU ANLATIN GEREFKEN YAHPUILACAKTIR.

• ben peugeot 206 ya taşkın da taktırdım lpg ile ilgili hiçbir problem yaşamadım taktıralı 2 aydan fazla oldu araba 5000 km yol yaptı kız bakkalın orada atiker taktırdım memnunum. landi tavsiye edecektir sallama kar marjı yüksek :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stilock

quote:

Hasan bey,

slm stilock ,
    GEÇ ÇALIŞMA YAPIYORSA LPG CEYRANINI ENJEKTÖR VEYA BOBİNDEN DEĞİL KONTAK CEYRANINDAN ALINMASI GEREKİYOR FIRAT LPG YE GEÇERSENİZ DURUMU ANLATIN GEREFKEN YAHPUILACAKTIR.

Geldim tesisatı kontrol etmediler ki? yazılıma baktılar normal dediler lpg ile alakalı sorun değil servise gidiyorum benzinle alakası yok sistem faal artık kendi göbeğimizi keser olduk yaklaşık bir haftadır benzinde biniyorum aracın çalışması düzelmeye başladı ama tam değil bu da benzin ecusunun LFT ve SFT ayarlarının kaydığına delalet ediyor bu durumda ilk montaj aşamasında lpg ayarının benzin enjektörüne bire bire yakın yapılmamasından zaman içinde kayma yapması sebebiyet veriyormuş.

• selam

bende fırat lpgde romano taktırdım avensise ufak tefek problemler oldu tabi ama fırat lpgde ilgi alaka 0 hele orda bir makine mühendisi varki sorma güya hemşehrimiz adamın bizi salladığı yok. bu fırat lpgyi kesinlikle tavisye etmiyorum sadece adı var başkada bi haltı yok... bu arada lpgtaktıracak olanlara tavisyem taşkın otogaz ve atikerdir. hasan taşkına selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 31 Ağustos 2010; 10:01:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

selam

bende fırat lpgde romano taktırdım avensise ufak tefek problemler oldu tabi ama fırat lpgde ilgi alaka 0 hele orda bir makine mühendisi varki sorma güya hemşehrimiz adamın bizi salladığı yok. bu fırat lpgyi kesinlikle tavisye etmiyorum sadece adı var başkada bi haltı yok... bu arada lpgtaktıracak olanlara tavisyem taşkın otogaz ve atikerdir. hasan taşkına selamlar

Hasan bey,

Bu yorumlar Fırat lpg için çok üzücü ,Oysa Halil bey çok ilgili malesef oda İzmirde. Gelen aracı ilk çalışmada benzinle çalışıyor deyip suya sabuna dokunmamak olmaz göstermelik laptopa bağlayıp (1 dakika) lpgde bir sorun yok demek çok inandırıcı gelmiyor. Sayenizde LFT ve SFT değerlerinin ne olduğunu öğrendik. Sizin aracın motorunda sorun var deyip takmak istemediğiniz kiti başka bir firma taktı hemde "bak sonra sök desen sökmem" telkininde bulunmadan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.