Şimdi Ara

İzmir'de opel yetkili servis önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar... ben İzmir'e yeni geldim. İzmir'de kavuklar dışında işini temiz yapan bir yetkili servis önerebilir misiniz?

• Egem otomotiv vardı alsancak tarafında, tatil için gittiğimizde arkadaş 10 000 bakımını orada yaptırmıştı. Gayet ilgili ve hızlı bir servisti. Biz kordonda kahvaltımızı edip gezene kadar aracın işlemlerini tamamlamışlardı, çok memnun kalmıştık.
    Yani tavsiye edebilecek kadar bir deneyim kazanmadık belki ama izlenim olarak son derece tatmin etmişti bizi.
    Kendime 4 kural koydum! Alkol alma, Hızlı gitme, Hızlı gitme, Hızlı gitme. *Sonra kendime 4 kural daha koydum! Hatalı sollama, Makas atma, Emniyet kemeri tak, Daha yavaş git. * En önemlisi "Arabada sevişme!"

Mazut Pawıı ~~ Kendi Mazotumu Üretmeye Çalışırken Kimyager Olacağım.. ~~
  • Arkas var fakat size uzak gelebilir. Çiğli'de.
  • kavuklar da bi görevli var, ne denir bilmiyorum yani arabayı teslim ettiğiniz ve işlem yaptığınız kişi işte.. hala aynı adam mı var bilmiyorum ama suratsız gıcık herifin tekiydi.. bir kere götürmüştüm bi dahada götüreceğim zaman düşünürüm açıkcası..
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

kavuklar da bi görevli var, ne denir bilmiyorum yani arabayı teslim ettiğiniz ve işlem yaptığınız kişi işte.. hala aynı adam mı var bilmiyorum ama suratsız gıcık herifin tekiydi.. bir kere götürmüştüm bi dahada götüreceğim zaman düşünürüm açıkcası..

Katılıyorum çok uyuşuk ve suratsızlar bir kez götürdüm bin pişman oldum kavuklar olmasın da neresi olursa olsun diyorum.

kavuklar da bi görevli var, ne denir bilmiyorum yani arabayı teslim ettiğiniz ve işlem yaptığınız kişi işte.. hala aynı adam mı var bilmiyorum ama suratsız gıcık herifin tekiydi.. bir kere götürmüştüm bi dahada götüreceğim zaman düşünürüm açıkcası..

Şeref bey mı ?

Kısa boylu kambur hafif, saclarını yana tarıyor siyah saçlı .)

Bu arada kavuklar dişinde hepsi iyidir .)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gözlüklü bir kertenkele var direk servisin girişinde sağda duruyor ne zaman gitsem ondan mı bahsediyosun :)

ya ben bu kavuklara iki defa gittim bi daha da ne civarında dolanırım ne de ankara asfaltından geçerim. lanet ettim ya.

1. götürüşümde marş motoru bozulmuştu. motoru indirecez dediler. tamam dedim. arabayı aldıktan sonra şehir dışına çıktım baktım arıza lambası yandı ve araba 100 ü bile zorla görmeye başladı. denizlide sanayiye girdim usta direk sordu senin motoru mu indirmişler diye :) turbo sensörünü yerine oturtmamışlar dedi. saolsun oturttu ve gönderdi bizi :)

2. götürüşümde hiç bir sorun yoktu arabada. dönemlik bakım için götürdüm götürmez olaydım. servisten çıktıktan sonra motordan saat gibi bi ses geliyodu. geri götürdüm şimdi de kendilerinin oluşturduğu hatayı bana kitlemeye çalışıyorlar. bununla beraber servisten çıktıktan hız göstergesi ara ara çalışmıyor. bagaj kapağı havada durmuyor (neymiş amartisörde sorun varmış), kapı açma kolu her an elimde kalacak halde. o gözlüklü kertenkelenin de dediği laf bitirdi beni zaten : bu arkadaşlar sizden bizden daha iyi biliyorlar bu arabaları diyo :) ulan aynı arkadaşlar değil miydi turbo sensörünü yerine oturtamayan arkadaşlar... çok sinirlendim arkadaşlar kusura bakmayın ya :)

edit : adminler şu kavuklar mı lavuklar mı her neyse onunla ilgili doğrudan başlık açıp başkalarını da uyarmamız mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkrdgn -- 28 Nisan 2012; 16:57:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

Çiğli uzak olmazsa Arkas iyidir...

Henüz İzmir'in idari yapısını çözemediğim için soruyorum : internette arkas otomotiv çıkıyor. adreste çiğli değil karşıyaka yazıyor. doğru mudur? bizim buraya bornova diyolar ama çöp konteynırlarında bayraklı belediyesi yazıyor :) çözemedim :)

Orijinalden alıntı: ilkrdgn

quote:

Henüz İzmir'in idari yapısını çözemediğim için soruyorum : internette arkas otomotiv çıkıyor. adreste çiğli değil karşıyaka yazıyor. doğru mudur? bizim buraya bornova diyolar ama çöp konteynırlarında bayraklı belediyesi yazıyor :) çözemedim :)

mechul bir yerdesiniz siz o zaman

• mercanlar iyidir

Orijinalden alıntı: `bELa

quote:

Şeref bey mı ?

Kısa boylu kambur hafif, saclarını yana tarıyor siyah saçlı .)

Bu arada kavuklar dişinde hepsi iyidir .)

evet şeref adı.. demekki herkes şikayetçi ondan.. servisteki elemanlarla konuştuğumda onlarda yakınıyodu her gelen onun hakkında bişeyler diyomuş elemanlara

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

quote:

mechul bir yerdesiniz siz o zaman

valla özkanlar diye bir cadde var biraz ilerde ve bornova merkeze pek bi mesafe yok ama anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: stochastic34

mercanlar iyidir

burda gördüğüm arabaların pek çoğunun plakasında ya şu lavuklar ya da mercanlar yazıyor.. bunlar da aşırı kodaman olmasınlar diğerlerini ilk kez görüyorum-duyuyorum. biraz daha gariban servsiler heralde

quote:

mercanlar iyidir

burda gördüğüm arabaların pek çoğunun plakasında ya şu lavuklar ya da mercanlar yazıyor.. bunlar da aşırı kodaman olmasınlar diğerlerini ilk kez görüyorum-duyuyorum. biraz daha gariban servsiler heralde

mercanları bilmiormda kavuklar baya bi godoman.. 10 civarı benzin istasyonu, opel citroen nissan chevrolet bayisi, şimdide koca bina dikiyolar galerilerinin yanına..

edit: oğullarında bi ara corvette vardı en son gördüğümde maseratti gt.. aynı zamanda akp millet vekili falanlar sanırım.. malatyada da aynı şekilde bayileri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 30 Nisan 2012; 21:31:49 >

• quote:

quote:

quote:

mercanlar iyidir

mercanları bilmiormda kavuklar baya bi godoman.. 10 civarı benzin istasyonu, opel citroen nissan chevrolet bayisi, şimdide koca bina dikiyolar galerilerinin yanına..

edit: oğullarında bi ara corvette vardı en son gördüğümde maseratti gt.. aynı zamanda akp millet vekili falanlar sanırım.. malatyada da aynı şekilde bayileri var

desene açacağım dava boşa gidecek o zaman :( bari dava dilekçesini kabul etseler yeter :)

• quote:

quote:

quote:

mercanlar iyidir

Beyaz range rover'da var. Kvk plaka.

• Egem iyidir.
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.