Şimdi Ara

Toyotada işe başlıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
17.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Toyota fabrikasında kalite kontrolcü olarak işe başlıcam çıkan modeller yada yeni modeller banta girdiğinde ilk ben ve sizler biliceksini pazartesi gününden itibaren merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Toyota'da Çalışmak: Kapsamlı Bir Kılavuz

Toyota'da bir kariyere başlamayı mı düşünüyorsunuz? Bu kapsamlı kılavuz, işe alım sürecinden maaşlara ve sosyal haklara kadar Toyota'da çalışmanın tüm yönleri hakkında bilgi sağlayacaktır.

Toyota İşe Alım Süreci

Toyota'ya başvurmak, özgeçmişinizi ve ön yazınızı çevrimiçi olarak göndermekle başlar. Uygun adaylar, telefon görüşmesi veya video konferans görüşmesi için davet edilecektir. Bundan sonra, eleme sürecini tamamlamak için yüz yüze bir görüşme yapılacaktır. İşe alım süreci genellikle birkaç hafta sürer.

Toyota Çalışan Yorumları

Toyota çalışanları genel olarak olumlu yorumlarda bulunur ve şirketi mükemmel sosyal hakları, kapsamlı eğitim olanakları ve destekleyici çalışma ortamı nedeniyle överler. Ayrıca, Toyota'nın yenilikçi ve geleceğe dönük bir şirket olmasını takdir ederler.

Toyota Maaş

Toyota'da maaşlar pozisyona, deneyime ve konuma göre değişir. Genel olarak, Toyota maaşları endüstri ortalamasının üzerindedir. Ayrıca, Toyota çalışanlarına rekabetçi bir yan haklar paketi sunar.

Toyota Çalışma Saatleri

Toyota'da çalışma saatleri pozisyona ve departmana göre değişir. Ancak çoğu ofis çalışanı normal mesai saatlerine (09:00-17:00) uyar. Üretim tesislerinde çalışanlar için vardiyalı çalışma saatleri olabilir.

Toyota Sosyal Haklar

Toyota çalışanları kapsamlı bir sosyal haklar paketinden yararlanır. Bu paket şunları içerir:

• Sağlık ve diş sağlığı sigortası
    • Uzun vadeli engellilik sigortası
    • Yaşam sigortası
    • Emeklilik planı
    • Ücretli izinler ve tatiller
    • Eğitim olanakları

Sonuç

Toyota'da çalışmak, herkes için uygun olmayabilecek zorlu ve ödüllendirici bir deneyim olabilir. Ancak rekabetçi maaşlar, kapsamlı sosyal haklar ve yenilikçi bir çalışma ortamı arayanlar için Toyota mükemmel bir seçenek olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hayırlı olsun..müh olarak mı?
  • İşiniz hayırlı olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Arkadaşlar merhaba Toyota fabrikasında kalite kontrolcü olarak işe başlıcam çıkan modeller yada yeni modeller banta girdiğinde ilk ben ve sizler biliceksini pazartesi gününden itibaren merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim

Hayırlı olsun ama dikkat et işten attırma kendini
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    Yok hocam operatör olarak. Banttan çıkan aracları eksiği varmı çiziği varmı vuruğu varmı renk hatası varmı diye kontrol edip çıkışına izin vericem

• Hayırlı olsun.

Rahat olsa gerek.
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Rahatlık konusunda şöyle söylim elimizde formlarla çıkan aracın beni ilgilendiren kısmını kontrol edip onay vermek sadece. Mesela çamurluk ve kaputun arası 0.5 mm açıklık olmalı bunu gözünle ölcüp onaylıyorsun yada arkada mesela verso yazısı sağ sola +%0.5 -%0.5 eğimden fazla olmamalı tabi bunu göz ile ölçüyorsun

Zormu kolaymı sen düşün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çamurluk ne işe yarar
    7 yıl önce açıldı
    Spor yay ne işe yarıyor?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun. Mümkünse bilgilendirmelerinize foto.da eklerseniz daha bir güzel olur, buralarda şenlenir...

• mayış ne dostum
  • CaNeRR kullanıcısına yanıt
    950 maaş + 3 aydabir maaş kadar pirim sabah 7 akşam 5 ve akşam 5 gece 3 2 vardiya olarak. Haftasonu tatil

• senersongur'a da finans departmanından bir iş ayarla da iflas ettirsin toyota'yı..
  • quote:

Teşekkürler

Rahatlık konusunda şöyle söylim elimizde formlarla çıkan aracın beni ilgilendiren kısmını kontrol edip onay vermek sadece. Mesela çamurluk ve kaputun arası 0.5 mm açıklık olmalı bunu gözünle ölcüp onaylıyorsun yada arkada mesela verso yazısı sağ sola +%0.5 -%0.5 eğimden fazla olmamalı tabi bunu göz ile ölçüyorsun

Zormu kolaymı sen düşün

Gözle ölçülmez o.

Ekipmanı vardır.

Eğer dediğin gibi GÖZLE ölçülüyorsa vah bu ülkede üretilen araçları alanların haline.

Boşuna millet ithale yönelmiyor.

• quote:

950 maaş + 3 aydabir maaş kadar pirim sabah 7 akşam 5 ve akşam 5 gece 3 2 vardiya olarak. Haftasonu tatil

oo iyimiş dostum hayırlı olsun
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Şöyle söylim hepsi ekipmanlarla yapıldıktan sonra geliyor önümüze makinadan kaçan vamı diye. Toyota ismi çnce kaliteyi ve sıfır hatayı önce çıkartıyor

• hadi bakalım hayırlı olsun. . . işe başlayınca görüşlerini ve ortamdan ss bekliyoruz ona göre. . .
  • quote:

Şöyle söylim hepsi ekipmanlarla yapıldıktan sonra geliyor önümüze makinadan kaçan vamı diye. Toyota ismi çnce kaliteyi ve sıfır hatayı önce çıkartıyor

İyi o zaman

Foto bekleriz
  • hayırlı olsun dostum . Ss bekliyoruz ortamın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun yeni işinizde başarılar dilerim

• quote:

Hocam maaş düşük değil mi ? Gece vardiyası bile varmış. Bu arada hayırlı olsun. İşinizde başarılar dilerim.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    İlk girdiğiniz yerde size 1500 veren neresi var lise mezunuyum kadroya geçersem inşallah 1600 aylık ve 3 aydabir primle 2000 lirayı geçiyor. Sene içinde orimler haricinde 3 kere bonus adı altında maaş primi veriyorlar

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.