Şimdi Ara

Toyotada işe başlıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
85
Cevap
4
Favori
17.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yuh toyota ya bak 950 lira maaş veriyor vallahi çalışmam :/
  • ykpnrgz Y kullanıcısına yanıt
    Sanırım tam benim işim normaldede biraz simetri hastalığım varsır işte hasatalığı ortturıp günlük yaşantımı olumsuz etkilemesinden korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun,
    Maaş asgari ücretten hallice, çalışma şartları benim gibi 40 merdiven dayamış biri için ağır... Ama devamlı sıfır araba kokusu olacak etrafta o güzel bir şey...
  • webmaster-mt kullanıcısına yanıt
    Lise mezunu ve ilk girişte 1500 tl vermelerini beklemiyordjm ben zaten beni ac bırakmasın yeter evli değilim kira derdim yok kadroya geçtiğim zaman devlet memuru gibi olucam ki benim operatör olarak kaşmaya hiiiç niyetim yok

• Hayirli olsun eski iş yerim girebilecek en guzel bölümüne girmisiniz . Işe alım süreci nasil oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Sanırım tam benim işim normaldede biraz simetri hastalığım varsır işte hasatalığı ortturıp günlük yaşantımı olumsuz etkilemesinden korkuyorum

Simetri takıntınız varsa bu iş size göre değil, kendimden biliyorum, kafayı yersiniz hatta bir süre sonra Toyata'yı sahiplenmeye kalkarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: busvas

Lise mezunu ve ilk girişte 1500 tl vermelerini beklemiyordjm ben zaten beni ac bırakmasın yeter evli değilim kira derdim yok kadroya geçtiğim zaman devlet memuru gibi olucam ki benim operatör olarak kaşmaya hiiiç niyetim yok

iyi hoş da bu işi yapman için bir sertifikan olması lazım.. demekki var o işi verdiler.

senin sertifikanı kullanıp sana son kontrollerde sorumluluk bindirecekler ama 950 lira maaş :/ biraz garip
  • maaş düşükmüş hakikaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytacikomadrid -- 30 Ocak 2014; 12:14:05 >
  • webmaster-mt kullanıcısına yanıt
    Doğru sertifikam var lisede verilen işyeri açma ve ustalık belgesi ama ıda bilgisayarla alakalı

• Hayırlı olsun... İyi haberler bekliyoruz..:D
  • Hayırlı olsun yeni işin
  • işin hayırlı olsun.. artık fazla detay verme.. bakarsın amirlerinin buraya göz atacağı tutar, sonra sıkıntı yaşarsın.
  • Hadi hayırlı olsun inşallah zevkle yapacağınız bir iş olur.

• Olması gerekeni anlatırım zaten fazla beni sıkıntıya sokmadan

• hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun.

İlk işe giriş için gayet normal bir maaş.Sonuçta 3 ayda bir primle ,maaş yaklaşık 1300 civarına gelir.
  • hayırlı olsun.
    düşük maaş diyenlere aldırış etmeyin.
    seneye mezun olacağım ege ünv'den. o kadar senedir okuyoruz. inşaat mühendisi çıkacağım hayırlısıyla.
    bize dahi 1500 aylık veriyorlar ilk başta.
    dediğim gibi maaşınız asla az değil başlangıç için.
    biraz yalakalık lazım sanırım yükselmek için, özel sektör sonuçta. gerçi devlette de aynı şekilde yürüyor yükselme işi.
  • abisi1 A kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle günümüz şartlarında iyi bir iş haftasonu tatil olan kaçtane iş bulabilirim ki. Lise mezunu olarak gözüküyorum ben memnunum çoğu insan maaş düşük diye iş yok diyip boş geziyor halbükü 700 liraya çalışmıyorlar ve biokadarda harcama yaptıklarında 1400 lira zararda oluyorlar. Ben kgayet memnunum maaştanda azımsancak bir oara değil ki yıl içinde ekstra daha primler bonuslarda oluyormuş aza şükretmeyen çoğu bulamazmış azıcık aşım ağrısız başım :)

• Maaş normal. Hatta iyi ileriki durumu düşünürsek. Ben de keşke mühendis olarak girebilsem

• Hayırlı olsun , kalite kontrolcü olmak zordur sorumluluk ister.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.