Şimdi Ara

MEKİK BİR İŞE YARAMIYORMUŞ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     MEKİK  BİR İŞE YARAMIYORMUŞ ?

• Yağ oranına bağlı.

Mekikle karın kası çıkmaz ama mekik tarzı hareketler yaptığımız zaman hangi kas çalışıyor o zaman resimde karın kasları çalışmaz demişlerde
  • İstersen tüm hareketleri yap, adam gibi beslenmedikçe çıkmaz o karın kasları

Ben yattığımda karın kaslarımı hissedebiliyorum elliyorum 6 tane dizili ama gel gör ki bunu tek ben biliyorum çünkü diyet yapıp yağ oranını düşürüp deriyi inceltmem gerek ki görünsün

Kısaca herkesin karın kasları vardır, bunun en iyi yolu diyet ve spordur

Görüyorum spor salonunda 200 mekik çekiyorlar sanıyorlar çıkacak, sen önce adam gibi beslen karın bölgesindeki yağları defet

Bide şunu koyayım hem güleriz hemde gerçekleri görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 23 Mayıs 2015; 2:54:56 >

• Peekay kullanıcısına yanıt
    Hocam boy:1.79 kilo:63 olunca hiç diyet falanda yapasım gelmiyor.
  • baklava için mekik çekiyorsanız bence boşa.çıksaydı yeteneksizsinizdeki 2000 mekik çeken adamda olurdu.önerim daha kompleks hareketler yapmanız.bacakları ve elleiri yatar vaziyette iken yukrda rotada birleştirmek çok güzel bi egzersiz ama yapması zor.belimi incittiğimden beri karın çalışmıyorum.
  • Antremandan sonra tek hareket yapıyorum cable crunch
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Yağ oranına bağlı.

Mekikle karın kası çıkmaz ama mekik tarzı hareketler yaptığımız zaman hangi kas çalışıyor o zaman resimde karın kasları çalışmaz demişlerde

Evet bu mekik hangi kası çalıştırıyor o zaman bilmediğimiz başka görünmez bir kas mı var acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karın kası mutfakta yapılır salonda değil. Vücut yağ oranını yuzde 5 lere çekmedikten sonra 10 bin mekikte çekseniz bişey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalçın Ç. -- 23 Mayıs 2015; 20:24:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

karın kası mutfakta yapılır salona değil. Vücut yağ oranını yuzde 5 lere çekedikten sonra 10 bin mekikte çekseniz bişey olmaz

Mutfakta mı karın çalışalım hocam
  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

karın kası mutfakta yapılır salona değil. Vücut yağ oranını yuzde 5 lere çekedikten sonra 10 bin mekikte çekseniz bişey olmaz

Mutfakta mı karın çalışalım hocam

Yaw yok iki haftadir mutfakta hergun 100 mekik cekiyorum yine bisey oldugu yok...Simdide oturma odasini deniycem..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -HK- kullanıcısına yanıt
    tamamen bullshit. formunu düzgün yapamayan loserlar gelip "mekik bi b.ka yaramıyor" diyor, inanma sen onlara. mekik; formu koruduğunuz zaman çok iyi bir abs egzersizidir.

ufak bir ipucu--> eğer yaparken belin ağrıyorsa formun yanlıştır
  • Mekik bir işe yaramıyor demiş "abdominal crunch" yapın demiş. Bire akıllımlar abdominal crunch zaten mekik hareketidir. Hemde mekiğin spor salonundaki eğik alette yapılanıdır en klasik mekik hareketidir. Beyin bedava.. bir şey yazıyorsanız, araştırın, neyin ne olduğunu yazın.. offfff
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.