Bildirim
Toyota Supra Test Sürüşü / İce Supra - 650 HP /
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Vites oranları cidden kısaymış Bmw 3.28i ayırır bunu 
Supra valla ötesi yok umarım kaza bela görmez.
Yüklemede sıkıntı olmuş sanırım Linki düzeltene kadar ben koyayım şöyle yardımcı olalım :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 22 Mart 2018; 18:27:52 >_____________________________ "Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR
XBOX:ThecaliphTR
-
meşhur peynircinin suprası
_____________________________ "The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence." - Nikola Tesla -
quote:
Orijinalden alıntı: cormen
meşhur peynircinin suprası
Hehehe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
O ne guzel bir sestir oyle. Gsx1000r i garajdan cikarayim, canim cekti. Supraya guc yetmez, gsx le tatmin olalim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
quote:
Orijinalden alıntı: commandx
O ne guzel bir sestir oyle. Gsx1000r i garajdan cikarayim, canim cekti. Supraya guc yetmez, gsx le tatmin olalim.
Çok Teşekkür ederim , Gsx de fazlasıyla tedavi eder :))_____________________________ -
Eminim supra cok daha keyiflidir. Icinde olmak bile buyuk bir sans bence, sanslisiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Lexus rx 300 - Kolay İngilizce Android Uygulamam (Kod isteyen pm atsın lütfen) -
r34 ve supra zirveyi temsil ediyor benim gönlümde
_____________________________ -
süper araç,bir an önce siyah olsa süper olur _____________________________
Tofaş Doğan SLX
Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
quote:
Orijinalden alıntı: zibidi gonzales
süper araç,bir an önce siyah olsa süper olur
Canlı aslında kahverengi de güzel duruyor ama siyah fena olur
Türkiye şartlarında (ekonomi, yol, trafik) kafese kapatılmış bir aslan.
Kazasız belasız kullanın Hocam. Paylaşım için de sağ olun._____________________________ İdarecilerin sağlayamadığı adalet, o beldeye Tanrı'nın adaletini davet eder. O gelince de kitaplara konu olursunuz. La Edri -
abi takip ediyoruz ama her videoda giriş gelişme sonuç aynı (genel olarak düşüncem) çizgilerinden hiç değişmiyorsun kurumsaldan çok daha samimi bir ortam havası olsa (örnek çeşme gazlaması) kanalda çok daha hızlı bir ilerleme olur diye düşünüyorum .
_____________________________ Electroneurophysiology Technician - Cumhuriyet Katibi -
quote:
Orijinalden alıntı: zobcuuuk
abi takip ediyoruz ama her videoda giriş gelişme sonuç aynı (genel olarak düşüncem) çizgilerinden hiç değişmiyorsun kurumsaldan çok daha samimi bir ortam havası olsa (örnek çeşme gazlaması) kanalda çok daha hızlı bir ilerleme olur diye düşünüyorum .

Test Sürüşü Videoları olduğu için giriş gelime sonuç aslında çok da değişik olmamaz yada daha cok vakite ihtiyacım olur:) zaten çok kıstlı bir zamanda çekiyorum genelde araç sahipleri de yoğun olduğu icin bu videoyu 3-4 saat içinde çekiyorum
Vlog tadında videolar güzel olur fakat onlar daha çok zaman istiyor :)
Kaliteli olması da benim gözümde önemli çekimlerin
Teşekkür ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremeZer0 -- 23 Mart 2018; 11:33:56 >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz
Türkiye şartlarında (ekonomi, yol, trafik) kafese kapatılmış bir aslan.
Kazasız belasız kullanın Hocam. Paylaşım için de sağ olun.
Çok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Cryin
r34 ve supra zirveyi temsil ediyor benim gönlümde
Ikiside birbirinden güzel arabalar 👍😎
Hayalimdeki tek araç. Sitede 1 tane ilan var sürekli bakıp iç geçiyorum. 😄
Bu arabanın çok güzel bir videosu vardı. Cüneyt xx kişisindeyken daha. Vimeo'da mı izlemiştim hatırlamıyorum bulursam ekleyeceğim izniniz olursa _____________________________
BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRwww.turkiyekanbankasi.comBİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİR http
s://twitter.com/trkykanbankasiBİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/ -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
Bu arabanın çok güzel bir videosu vardı. Cüneyt xx kişisindeyken daha. Vimeo'da mı izlemiştim hatırlamıyorum bulursam ekleyeceğim izniniz olursa
Teşekkürler :) inceleme sırasında aslında dediniz videodan bahsediyorum Can , istanbuldan arkadaşım çekmişti. İce supra yazınca youtube den çıkıyor :)
Abi videoda en net hatırladığım kısım. Araba sol ön çaprazdan park halinde kadrajdayken, glitch efekti ile birden sahibi arabanın sağ ön çamurlukta beliriyordu
izledim youtube'dali videoları ama böyle sahne göremedim.. bu sahne videonun sonunda doğruydu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 26 Mart 2018; 13:59:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
BİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRwww.turkiyekanbankasi.comBİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİR http
s://twitter.com/trkykanbankasiBİR DAMLA KAN BİR CAN DEMEKTİRhttps://www.facebook.com/groups/turkiyekanbankasi/ -
Maşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- egea 1.6 multijet 130 hp yorumları
- boyaya işleyen leke
- istanbuldan bursaya nasıl gidilir
- mazot kokusunu ne giderir
- direksiyonu çevirince gelen uğultu sesi
- türkiye"de 1000 kişiye kaç otomobil düşüyor
- ekim ayı elektrikli araç satış rakamları
- kia 2025 fiyat listesi
- yeni glb 2026
- togg almanya fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler