Şimdi Ara

Toyota Corolla Lastik Seçimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İkinci el olarak aldığım 1.8 hibrit aracımda yeni takılmış kış lastiği var. Danıştığım pek çok kişi bu sıcaklarda bu lastiği kullanarak çok yazık edersin dedi. Arabalar konusunda henüz çok acemiyim. Sanırım bakmam gereken lastik 205/55 R16 91V. Bana fikir verir misin hangi marka model lastik bakmalıyım? İnternette satıcılara göre çok daha ucuz ürünler var (resmi lastik markalarında). Sipariş verip lastikçiye taktırmam mantıklı mı? Yol gösterirseniz çok sevinirim

• Yazın KIş lastiği kullanmanız sadece, Kış Lastiğinin ömrünü kısaltmakla kalmaz, daha önemlisi Kış lastiği sıcak havalarda performans vermez bu yüzden hem aracın yol tutuşu hem de fren mesafesi çok kötüleşir, bu yüzden hayati tehlike altına girersiniz. İnternetten lastik alabilirsiniz sadece üretim tarihi yeni olmasına dikkat edin. Marka olarak Continental, ve Goodyear Efficintgrip serisi benim ilk tercihim olur. Uygun fiyatlı lastik arıyorsanız da, Falken, Nexen, Dunlop gibi lastiklerde işinizi görür.

• Kaliteli bir fiyat performans lastiği istiyorsan bridgestone t005, normal bir f-p lastik istersen de falken ze320 gibi bir şey alabilirsin. İnternet sitelerine girip şehrinizdeki bayilerden tek tek fiyat alarak online fiyatlara yerinde lastik alabilirsiniz..

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.