Şimdi Ara

Dacia logan jant ve lastik seçimi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sayın forum sakinleri , geçici olarak bir araba geliyor Dacia Logan . Araca hafif bir modifikasyon düşünüyorum . Araç rengi koyu füme , jant lastikle başlamak istiyorum . Geniş taban V kastik atıcak üstüne 205/50/16 mı 195/50/16 mı ? Ve 17 inç olursa bi sıkıntı olur mu ? Lastik markası öneriside istiyorum tecrübeli ve Dacia kullanıcılarından , SS'le destek verirseniz sevinirim . Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulger007 -- 24 Ekim 2013; 21:39:04 >

• Aracın orjinal ebatlarını bi öğrenin, ona göre araştırma yapın
    Resmen şahin için lastik ölçüsü vermişsin..
  • Burhan kullanıcısına yanıt
    Neden Şahin ölçüsü :) Çamurlukları doldursun jant yakışsın ama sürtme falan olmasın istiyorum . Hangi ebat lastik ve jant önerirsiniz ?
  • Camurluklarin dolmasi icin 195/60/16 anca paklar. Ayrica orj. olcu 185/65/15 buradan hesap yapin.
    Doldursun sürtme ve taşma olması istiyorum , 205/50/16 yapsak nasıl olur yada 205/50/17 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulger007 -- 25 Ekim 2013; 16:12:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumlu olacak ebatlar:
    205/45/17
    205/55/16
    Cuk oturanı ise 205/40/18

Yine de çamurluk dolmuyor, mecburen arabayı biraz basacaksın.
    Ben ya 195/50/16 yada 205/50/16 düşünüyorum bı sıkıntı yapar mı ? Tam otursun diye arabayı az alçalrabilirim ama helezon mu keseyim istediğim boyda helezonmu bulayım ne önerirsiniz ve indirince arabayı , arabaya yük binerse sürtme yapar mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW CC 19 JANT LASTİK ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Yanakların kalın görünmesini istemiyorum çirkin görünmemesi için

• En mantıklısı 3,5 cm yay takmak, kestirme işine girme derim. Sürtme yapmaz, konforu bozmaz. 205/50/16 koyulabilir. Orjinale yakın bir ebat çünkü.
    Orjinal yay ölçüleri nedir bi bilginiz var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dulger007 kullanıcısına yanıt
    Yayın bir ölçüsü varsa da ben bilmiyorum
    Clio B kasa yayları uyuyor. Dacia diye alırsanız pahalı olur, clio daha ucuza veriyor çakallar.
    :) peki üstad 4 mm taksam bi fark olurmu sence , 3.5 mm çok basık geldi bana sanki çünkü aynı zamanda aile arabası ve bizim buralarda alçak araba harap oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulger007

:) peki üstad 4 mm taksam bi fark olurmu sence , 3.5 mm çok basık geldi bana sanki çünkü aynı zamanda aile arabası ve bizim buralarda alçak araba harap oluyor

Sayı büyüdükçe basıklık artar, en yüksek olan 3.5 en basık 5 cm
  • Anladım usta sağolasın
  • 2.el 16" Megane II janti takin derim. 6 kollu modeli. Hem oem jant. Hem de tasarimi da guzel.

Clio II'lerin yaylari uyar Logan'a. 3.5 cm'lik yay isinizi gorur.

205/55/16 ya da 50/16 lastik olur.

• bucakli kullanıcısına yanıt
    Böyle baklava dilimi gibi jantlar oluyo bulursam resmini atarım o tarz jantlar güzel duruyor . Bende 205/50/16 düşünüyordum zaten , takım arıyorum 2. el temiz yazlık lastikte olur kışlıkta . Arabaya 205/50/16 güzel bir jant ve performans lastiği , camlara filim , birde 3.5 mm yada 3 mm helezon attıkmı şık olur diye düşünüyorum . Birde egzoz ucu falan . İçinede kol dayama ( kolçak ) düşünüyorum , karbon kablarım belki bir kaç yer içerde yada dışarda . Bakalım bi şeyler yapacaz :)
  • 2007 MODEL DACİA LOGAN LAURATE KLİMA AİRBAG HERŞEY VAR FULL 82.000 ORJİNAL KİLOMETRE YAKITTA CİMRİ ÖZELDEN MESAJ AT ANLAŞIRIZ
  • Hepsini denedim en güzel yakışan orjinal alaşım jantları. Yada Megan 2 alaşım jantları. Diğerleri çöp.
    Lastik ise Hankook.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.