Şimdi Ara

Total Chaos Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yamadaki çeviri kalitesini kontrol etmek isteyenler aşağıdaki videoyu izleyebilir.

Team NINJAyoutube
    Total Chaos Türkçe Altyazılı Bölüm 1 (4K)
    https://youtu.be/VplGNubCm70

Oyunu iade ettim. ‘Oynarım’ demiştim ama hiç hoşuma gitmedi. Sanırım VR için yapılmış ve açıkçası mide bulantısından oynayamadım. Bu yüzden yamaya devam etmeme kararı aldım; buna vaktimi harcamak istemiyorum.

Admin arkadaş konuyu silebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 21 Kasım 2025; 23:5:35 >

• Hocam oyun bende de mide bulantısı ve baş dönmesi yaptı, ancak bu oyunun default olarak ayarladığı fov ve kamera hassasiyeti ile alakalı. Bunları düşürünce normale dönüyor. Güzel bir oyundu aslında keşke yama tamamlansaymış  

Oyun aslında baya sevildi, Türkçe yaması hakkında neden hiç hareketlilik olmadı ilginç

• 4-5 gündür bende bu oyunun yaması için çalışıyorum sona yaklaştım gibi ancak şöyle bir durum var yukarıdaki videodan da anlaşılacağı üzere oyundaki bazı yerler texture olarak oyuna gömülmüş bu alanlar gördüğüm kadarıyla sinematik yazıları ve mektup alanları bu kısımların Türkçeleşmesi maalesef kod ile mümkün değil ve textureleri yani resimleri editlemeyle uğraşmak istemediğim için yamayı sanırım bu haliyle yayınlayacağım.

Yama hakkında kısaca bilgi vermem gerekirse yama da hooking yöntemini kullandım yani oyunun herhangi bir orijinal dosyasına müdahale etmiyor. Yama tamamen dışardan ayrı bir tool olarak çalışıyor. kaldırmak istediğinizde yüklediğiniz mevcut dosyaları silmeniz yeterli (mod gibi). Bir kaç güne kadar ücretsiz indirme linkini foruma, bitlikutu.com a ve patreona bırakacağım keyifli oyunlar. 

Not: Oyun benim pek tarzım değil bu nedenle yamayı test edecek ve çevirilmeyen metinleri loglamak için bi testera ihtiyacım var. DM den ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilir. (Sadece oyunu oynarken ingilizce metin çıktığında f10 tuşuna basacak ve logu bana atacak o kadar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WCodeR -- 29 Kasım 2025; 17:5:10 >

• WCodeR kullanıcısına yanıt

peki ne zaman yayınlarsınız tr yamayı=)

Belirttiğim gibi oyun pek benim tarzım değil ve oyunu yama ile oynayıp bitirmedim sadece ilk 5dk lık kısmına baktım bir sorun yok gibi görünüyor bu nedenle içerisinde Türkçeleşmeyen yerler ne kadar bunu tam olarak söylemem mümkün değil ancak şuanki haliyle bugün gün içerisinde yayınlarım inş.

Edit: Aşağıdaki linkten yamanın güncel yayınlanmış sürümüne ulaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com/total-chaos-turkce-yama-v1-0-beta-yayinlandi--162604718

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WCodeR -- 1 Aralık 2025; 16:53:5 >
    10 ay önce açıldı
    The Guild 3 - Türkçe Yama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.