Şimdi Ara

Heavy Rain Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
4
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
12 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heavy Rain Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi)

Heavy Rain Türkçe Yama

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun bütün sürümleriyle uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Yama V2 olarak güncellenmiştir. V2 ile birlikte çeviride düzenlemeler yapıldı.

Emeği Geçenler

Sweaty / VolkTyson

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana

dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki HeavyRain_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz.

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

Heavy Rain Türkçe Yama İndir

Heavy Rain Türkçe Yama İndir

Discord Link:

Katıl

Alternatif Link:

Alternatif Link

Kurulum Videosu

Heavy Rain Türkçe YamaCalypsoyoutube
    Merhaba arkadaşlar, bizden son zamanlarda çok fazla istemiş olduğunuz Heavy Rain Türkçe Yamasını Calypso ekibi olarak hazırladık. Bu videomuzda sizlere Heavy Rain Türkçe Yama Kurulumunu göstereceğim. Herhangi bir sorun yaşamamak için videoyu sonuna kadar izlemenizi öneririm. Heavy Rain Türkçe Yama İndir: https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/heavy-rain-turkce-yama-indir Calypso Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Yorumlarda görüşlerinizi ve sorunlarınızı belirtebilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videoları için kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın. #heavyrain #türkçeoyun #türkçeyama
    https://www.youtube.com/watch?v=r7bdB5jSfCQ&feature=youtu.be

Oyun İçi Görseller

Heavy Rain Türkçe Yama
    Heavy Rain Türkçe Yama
    Heavy Rain Türkçe Yama
    Heavy Rain Türkçe Yama
    Heavy Rain Türkçe Yama

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 6 Ekim 2025; 17:28:50 >

• Harika bir oyundur. Yoğun dönemim bittiğinde tekrardan oynarım kesin. Yama için elinize kolunuza sağlık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben hiç oynamamıştım gece oynadım da hikayesi baya ilgi çekici ve sürüklüyor. Rica ederiz, iyi oyunlar Heavy Rain Türkçe Yama 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Rica ederiz, iyi oyunlar Heavy Rain Türkçe Yama 

Denk geldiğin yerleri bana özelden atarsan, bende oynadıkça gördüğüm yerler olursa düzenliyorum. Gözümden kaçan yer olursa, senin attıklarını da güncellerim. Beğenmene sevindim bu arada, iyi oyunlar dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 4 Ekim 2025; 4:35:30 >
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba .yama Steam deckte çalışmadı malesef acaba neden .steam için oyunun güncel versiyonuyla uyumlu mu acaba yama .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoyeto -- 5 Ekim 2025; 1:1:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Evet steam güncel sürümle uyumlu ama hook tabanlı olduğu için linuxta çalışmayabilir.

Başlangıç seçenekleri kısmına bunu yazıp dener misin bir de.

WINEDLLOVERRIDES="winmm=n,b" %command%

Merhaba hocam bunu denedim bu sefer oyun açılmadı .oyun epicte 14 TL’ye düşmüş ordan satın aldım şimdi decke indiriyorum bakalım yama orda çalışacak mı .?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakoyeto -- 5 Ekim 2025; 1:52:16 >

Bununla açılmadıysa linuxta çalışmıyor o zaman. dll olan yamalarda bu durum oluyor, epicte de çalışmayacaktır muhtemelen.

Acaba yamayı başka şekle çevirmek mümkün değil mi hocam .direk oyun ana dizinie atılan yamalar vardı onlar gibi yapmak mümkün olmaz mı .?

Bu oyunun teknik kısımları fazla sorunlu olduğu için her sürümde ve her şekilde çalışması için böyle yaptık. Diğer sisteme geçirmek bize çok fazla zaman ve uğraş verir. O yüzden o şekildeki bir hale dönüştürmeyiz bunu

Merhaba. Epic'ten alıp denediniz mi? Ben de ona göre alacağım.

Merhaba, oyunu hem steam hem de epicden satın alarak, paylaşmadan önce test ettim. Çalışıyor, bir sorun yok.

Tamamdır yine de elinize sağlık.👍🏻

Merhaha .normal laptopta çalıştı ama Steam deckte hiç biri çalışmadı .

Harika o zaman çok teşekkür ederim.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.