Şimdi Ara

Gears Of War: Reloaded Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
4.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
11 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gears Of War: Reloaded Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Yapay Zeka Çevirisi)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş Yapay Zeka çevirisidir.

Türkçe Font Eklenmiştir.

Emeği Geçenler

Sweaty / Indra / Yunus

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yamayı kurduktan sonra oyunun dilini Almancaya almanız gerekiyor. Korsandan oynayan arkadaşların steam_emu.ini dosyasında Language=english kısmını Language=german yapmaları gerekiyor.

Xbox platformundan oynayanlar için, Gears of War- Reloaded\Content\Launch_GOWDE.exe dosyasına sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluşturun. Oluşturduğunuz kısayola sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra "Hedef" kısmında yazan şeyin en sonuna gelip " tan sonra bir boşluk bırakıp -Language=deu yazmanız gerekiyor. Yazdıktan sonra uygula ve tamam basıp kapatın. Oyunu kısayol üzerinden başlatın.

**Oyunun dosya yapısı karışık olduğu ve oyun içinde seslendirme ve alt yazı dilini ayırmadıkları için seslendirme dili de Almanca olacaktır. Seslendirme dilini İngilizce olmasını sağladığımızda ise oyun içindeki alt yazıların yarısı İngilizce kaldığı için mecbur olarak Almanca olarak ayarladık.**

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki GOWReloaded_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. 

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

NOT 5: En güncel Türkçe Yama sürümleri için sitemizden indirebilirsiniz.

LİNKLER

Türkçe Yama V1 Link: https://www.mediafire.com/file/6c64dwzofsjqx8c/Gears+Of+War+Reloaded+Türkçe+Yama+V1.rar/file

Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS

Calypso Çeviri İnternet Sitemiz : https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/gears-of-war-reloaded-turkce-yama-indir

Kurulum Videosu

Gears Of War: Reloaded Türkçe YamaCalypsoyoutube
    Son günlerde çok istediğiniz Gears Of War: Reloaded Türkçe Yamasını hazırladık arkadaşlar. Bu videomuzda da sizlere Gears Of War: Reloaded Türkçe Yama kurulumunu göstereceğiz. Türkçe Yama kurulumunu hatasız ve sorunsuz bir şekilde kurmak için, videomuzu dikkatlice izleyin. Türkçe Yama İndirme Bağlantıları: Calypso Çeviri : https://www.calypsoceviri.com/turkce-yamalar/gears-of-war-reloaded-turkce-yama-indir Discord : https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS Yorumlarda görüşlerinizi ve sorunlarınızı paylaşabilirsiniz. Daha fazla Türkçe Yama ve Türkçe Yama Kurulum videosu için kanalımıza abone olmayı ve videomuzu beğenmeyi unutmayın arkadaşlar. #gearsofwarreloaded #türkçeoyun
    https://www.youtube.com/watch?si=GJ0LSHJQgIqrad7f&v=m3urt2klnjI&feature=youtu.be

Oyun İçi Görseller

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 29 Ağustos 2025; 22:55:35 >

• Eline koluna bin sağlık. Çok teşekkürler indirdim yama bekliyordum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bu yazıyı okuyun burdaki kurulum notundan alıntıdır umarım volktyson hos karsılar demem sudur.Yamayı kurduktan sonra oyunun dilini Almancaya almanız gerekiyor. Korsandan oynayan arkadaşların steam_emu.ini dosyasında Language=english kısmını Language=german yapmaları gerekiyor.

Rica ederiz arkadaşlar, iyi oyunlar dileriz Gears Of War: Reloaded Türkçe Yama 

Elimizden geldiğince insanların isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Çok fazla bu oyunu çevirmemizi istediler, bizde yaptık. İyi oyunlar dileriz Gears Of War: Reloaded Türkçe Yama 

Daha Fazla Göster
  • Rica ederiz dostum, iyi oyunlar dileriz Gears Of War: Reloaded Türkçe Yama 

Çok teşekkürler. Dil german yapınca ses de altyazı da almanca oluyor, acaba sadece altyazıyı german ve ses english yapmanın yolu yok mu? Yani yok gibi görünüyor ama sormak istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Rica ederiz, iyi oyunlar Gears Of War: Reloaded Türkçe Yama 

Merhaba, maalesef öyle bir seçenek eklememişler oyuna, farklı yollarda denedik ama en stabil ve doğru bu şekilde çalışıyor Türkçe yama, rica ederiz. İyi oyunlar Gears Of War: Reloaded Türkçe Yama 

Kurulum kısmında xbox uygulamasında nasıl yapılacağı yazıyor. O şekilde yapabilirsin.

xbox kurulumda yazan kısımdakileri yazdım türkçe olmuyor

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Oyunu kısayoldan başlatıyorsun dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volktyson -- 30 Ağustos 2025; 11:57:9 >

Alt yazılar Türkçe oluyorsa seslendirme Almanca olacak zaten ama altyazılarda Almanca ise yamayı yanlış kurmuşsundur. Content içine kurman lazım.

senin xbox kurulum açıklamanda sadece hedef kısmını şunu yazın diye belirtmişsin yamayı content klasörüne kurun diye belirtmemişsin orada eksik açıklaman var

bende sadece geow dosyasını seçtim ondan olmuyormuş content seçince türkçe geldi ayrıca menüde beklerken birden oyun sesi kesiliyor geri gelmiyor oyuna giriş yaptım yine gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 30 Ağustos 2025; 15:10:40 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.