|
Dungeon Siege 2 Türkçe yama(Translate) ![]() Türkçe yama %100 (Bazı yerleri translate çeviremediği için öyle bıraktım) Türkçe karakterleri destekler. Steam sürümüne göre çevrilmiştir. Yama'yı kurduktan sonra türkçe yamanın çalışması için herhangi bir ayar yapmanıza gerek yoktur. Dungeon Siege 2 Türkçe yama(Translate) İNDİR Kurulum dosyanın içinde yazmaktadır oyunda maus gözükmeme sorunu vardır onuda oku dosyasında nasıl düzelticeğinizi ekledim. Zip dosyası şifresizdir dileyen Klasör'e çıkartıp elle kurabilirler. Save sorunu: İlk oyunu oynayanlar bu oyunda save sorunu var gibi anlayacaklar oyunda otomatik save sistemi mevcuttur ve sarı soru işaretli görevi yaptıktan sonra save alırsanız bu sorunu yaşamazsınız oyunu yapan öyle ayarlamış.Dosyanın içerisine de ekledim save sorunu nasıl çözülür diye buna dikkat ederseniz savelerken bir problem yaşamazsınız. Türkçe yama'da hatalı bulduğunuz yerleri bildirirseniz düzeltilecektir. Yama test sürümdür buglar bulunabilir. Elimden geldiğince sorunsuz bir yama çıkartmaya çalıştım
Ekran görüntüleri aşağıda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Resimler geç yükleniyorsa boyutları düşürüp tekrar yükleyebilirim isterseniz Oynanış Video'su : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownelement -- 17 Mart 2021; 11:43:58 > |
| _____________________________ |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı