Şimdi Ara

***TOST MAKİNESİ TAVSİYELERİ*** ... bilgi ve tavsiye listesi ilk sayfada ... (525. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.694
Cevap
224
Favori
1.588.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bence Korkmaz a-314 bu listeye giremez, onun renklisi bende vardı çok eski bir tasarımdır, onu eleyin ve a-310 ile cg-6860 arasında tercih yapın ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Bizimde tercihimiz ikisinden biri olacak gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayberty

...
    ar-2019 için 203 lira iyi fiyat, bu seride plakalar çift taraflı kullanılabiliyor, düz tarafında krep vb. yapılabilir ...
    bu fiyata "daha iyisi" derseniz dökümix tavsiye ederim, sabit plaka ama ömürlük, ileride yedek plaka alma derdi yok ...
    1 ay önce cevap vermişsiniz bildirim gelmedi ya da arada kaynadı o sebeple fark etmemişim. Cevabınız için teşekkürler. Sizin yorumunuzu aldıktan sonra makinenin gelmesi 20 gün sürdü, kargo yoğunluğundan dolayı.

Bizim yıllarca kullandığımız ve artık atmak zorunda kaldığımız sabit plakalı bir tost makinesi vardı. Bu aldığımız ar2019'dan 5 kat daha sağlamdı. Bu fiyata çok iyi ama üst taraftaki oynak plaka hiç güven vermedi. Hani ne bileyim biraz hunharca davransam elimde kalacak bir his var.Verdiğim paraya kıyaslayınca oldukça memnunum fakat adamlar kendi sitesinde bunu 500 küsür liraya satıyor
    Ben aslında dökimix tarzı bir şey istiyordum ama en önemli isteğimiz çıkarılabilir plakaya dönünce buna kaydık.
    İlgilendiğiniz için tekrardan teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hayırlı olsun, güle güle kullanın ...
  • Konuya biraz göz gezdirdim de bu dökümix markası beğeniliyor sanki. Hangi modeli tavsiye edersiniz, nerden almak gerekir? Bütçe 150-250 arası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    dökümix marka değil modelin adı, markası fayrinoks, modellerin hepsi aynı, sadece renkleri farklı ...
    satışını yapan bir çok site var, en bilineni "bizdeneve" ...
  • quote:

dökümix marka değil modelin adı, markası fayrinoks, modellerin hepsi aynı, sadece renkleri farklı ...
    satışını yapan bir çok site var, en bilineni "bizdeneve" ...
    Öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Benim de kısaca 2 sorum olacak. Dokümix için soruyorum:

1-) Ürünü inceledim ancak ayar düğmesi göremedim. Isı ayarı var mıdır?

2-) Sözkonusu ürün tavuk,et, balık pişirmede nasıl sonuçlar veriliyor?
  • Tost yiyeceksen dökümix tavsiye ederim. Diğer şeyleri bilmem ama yağı dök pişirir heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

Tost yiyeceksen dökümix tavsiye ederim. Diğer şeyleri bilmem ama yağı dök pişirir heralde
    Teşekkürler. Konuda yeniyim, yorum okudum. Plakaların çıkmaması ciddi bir handikap.

Merak ettiğim aslında biraz da et,tavuk balık yaptığında temizliğini nasıl yapıyorlar?

Tost performansında dokümixin ne kadar iyi olduğu herkes tarafından ortaya konmuş.

Bakalım evlilik yolundayız. Hatunla konuşarak alıyorum ikna olmazsa Arnica maxi'ye yönelme düşüncem var.
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Tel fırçayı vur cihaza. yıkasan okadar çıkarmaz hediye geliyor yanına ilk 2 3 pişirmede mücadele verirsin sonra alışırsın tost king olursun

selam,
    1- ısı ayarı var ...
    2- ızgarayı sadece alt plakada yada tost gibi yapabilirsiniz çünkü kapak 180 derece açılmıyor, sonuçlarını kullananlardan okuyoruz, temizliği biraz zahmetli ama ızgarası güzelmiş ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: glumerna

Tel fırçayı vur cihaza. yıkasan okadar çıkarmaz hediye geliyor yanına ilk 2 3 pişirmede mücadele verirsin sonra alışırsın tost king olursun
    güzel özetlemişsiniz ...
  • Merhaba homend1314 tost makinemi Ankara içi elden satıyorum. Garantisi devam ediyor ilgilenenler mesaj atabilir

• quote:

bence Korkmaz a-314 bu listeye giremez, onun renklisi bende vardı çok eski bir tasarımdır, onu eleyin ve a-310 ile cg-6860 arasında tercih yapın ...
    Hocam peki A-314 ün tasarımdan ziyade performansı nasıldı ?

• quote:

selam,
    1- ısı ayarı var ...
    2- ızgarayı sadece alt plakada yada tost gibi yapabilirsiniz çünkü kapak 180 derece açılmıyor, sonuçlarını kullananlardan okuyoruz, temizliği biraz zahmetli ama ızgarası güzelmiş ...
    Teşekkür ederim. İstememe rağmen alamayacağım gibi.

180 derece modellerden almayı düşünüyorum, ne tavsiye edersiniz? Hem tost makinesi hem de ızgara için. Tabi plakaların çıkması da gerekiyor. arnica tostit maxi sanırım 180 derece olmuyor.
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    eski tasarımların üst kapak bağlantı noktası sorunludur, ekmeği bastırınca arka kısım kalkar zorlayınca bağlantı yerinden çıkar işkenceye dönüşür ...
    bunlar kullandığım 2 farklı makinenin tecrübesiyle sabit, fakir'i neyse ki iade ettim ama korkmaz'da iş işten geçmişti ... ben bu konuyu nasıl açtım sanıyorsunuz ...
    arnica tostit maxi 180" oluyor, tavsiye ederim ...
  • Bayberty kullanıcısına yanıt
    Tecrübe konuşuyor diyorsunuz.

Ben şöyle karar verdim. Anneme korkmaz A310
    Bizede grundig cg6860 alacağım.

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    güzel düşünmüşsünüz, ikisini de aynı almaktansa iki farklı modeli denemek daha mantıklı, hem de karşılaştırma yaparsınız ...
    bizim açımızdan da iyi olur test sonuçlarını burada görürüz, hayırlısı olur inşallah ...
  • dökümix ve ar2019 arasında kaldım ama uygun fiyatlı bir yer bulamadım. dökümix 215 ar 2019 350 tl. Uygun fiyatlı bir yer bulan haber verirse ne güzel olur.
  • 
Sayfa: önceki 523524525526527
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.